Anticonceptionale Karissa
Buna seara ! Doresc sa încep a lua anticonceptionale Karissa (pentru ca am inteles ca sunt foarte bune), dar nu știu mai exact modul de folosire si dacă sunt intr-adevar atat de bune.
Doresc niște sfaturi sau lucruri ce ar trebui sa știu dacă încep sa le iau.
Doresc niște sfaturi sau lucruri ce ar trebui sa știu dacă încep sa le iau.
1 comentarii
Eu iau Karissa de vreo 3 ani, sunt super multumita cu ele! :)
Din cate stiu de vreo 4 luni nu se mai gasesc in farmacii. O varianta identica ar mai fi Logest sau Harmonet (au fix aceleasi substante in egala masura, ii aceiasi Mărie doar ca numele firmelor difera)
Cutia in general e formata din 21 de pastile. Dupa ce termini ultima pastila, urmeaza o pauza de 7 zile, apoi se reia o noua cutie si tot asa.
In acea pauza de 7 zile apare menstruatia. In general apare a 3-a sau a 4-a zi de pauza, si tine intre 3 si 6 zile (depinde de organism). Indiferent daca se opreste sau nu sangerarea, cand au trecut acele 7 zile, reiei pastilele.
Ca sa dau un exemplu, eu iau mereu prima pastila Sambata. Dupa 21 de zile, ultima pastila cade intr-o zi de Vineri. Practic se numara incepand cu acea zi de Vineri, deci ca sa fie trecute fix 7 zile de pauza, reiau o noua cutie urmatoarea Sambata. Si tot asa
Sper ca am ajutat cat de cat cu informatii, tine-ma la curent daca ai noi intrebari
Din cate stiu de vreo 4 luni nu se mai gasesc in farmacii. O varianta identica ar mai fi Logest sau Harmonet (au fix aceleasi substante in egala masura, ii aceiasi Mărie doar ca numele firmelor difera)
Cutia in general e formata din 21 de pastile. Dupa ce termini ultima pastila, urmeaza o pauza de 7 zile, apoi se reia o noua cutie si tot asa.
In acea pauza de 7 zile apare menstruatia. In general apare a 3-a sau a 4-a zi de pauza, si tine intre 3 si 6 zile (depinde de organism). Indiferent daca se opreste sau nu sangerarea, cand au trecut acele 7 zile, reiei pastilele.
Ca sa dau un exemplu, eu iau mereu prima pastila Sambata. Dupa 21 de zile, ultima pastila cade intr-o zi de Vineri. Practic se numara incepand cu acea zi de Vineri, deci ca sa fie trecute fix 7 zile de pauza, reiau o noua cutie urmatoarea Sambata. Si tot asa
Sper ca am ajutat cat de cat cu informatii, tine-ma la curent daca ai noi intrebari
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce contaceptive sa iau?
- 4amenoree provocata de pilule?
- 2administrarea altor produce medicamentoase
- 12vreau sa iau anticonceptionale
- 7Am terminat prima folie si menstruatia nu mi-a venit
- 5de ce imi intarzia menstruatia atat de mult?
- 4Ce se intampla daca nu mai iau anticonceptionale ?
- 6novynette si amoxicilina
- 4anticonceptionalele sunt daunatoare?
- 3pauza la anticonceptionale 3 ani... pot sa le reiau?
- 5anticonceptionale desorelle
- 8anticonceptionale
- 3contraceptie desorelle
- 5operatie chist ovarian
- 10pot avea contact sexual, nu voi ramane insarcinata?
- 19melleva 35
- 5dienille sa le iau in continuare sau sa renunt?
- 175Marturii despre anticonceptionale
- 0contact sexual in ziua uitarii pastilei
- 0Ac Stodette-intarziere
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: