Durere de dinte insuportabila ajutor!!
un dinte incisiv lateral ma doare de o zi, nu am dormit noaptea, nu are carie gaura nimic absolut, nu ma ajuta nici ibuprofen nici alte pastile am baut si cite 2 odata, durerea nu trece macar pe 5 min, deja nu mai stiu ce sa fac si azi e duminica nu pot pleca la medic, poate e racit nervu sau nam idee, spuneti-mi ce sa fac va rog!!
6 comentarii
Incearca sa tii rece pe buza, pe partea respectiva. O sa doara tare, pana probabil se umfla... fa o radiografie si repede la un dentist... poate sa fie nervul sau vreo "infectie" varful dintelui mai degraba, trebuie vazut!
deci am fost la medic, era o inflamatie, nu stiau nici ei de la ce, mi-au scos nervul, am venit acasa, dar spre dimineata sa umflat mai tare, am fost si mi-au taiat au deschis un canal sa scoata de acolo toata treaba, si mi-au scris antibiotice, peste o zi au spus sa ma duc din nou, deci e ceva normal asta se va trata? ca sa umflat mai tare si sunt cam speriat
Da, cu tratament ar trebui sa se remita; apoi tratamentul de canal trebuie sa fie cat mai aproape de perfectiune ca sa fie bine pe termen lung. Daca acel canal este deschis, grija maxima sa nu ramane mancare acolo. Spor la tratament!
deci 2 dinti din prejurul acestui care deja a deschis canal tot ma dor, medicu spune ca sa nu deschida canal si lor, si nu intelege care e cauza, nu am avut traume si nu are carie, de la ce poate fi?
Ai facut si o radiografie?!
da miau depistat un chist radicular azi dimineata plec la chirurg
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17lasat de fumat=dureri de dinti si gingii?
- 4De 2 zile ma doare maseaua
- 0prestarium si dureri dentare
- 0hipertensiune si dureri dentare
- 82Ma doare o masea plombata ieri
- 9Arsenic, dar dureros doresc raspuns urgent!! DURERE mare
- 4durerea si alaptarea
- 3durere de molar atunci cand il ating
- 3Ma doare maseaua !!va rog ajutati-ma!
- 3dureri de masea, tample si ureche
- 1Durere de dinte dupa 6 zile de la scoaterea nervului
- 4Extirparea nervului. Inca doare dupa 2 luni de la procedura
- 0durere de masea dupa plomba
- 0Durere masesa
- 0Dureri dentare
- 0Durere tâmpla stânga, dinți și vărsături
- 2Durere masea cu nerv scos
- 1Problema la Masea
- 1Pulsație puternica la baza dintelui
- 3Nerv dentar
Mai multe informații despre: Durerea de dinti