Novynette si inlocuirea lor
Buna ziua. De cativa ani folosean Novynette dar am vazut ca au fost retrase de pe piata. Astazi trebuia sa iau prima pastila dintr'un nou blister dar nu am ce. Am incercat sa ajung la medic, dar astazi fiind sarbatoare nu lucreaza nimeni. Nu stiu ce sa fac, dupa ureche nu prea imi vine sa iau, am citit ceva despre Mercilon, cum ca ar fi similar, dar fara analize nu sunt sigura. Ce sfat imi dati? Sa fac pauza o luna pana ajung la control? Sau sa incep cu Mercilon si sa vad cum ma simt, poate doar luna asta?
Multumesc
Multumesc
3 comentarii
Incepeti cu Mercilon. Este originalul. Novy este copia lui legalizată.
buna seara ! am si eu o intrebare, am luat novynette pana duminica, si ar trebuie sa incep luni dupa o pauza de 7 zile insa nu am mai gasit novynette si mi-a recomandat o farmacista mercilon, va rog daca imi puteti spune si mie cand pot sa incep, in prima zi de menstruatie sau dupa perioata de pauza ? va multumesc
Buna ziua
Referitor la aceeasi problema.
Si eu am folosit pana acum Novynette, insa luna aceasta nu le-am mai gasit. Trebuia sa iau aseara la ora 23: 30 prima pastila dupa cele 7 zile de pauza insa am uitat. Azi dimineata am sunat-o pe doctorita mea si mi-a zis sa incerc cu Karissa.
Am luat prima pastila la 11:30 dimineata, iar cea de-a 2-a o voi lua diseara normal...asa mi-a indicat farmacista.
Daca fac asa, cand voi fi protejata? avand in vedere ca Novinette si Karissa nu au aceeasi concentratie.
Referitor la aceeasi problema.
Si eu am folosit pana acum Novynette, insa luna aceasta nu le-am mai gasit. Trebuia sa iau aseara la ora 23: 30 prima pastila dupa cele 7 zile de pauza insa am uitat. Azi dimineata am sunat-o pe doctorita mea si mi-a zis sa incerc cu Karissa.
Am luat prima pastila la 11:30 dimineata, iar cea de-a 2-a o voi lua diseara normal...asa mi-a indicat farmacista.
Daca fac asa, cand voi fi protejata? avand in vedere ca Novinette si Karissa nu au aceeasi concentratie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2cat mai pot lua anticonceptionale
- 2intrebare referitoare la contraceptivele jeanine
- 8raspuns va rog frumos: cum sa administreaza anticoceptionalele
- 2Am 38 de ani, sunt inca recomandate anticonceptionalele?
- 3am uitat sa iau anticonceptionale yasmin
- 17spotting
- 6anticonceptionale - am luat 16. Mai trebuie sa iau?
- 7iau marvelon 21 de 1 an si jumatate fara nici o pauza
- 8intreruperea anticonceptionalelor
- 6se poate ca sa intrerup blisterul dupa ce am luat a 14-a pastila?
- 0schimbare anticonceptionaleee
- 1escapelle si chist ovarian
- 1Administrare anticonceptionale
- 1Sa incep alta folie?Urgent!
- 2Yaz si Yasmin
- 2Urgent! Pauza mai mare de 7 zile intre blistere. Ce trebuie sa fac?
- 1am inghitit pastila dar apoi am stranutat
- 3Karissa scoase dupa piata??
- 4Schimbarea anticonceptionalelor
- 0Întrebare rigevidon
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor schimbarea anticonceptionalelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: