Novynette si inlocuirea lor

Buna ziua. De cativa ani folosean Novynette dar am vazut ca au fost retrase de pe piata. Astazi trebuia sa iau prima pastila dintr'un nou blister dar nu am ce. Am incercat sa ajung la medic, dar astazi fiind sarbatoare nu lucreaza nimeni. Nu stiu ce sa fac, dupa ureche nu prea imi vine sa iau, am citit ceva despre Mercilon, cum ca ar fi similar, dar fara analize nu sunt sigura. Ce sfat imi dati? Sa fac pauza o luna pana ajung la control? Sau sa incep cu Mercilon si sa vad cum ma simt, poate doar luna asta?
Multumesc
Multumesc
3 comentarii

Incepeti cu Mercilon. Este originalul. Novy este copia lui legalizată.

buna seara ! am si eu o intrebare, am luat novynette pana duminica, si ar trebuie sa incep luni dupa o pauza de 7 zile insa nu am mai gasit novynette si mi-a recomandat o farmacista mercilon, va rog daca imi puteti spune si mie cand pot sa incep, in prima zi de menstruatie sau dupa perioata de pauza ? va multumesc

Buna ziua
Referitor la aceeasi problema.
Si eu am folosit pana acum Novynette, insa luna aceasta nu le-am mai gasit. Trebuia sa iau aseara la ora 23: 30 prima pastila dupa cele 7 zile de pauza insa am uitat. Azi dimineata am sunat-o pe doctorita mea si mi-a zis sa incerc cu Karissa.
Am luat prima pastila la 11:30 dimineata, iar cea de-a 2-a o voi lua diseara normal...asa mi-a indicat farmacista.
Daca fac asa, cand voi fi protejata? avand in vedere ca Novinette si Karissa nu au aceeasi concentratie.
Referitor la aceeasi problema.
Si eu am folosit pana acum Novynette, insa luna aceasta nu le-am mai gasit. Trebuia sa iau aseara la ora 23: 30 prima pastila dupa cele 7 zile de pauza insa am uitat. Azi dimineata am sunat-o pe doctorita mea si mi-a zis sa incerc cu Karissa.
Am luat prima pastila la 11:30 dimineata, iar cea de-a 2-a o voi lua diseara normal...asa mi-a indicat farmacista.
Daca fac asa, cand voi fi protejata? avand in vedere ca Novinette si Karissa nu au aceeasi concentratie.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4anticonceptionale, secretie maronie
- 16LO-FEMENAL
- 3am uitat sa iau anticonceptionale yasmin
- 6Pe ce perioada sunt indicate contraceptivele?
- 7Pot schimba ora pastilei?
- 6yasmin+nizoral
- 7menstruatia in timpul ac
- 6Daca iau Karissa din prima zi de ciclu.. sunt protejata 100% inca din prima zi?
- 6Lamuriti-ma.. de o luna iau anticonceptionale, luna viitoare cum sa iau?
- 2acnee provocata de mercilon?
- 7Diane 35 si sarcina
- 5Administrarea corecta a anticonceptionalelor.
- 4Logest
- 5sunt insarcinata ?
- 0Anticonceptionale luate cu intarziere !
- 0Administrarea Marvelon 21
- 12 pastile intr-o zi
- 175Marturii despre anticonceptionale
- 0Anticonceptionale
- 1Anticonceptionale Karissa
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor schimbarea anticonceptionalelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: