Durere de dinti
Buna ziua, de 3-4 zile am o durere insuportabila de dinti si nu stiu ce sa mai fac, am luat Augmentin (ca antibiotic, am zis poate am vreo infectie) si MIG-400 (pentru calmarea durerilor dentare, luat la indrumarea farmacistei) dar degeaba, nici macar nu se cunoaste ca iau aceste pastile, nu isi fac efectul.
Programarea la dentist e abia pe marti seara, nu cred ca mai rezist, am dormit doar 8 ore in 3 zile din cauza durerii, va rog daca stiti dati-mi un sfat sau un medicament ce as putea lua sa imi mai amelioreze cat de putin durerea.
Programarea la dentist e abia pe marti seara, nu cred ca mai rezist, am dormit doar 8 ore in 3 zile din cauza durerii, va rog daca stiti dati-mi un sfat sau un medicament ce as putea lua sa imi mai amelioreze cat de putin durerea.
2 comentarii
buna ziua. am o intrebare la care as dori un raspuns urgent daca se poate. peste 3 ore am programare la dentist si imi va scoate niste radacini care mi au ramas de la penultima masea de jos..am o intrebare..as dori sa stiu daca ma voi umfla sau nu si daca da ce as putea face sa imi treaca foarte repede. va multumesc o zi buna astept un raspuns. la revedere.
Medicamente antiinflamatoare: ibuprofen, de ex.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 147maseaua de minte DOARE
- 4dureri: lucrare premolari, masele de minte si urechi
- 4am ajuns la capatul puterii
- 110Durere de masea cu nerv scos
- 7de aproximativ 1 saptamana ma doare o masea jos dreapta...
- 0hipertensiune si dureri dentare
- 82Ma doare o masea plombata ieri
- 4durerea si alaptarea
- 6dureri ingrozitoate pe jumatea stanga a fetei
- 3Ma doare maseaua !!va rog ajutati-ma!
- 3Durere masea tratata
- 0Durere de masea
- 1durere acuta in interiorul dintelui
- 1Durere de masea.
- 1Durere netratata
- 4Durere groaznica si masea innegrita
- 8ajutati-ma
- 2Durere ureche si tampla
- 0Dureri de masea
Mai multe informații despre: Durerea de dinti
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: