Daca iau Karissa din prima zi de ciclu.. sunt protejata 100% inca din prima zi?
buna!
m-am hotarat sa iau anticonceptionale, si doctorul mi-a spus sa iau prima pilula in prima zi de ciclu mentrual...intrebarea mea este: daca iau prima pilula in prima zi de ciclu...sunt protejata 100% inca din prima zi?
multumesc mult
m-am hotarat sa iau anticonceptionale, si doctorul mi-a spus sa iau prima pilula in prima zi de ciclu mentrual...intrebarea mea este: daca iau prima pilula in prima zi de ciclu...sunt protejata 100% inca din prima zi?
multumesc mult
6 comentarii
Nu, citeste si in prospect! Abia dupa 7 zile esti protejata 100%
Ca regula generala, protectia atinge nivelul deplin incepand cu a 8-a zi. Dar, in cazul in care se initiaza tratamentul in oricare din primele 5 zile ale ciclului, protectia atinge nivelul deplin inca de la prima pilula.
Buna,
Vreau sa incep sa iau si eu Karissa, dar as vrea sa stiu daca dupa cele 21 de pastile luate trebuie sa fac pauza de 7 zile sau trebuie sa iau prima pastila din folia urmatoare exact in ziua cand imi apare menstruatia (adica inainte sa treaca cele 7 zile de pauza). Si de asemenea, cum se procedeaza daca vreau sa imi aman menstruatia. Multumeesc.
Vreau sa incep sa iau si eu Karissa, dar as vrea sa stiu daca dupa cele 21 de pastile luate trebuie sa fac pauza de 7 zile sau trebuie sa iau prima pastila din folia urmatoare exact in ziua cand imi apare menstruatia (adica inainte sa treaca cele 7 zile de pauza). Si de asemenea, cum se procedeaza daca vreau sa imi aman menstruatia. Multumeesc.
Buna..iau ac Karissa..sunt la prima folie..defapt am terminat'o..menstruatia a aparut in a 2 -a zi dupa intrerupere..totul ca la carte..si vreau sa stiu dak acum in a 6-a zi de pauzaI(nu mai am menstruatie) pot incepe din nou sa fac neprotejat..si voi continua dupa pauza acceasta cu alta folie...:)/..va rog un raspuns cat mai urgent, , ,
buna lory18.poti sa faci sex neprotejat in oricare zi din pauza.si sa nu uiti sa incepi noua folie in a 8a zi...daca se poate la aceeasi ora la care le luai si p cele din prima folie.o zi buna
mersi frumos..da..nu o sa uit...chiar si prima folie la 12:00 am luat fiecare pastia.nici cu un minut intarziere...(cam exagerez cu asta)...o zi buna si tie:-*
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pot sa iau anticonceptionale?
- 6am luat o alta pastila decat ceea ce trebuia
- 1anticonceptionalele pot cauza lipsa menstruatiei
- 3anticonceptionale LO-FEMENAL
- 3anticonceptionale fara consult medical
- 6Intrebari despre anticonceptionale: sunt avortive?
- 3nu am facut pauza deloc de frica sa nu raman insarcinata
- 3cum se iau corect anticonceptionalele?
- 4Am luat anticonceptionale 1 an jumate fara pauza!
- 7au trecut 4 zile si nu mi-a venit menstruatia
- 8boli endocrine?
- 3protectie la anticonceptionale
- 4mancarime in zona vaginala
- 4As dori sa schimb karissa cu yasmin.Pot sa incep sa iau yasmin din a 8-a zi?
- 0Jeanine sau Karissa?
- 7Pauza anticonceptionale si sexul neprotejat
- 6Pot sa iau Prostinor si anticonceptionale in acelasi timp?
- 5pot sa raman insarcinata daca fac pauza de o luna?
- 0anticonceptionalele karissa
- 1pot lua contracept m la menstruatie?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor karissa
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: