Durere alternanta a dintilor
![astrid123](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna! Am sa incep prin a spune ca am avut in iarna probleme cu sinuzita si dupa lungi tratamente, am reusit sa scap. Dupa au inceput problemele cu dintii. M-am programat de urgenta la dentist deoarece ma durea o masea atat de tare incat nu puteam dormi sau vorbi. Maseaua a fost afectata si dupa o interventie pe canale si o plomba definitiva, am crezut ca am scspat. Am o dantura pretentioasa, fac carii des si in general cariile se formeaza intre dinti, afectandu-i pe amandoi. Acum o saptamanazile au inceput seara, dureriile de dinti. Nu pot numi un anumit dinte, deoarece durerea alterneaza, cand pe partea stanga, cand pe partea dreapta, cand sus, cand jos. Imi creste o masea de minte si i-am spus dentistului meu, care tinde sa creada ca durerea venea de la o masea din partea stanga sus, care era destul de afectata. Am destule carii si urmeaza sa mi le rezolv, insa speram ca dupa ultima p0lomba voi scapa de dureriile nocturne. Prima zi a fost o0k, insa urmatoarea seara, pe la ora 12 au inceput durerile. Nu erau dureri intense insa e cumva ca o sacaiala, ba la cele 2 masele plombate, ba la alti dinti, durerea cea mai mare canalizandu-se la o masea din partea de jos, stanga, unde stiu de ceva timp ca am o carie. A doua zi au reaparut durerile. Intensitatea lor e scazuta, insa e enervanta. Seara durerea cea mai intensa s-a canalizat la dintii din fata, din partea inferioara. Nu stiu daca are legatura cu cariile sau cu o lucrare prost facuta sau cu sinuzita dar sunt destul de alarmata.
Multumesc!
Multumesc!
1 comentarii
![Dr. Dragomir (Parnia) Alina](/arata_img.php?img=cont_147331.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua! Situatia dumeavoastra necesita diagnostic diferential intre afectiunile dentare, situatie care se poate aborda in cabinet, dupa control si radiografii de detaliu. Asa ca este indicat sa continuati tratamentul la medicul dentist.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sinuzita a afectat maseaua sau viceversa?
- 18afectiuni stomatologice
- 3dureri groaznice dentare
- 9Arsenic, dar dureros doresc raspuns urgent!! DURERE mare
- 3Dureri destul de mari de dinti dupa plombare
- 0Sunt 6 zile de cand mi-am scos nervul la o masea si tot ma doare
- 1durere de masea
- 2durere dinte/masea
- 1Durere dinti insuportabila
- 1Durere ochi din cauza măselei
- 5Durere radacina dentara in partea de jos
- 1Durere de masele îngrozitoare..
- 4Durere masea cand calc pe pe ea mai ales cand mananc!
- 2Cum tratez o durere de masea de la curent
- 0Probleme la nervul trigemen sau infecție post extracție ?
- 2Molar inflamat
- 2Dureri dentare insuportabile(Am nevoie de un raspuns urgent )
- 0Dureri de masea
- 3Dinti amortiti
Mai multe informații despre: Durerea de dinti durerea de dinti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: