Nerv scos
Ma intereseaza sa stiu daca dupa scoaterea nervului dintele va cadea in timp.
1 comentarii
In urma unui tratament de canal corect ( extirpare + obturatie, adica scos nerv si sigilat spatiul unde a fost nervul ) acesta v-a avea o durata de viata similara cu a unui dinte sanatos.
Dintele nu v-a cadea in urma scosului de nerv ( extirparea nervului ), decat in urmatoarele situatii :
- Tratament incorect de canal ( desi nu v-a durea ani de zile, chiar si o portiune de 0.2 mm neintrumentata pana la varful radacinii in timp poate rezulta o infectie "tacuta" care v-a scadea durata de viata a dintelui pe arcada ).
- Netratarea sanatatii dentare generale ( tratarea tuturor cariilor, infectiilor - acestea genereaza conglomerat bacterian care mananca suportul osos ; neefectuarea detartrajului periodic la 6 luni ).
Dintele nu v-a cadea in urma scosului de nerv ( extirparea nervului ), decat in urmatoarele situatii :
- Tratament incorect de canal ( desi nu v-a durea ani de zile, chiar si o portiune de 0.2 mm neintrumentata pana la varful radacinii in timp poate rezulta o infectie "tacuta" care v-a scadea durata de viata a dintelui pe arcada ).
- Netratarea sanatatii dentare generale ( tratarea tuturor cariilor, infectiilor - acestea genereaza conglomerat bacterian care mananca suportul osos ; neefectuarea detartrajului periodic la 6 luni ).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dinte fara nerv...dar cu probleme
- 3Abces la o masea fara nerv.
- 3am o carie intre 2 masele de mult timp
- 5masea de minte-dureri insuportabile dupa scoaterea nervului
- 3doare scoaterea unui nerv la o masea?
- 5intepatura puternica in masea.. are vreo legatura cu avionul (inaltimea)?
- 10Nerv maxilar... fractura de malar
- 6Masele cariate... durere
- 6e normal sa ma doara dupa polizarea dintilor?
- 5durere masea, nerv scos, infectie dentara, plomba
- 4Nerv scos, senzatie de durere
- 9Scoatere nerv + curatare + plomba + radiografii = 500+ RON ??
- 1Scoaterea nervului
- 0Sunt 6 zile de cand mi-am scos nervul la o masea si tot ma doare
- 1Durere de dinte dupa 6 zile de la scoaterea nervului
- 9Durere la premolar cu nerv scos
- 4Extirparea nervului. Inca doare dupa 2 luni de la procedura
- 3Durere la dinti chiar si fara nerv
- 3Despre necesitate scoatere nerv la dinte
Mai multe informații despre: nervul dentar