Durere de dinte insuportabila ajutor!!
un dinte incisiv lateral ma doare de o zi, nu am dormit noaptea, nu are carie gaura nimic absolut, nu ma ajuta nici ibuprofen nici alte pastile am baut si cite 2 odata, durerea nu trece macar pe 5 min, deja nu mai stiu ce sa fac si azi e duminica nu pot pleca la medic, poate e racit nervu sau nam idee, spuneti-mi ce sa fac va rog!!
6 comentarii
Incearca sa tii rece pe buza, pe partea respectiva. O sa doara tare, pana probabil se umfla... fa o radiografie si repede la un dentist... poate sa fie nervul sau vreo "infectie" varful dintelui mai degraba, trebuie vazut!
deci am fost la medic, era o inflamatie, nu stiau nici ei de la ce, mi-au scos nervul, am venit acasa, dar spre dimineata sa umflat mai tare, am fost si mi-au taiat au deschis un canal sa scoata de acolo toata treaba, si mi-au scris antibiotice, peste o zi au spus sa ma duc din nou, deci e ceva normal asta se va trata? ca sa umflat mai tare si sunt cam speriat
Da, cu tratament ar trebui sa se remita; apoi tratamentul de canal trebuie sa fie cat mai aproape de perfectiune ca sa fie bine pe termen lung. Daca acel canal este deschis, grija maxima sa nu ramane mancare acolo. Spor la tratament!
deci 2 dinti din prejurul acestui care deja a deschis canal tot ma dor, medicu spune ca sa nu deschida canal si lor, si nu intelege care e cauza, nu am avut traume si nu are carie, de la ce poate fi?
Ai facut si o radiografie?!
da miau depistat un chist radicular azi dimineata plec la chirurg
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dureri: lucrare premolari, masele de minte si urechi
- 19Dureri de dinti si masele
- 0prestarium si dureri dentare
- 3durere de masea..
- 2Durere masea - cu pansament
- 3Durere masea tratata
- 2durere insuportabila de dinti la senzatie de rece
- 1Durere de dinte dupa 6 zile de la scoaterea nervului
- 1Durere la o masea cu pivot de sticla
- 1Ajutor ! Abces si durere
- 2Durere de dinţi după implant
- 10dureri de dinti
- 4Durere dinte vecin după plombare.
- 5Dureri ale maxilarului
- 4Durere intepatoare molar 36
- 1Durere ochi din cauza măselei
- 2Durere nelocalizata
- 0Durere acuta de masea
- 2Dureri dentare insuportabile(Am nevoie de un raspuns urgent )
- 2Ajutooorrr durere de dinți
Mai multe informații despre: Durerea de dinti
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: