Durere de masea cariata

Bună seara! Ce ar trebui să fac ca să ameliorez durerea de măsea?
Cred că m-a tras curentul şi am încercat diverse metode prin a calma durerile, precum vata cu spirt în ureche, dar şi usturoi presat pe măsea. Menționez că am o gaură în măseaua din dreapta caninului din dreapta la nivelul mandibulei. Durerea aceasta e îngrozitoare.. Am luat ketorol..durerea se calmase pentru cateva ore, în jur de 2 h, si pe urma iar ma lua durerea..am de la inceputul anului gaura aceea in masea, dar este pentru prima data cand patesc asa...
Cred că m-a tras curentul şi am încercat diverse metode prin a calma durerile, precum vata cu spirt în ureche, dar şi usturoi presat pe măsea. Menționez că am o gaură în măseaua din dreapta caninului din dreapta la nivelul mandibulei. Durerea aceasta e îngrozitoare.. Am luat ketorol..durerea se calmase pentru cateva ore, în jur de 2 h, si pe urma iar ma lua durerea..am de la inceputul anului gaura aceea in masea, dar este pentru prima data cand patesc asa...
1 comentarii

Buna ziua, durerea poate avea diverse cauze, inflamatia nervului, inflamatia parodontiului de la varful radacinii. O vizita la cabinetul stomatologic si tratament local va pot ajuta cel mai mult.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8mi se cariaza dintii foarte repede
- 5Prima data cand mi se intampla: maxilar umflat si dureros
- 3am o carie intre 2 masele de mult timp
- 8dinti lapte 21 ani
- 9infectie la masea
- 5cand am picat jos mi s-a rupt pe jumatate un dinte din fata
- 3durere de dinti dupa drenaj dentar
- 1Dinte cariat
- 6Molari care ii imping atat in stanga cat si in dreapta sunt foarte cariati
- 3Infectie la o masea -posibil tratament fara antibiotice?
- 7Water laser MD inlocuieste freza
- 1Canin cariat. foarte dureros. normal ca in perioada sarbatorilor doare:(
- 0Durere de masea
- 1infectie la masea?
- 1Se mai poate caria o masea dupa ce a fost tratata si aplicata coronita dentara?
- 1Parodontoza, carii rezolvate...
- 4Durere insuportabila
- 1Carie Mit
- 3Carie masea
Mai multe informații despre: Cariile dentare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: