Întrebare generala carie mică
Bună ziua,
In ce condiții un medic stomatolog spune că, caria este mica și nu pune plomba ca sa nu spargă smaltul dintelui, mulțumesc
Eu știam că e bine sa mergi la medic cat mai repede dc ai o problema cu o carie.
In ce condiții un medic stomatolog spune că, caria este mica și nu pune plomba ca sa nu spargă smaltul dintelui, mulțumesc
Eu știam că e bine sa mergi la medic cat mai repede dc ai o problema cu o carie.
1 comentarii
Bună ziua,
există medici care știu că, în anumite condiții, cariile evoluează extrem de lent și curățarea lor presupune îndepărtarea inutilă de mult smalț sănătos și aplicarea unei plombe care, conform producătorului materialului, trebuie schimbată la fiecare 2 ani de zile, cu îndepărtarea de fiecare dată de smalț sănătos. Și atunci spun pacienților că nu se justifică tratamentul unei astfel de carii.
Și există, din păcate ca în orice domeniu, afaceriști care trebuie să-și plătească creditele la cabinet / clinică, pentru care orice carie este o sursă de venit.
Dumneavoastră decideți dacă mergeți la un medic sau la un cabinet / clinică
.
există medici care știu că, în anumite condiții, cariile evoluează extrem de lent și curățarea lor presupune îndepărtarea inutilă de mult smalț sănătos și aplicarea unei plombe care, conform producătorului materialului, trebuie schimbată la fiecare 2 ani de zile, cu îndepărtarea de fiecare dată de smalț sănătos. Și atunci spun pacienților că nu se justifică tratamentul unei astfel de carii.
Și există, din păcate ca în orice domeniu, afaceriști care trebuie să-și plătească creditele la cabinet / clinică, pentru care orice carie este o sursă de venit.
Dumneavoastră decideți dacă mergeți la un medic sau la un cabinet / clinică
.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nevralgie?
- 8mi se cariaza dintii foarte repede
- 3am o carie intre 2 masele de mult timp
- 3carii la puncte de contact - lipsa de spatiu?
- 8dinti lapte 21 ani
- 3Carie dentara - coroana solutie?
- 1Dinte cariat
- 6Molari care ii imping atat in stanga cat si in dreapta sunt foarte cariati
- 4Nerv scos, senzatie de durere
- 1Consumul regulat de iaurt protejează dinţii copiilor de carii
- 4Infectie masea
- 9Infectie dentara ce impiedica inchiderea canalelor la doi dinti dupa extragerea nervului
- 1infectie la masea?
- 7Ganglion inflamat (polipi+sinuzita+carii)
- 1Se mai poate caria o masea dupa ce a fost tratata si aplicata coronita dentara?
- 0Dureri continue la masea
- 4Durere insuportabila
- 3Inflamatie cerul gurii/palatina, extrem de dureroasa
- 1Durere de masea cariata
- 4Măsea plombată cariată
Mai multe informații despre: Cariile dentare cariile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: