Durere de dinti

Buna ziua, de 3-4 zile am o durere insuportabila de dinti si nu stiu ce sa mai fac, am luat Augmentin (ca antibiotic, am zis poate am vreo infectie) si MIG-400 (pentru calmarea durerilor dentare, luat la indrumarea farmacistei) dar degeaba, nici macar nu se cunoaste ca iau aceste pastile, nu isi fac efectul.
Programarea la dentist e abia pe marti seara, nu cred ca mai rezist, am dormit doar 8 ore in 3 zile din cauza durerii, va rog daca stiti dati-mi un sfat sau un medicament ce as putea lua sa imi mai amelioreze cat de putin durerea.
Programarea la dentist e abia pe marti seara, nu cred ca mai rezist, am dormit doar 8 ore in 3 zile din cauza durerii, va rog daca stiti dati-mi un sfat sau un medicament ce as putea lua sa imi mai amelioreze cat de putin durerea.
2 comentarii

buna ziua. am o intrebare la care as dori un raspuns urgent daca se poate. peste 3 ore am programare la dentist si imi va scoate niste radacini care mi au ramas de la penultima masea de jos..am o intrebare..as dori sa stiu daca ma voi umfla sau nu si daca da ce as putea face sa imi treaca foarte repede. va multumesc o zi buna astept un raspuns. la revedere.

Medicamente antiinflamatoare: ibuprofen, de ex.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Durere & migrena?!
- 6La cateva zile dupa polizare au inceput dureri acute pe toti dintii:dreapta sus-jos
- 6e normal sa ma doara dupa polizarea dintilor?
- 3durere de masea..
- 5Durere masea, granulom? Coronita?
- 5durere masea, nerv scos, infectie dentara, plomba
- 3Durere masea tratata
- 12Puroi la masea
- 0Sunt 6 zile de cand mi-am scos nervul la o masea si tot ma doare
- 3Durere de masea insuportabila !
- 4Extirparea nervului. Inca doare dupa 2 luni de la procedura
- 2durere masea
- 0Durere de dinti sanatosi
- 9dureri dantura
- 1Durere dinti insuportabila
- 1Durere masea insuportabila la 48 de ore de la tratamentul stomatologic? Care ar putea fi problema?
- 2Ma dor maselele foarte rau
- 2Cum tratez o durere de masea de la curent
- 1Durere dinte fara carie
- 2Dureri de măsea și otita externa bilaterala
Mai multe informații despre: Durerea de dinti
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: