Durere de masea cariata

Bună seara! Ce ar trebui să fac ca să ameliorez durerea de măsea?
Cred că m-a tras curentul şi am încercat diverse metode prin a calma durerile, precum vata cu spirt în ureche, dar şi usturoi presat pe măsea. Menționez că am o gaură în măseaua din dreapta caninului din dreapta la nivelul mandibulei. Durerea aceasta e îngrozitoare.. Am luat ketorol..durerea se calmase pentru cateva ore, în jur de 2 h, si pe urma iar ma lua durerea..am de la inceputul anului gaura aceea in masea, dar este pentru prima data cand patesc asa...
Cred că m-a tras curentul şi am încercat diverse metode prin a calma durerile, precum vata cu spirt în ureche, dar şi usturoi presat pe măsea. Menționez că am o gaură în măseaua din dreapta caninului din dreapta la nivelul mandibulei. Durerea aceasta e îngrozitoare.. Am luat ketorol..durerea se calmase pentru cateva ore, în jur de 2 h, si pe urma iar ma lua durerea..am de la inceputul anului gaura aceea in masea, dar este pentru prima data cand patesc asa...
1 comentarii

Buna ziua, durerea poate avea diverse cauze, inflamatia nervului, inflamatia parodontiului de la varful radacinii. O vizita la cabinetul stomatologic si tratament local va pot ajuta cel mai mult.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Sinuzita maxilara
- 5caria dentara
- 9infectie la masea
- 2multe carii
- 5Lucrare dentara nereusita
- 5cand am picat jos mi s-a rupt pe jumatate un dinte din fata
- 3durere de dinti dupa drenaj dentar
- 7Dinte cariat se mai poate "salva" ?
- 4Carile, un raspuns va rog!
- 3masea netratata de mult timp :(
- 11Umflatura sub falca
- 7Eficienta radioviziografului
- 2Carie care mi a spart dintele !!! Ajutor !!!
- 1Parodontoza, carii rezolvate...
- 1Problema masea cariata
- 2masele cariate si masea de minte
- 1Masea putrezita
- 2umflatura gingie desupra incisivului
- 4Masea cariata
- 1Întrebare generala carie mică
Mai multe informații despre: Cariile dentare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: