de vreo 2 saptamani am niste simptome foarte ciudate: tuse seaca, lipsa poftei de manacare, febra
de vreo 2 saptamani am niste simptome foarte ciudate: tuse seaca fara sa expectorez ceva(se rupe cate ceva din gat dar nu cand tusesc), am slabit, nu prea mai am pofta de mancare, cateodata febra dar nu am avut mai mult de 37, 5 asa ca nu stiu daca se poate numi febra si ocazional transpiratii mai ales seara. mam uitat pe net si ar fi simptome de tbc!!!! mi sa facut rau pe loc.am fost si am facut film la plamani dar nu sa vazut nimic! nimic activ asa a scris medicul!!! ce alte teste se fac pentru a depista sigur tbc sau ce altceva ar putea fi???
5 comentarii
Eu nu cred ca ai TBC, ci doar o simpla infectie respiratorie.mergi sa te vada un pneumoftiziolog.va repeta radiografia si vei face si alte analize suplimentare daca eset cazul.
AM FOST AZI LA DOCTOR PNEUMOLOG. AM FACUT SI SPIROMETRIE, PARCA ASA SE SPUNE, SI A IESIT IN VALORI NORMALE. CA DIAGNOSTIC MIA SCRIS HIPERACTIVITATE.NU INTELEG CE SCRIE MAI DEPARTE SI MIA PRESCRIS EURESPAL 2 PASTILE PE ZI SI SA REVIN LA CONTROL DUPA 2 SAPTAMANI. MENTIONEZ CA NU SINT FUMATOR. CE PARERE AVETI?
Urmeaza sfatul medicului.dar daca te vei simti mai rau sau apar alte simptome, intoarce-te la el mai devreme.Un examen al sputei ai facut ? Sau o mica testare printr-o injectie la antebrat ?
PARTEA BUNA ESTE CA MA LASAT TUSEA! NU MIA FACUT ALTE TESTE, A ZIS CA NU SINT NECESARE DEOCAMDATA.O SA MA DUC LA CONTROL PESTE 2 SAPTAMANI!
va rog un raspuns la o intrebare;cineva foarte apropiat mie, sufera de TBCpulmonar secundar fibro cazeos ulcerat extinsLSS stang fibro nodularLSD este sub tratament de opt luni si in ultimele doua luni are rezultat pozitiv dupa patru luni de negativ, A fost propus pentru interventia chirurgicala dar nu este hotarat deoarece se teme intrebarea mea ar fiurmatoarea;dupa operatie ce sanse de vindecare are?
sau nu este un tratament pentru asa ceva?
trebuie neaparat intervenit chirurgical?
va rog mult astept un raspuns!
sau nu este un tratament pentru asa ceva?
trebuie neaparat intervenit chirurgical?
va rog mult astept un raspuns!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2E posibil ca o viroza cu febra de 38-39 timp de mai multe ore sa duca la un avort?
- 17Febra la copil de 4 ani
- 6Amigdalita+febra!!
- 4lipsa poftei de manacare la bebelusi
- 4febra si frisoanele
- 1tuse seaca persistenta
- 1transpir foarte mult in zona axilelor in orice fel de conditii
- 7Dureri mijloc, urinat frecvent, transpiratii nocturne, vedere incetosata
- 5Senzatie lesin, lipsa de aer, palpitatii, stare de voma, transpiratie instantanee
- 61Amorteala, stari de rau continuu si lipsa pofta de mancare.
- 1Tuse seaca+dureri in piept
- 2Tuse seaca fara expectoratie de aprox 4 ani
- 2febra, urinare frecventa + usturimi la urinare
- 0Dupa administrarea unasinului a facut frisoane si febra
- 1tuse seaca si geva in gat
- 4Tuse seaca de 2 luni provocata de mancarime.
- 8Buna ziua ! De ceva timp nu reusesc sa ma ingras si nici pofta de mancare nu am.
- 2Posibila intoleranta la gris?
- 5Tuse seaca cu secreții nazale apoase!
- 0Febra, dureri musculare etc
Mai multe informații despre: Febra tusea seaca Lipsa poftei de mancare transpiratia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: