Durere de dinti
Buna ziua, de 3-4 zile am o durere insuportabila de dinti si nu stiu ce sa mai fac, am luat Augmentin (ca antibiotic, am zis poate am vreo infectie) si MIG-400 (pentru calmarea durerilor dentare, luat la indrumarea farmacistei) dar degeaba, nici macar nu se cunoaste ca iau aceste pastile, nu isi fac efectul.
Programarea la dentist e abia pe marti seara, nu cred ca mai rezist, am dormit doar 8 ore in 3 zile din cauza durerii, va rog daca stiti dati-mi un sfat sau un medicament ce as putea lua sa imi mai amelioreze cat de putin durerea.
Programarea la dentist e abia pe marti seara, nu cred ca mai rezist, am dormit doar 8 ore in 3 zile din cauza durerii, va rog daca stiti dati-mi un sfat sau un medicament ce as putea lua sa imi mai amelioreze cat de putin durerea.
2 comentarii
buna ziua. am o intrebare la care as dori un raspuns urgent daca se poate. peste 3 ore am programare la dentist si imi va scoate niste radacini care mi au ramas de la penultima masea de jos..am o intrebare..as dori sa stiu daca ma voi umfla sau nu si daca da ce as putea face sa imi treaca foarte repede. va multumesc o zi buna astept un raspuns. la revedere.
Medicamente antiinflamatoare: ibuprofen, de ex.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 147maseaua de minte DOARE
- 79Durere insuportabila de masea
- 3O durere infernala.de masea sau nerv nu stiu
- 1durere dinti
- 7sex oral - doresc un rasp
- 1medicamente pentru durere de masea necariata
- 2Durere ingrozitoare de masea
- 8durere cu proteza provizorie
- 2durere insuportabila de dinti la senzatie de rece
- 7infectie dentara si dureri groaznice, nu pot sa dorm si sa mananc
- 6Durere de dinte insuportabila ajutor!!
- 0durere masea.ureche si ce mai e pe langa :)
- 2Durere de masea
- 0Dureri dentare
- 2Durere de dinţi după implant
- 1Durere ureche
- 1Durere alternanta a dintilor
- 2Durere nelocalizata
- 1Durere de masele îngrozitoare..
- 1Inflamație măsea
Mai multe informații despre: Durerea de dinti
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: