Durere alternanta a dintilor
Buna! Am sa incep prin a spune ca am avut in iarna probleme cu sinuzita si dupa lungi tratamente, am reusit sa scap. Dupa au inceput problemele cu dintii. M-am programat de urgenta la dentist deoarece ma durea o masea atat de tare incat nu puteam dormi sau vorbi. Maseaua a fost afectata si dupa o interventie pe canale si o plomba definitiva, am crezut ca am scspat. Am o dantura pretentioasa, fac carii des si in general cariile se formeaza intre dinti, afectandu-i pe amandoi. Acum o saptamanazile au inceput seara, dureriile de dinti. Nu pot numi un anumit dinte, deoarece durerea alterneaza, cand pe partea stanga, cand pe partea dreapta, cand sus, cand jos. Imi creste o masea de minte si i-am spus dentistului meu, care tinde sa creada ca durerea venea de la o masea din partea stanga sus, care era destul de afectata. Am destule carii si urmeaza sa mi le rezolv, insa speram ca dupa ultima p0lomba voi scapa de dureriile nocturne. Prima zi a fost o0k, insa urmatoarea seara, pe la ora 12 au inceput durerile. Nu erau dureri intense insa e cumva ca o sacaiala, ba la cele 2 masele plombate, ba la alti dinti, durerea cea mai mare canalizandu-se la o masea din partea de jos, stanga, unde stiu de ceva timp ca am o carie. A doua zi au reaparut durerile. Intensitatea lor e scazuta, insa e enervanta. Seara durerea cea mai intensa s-a canalizat la dintii din fata, din partea inferioara. Nu stiu daca are legatura cu cariile sau cu o lucrare prost facuta sau cu sinuzita dar sunt destul de alarmata.
Multumesc!
Multumesc!
1 comentarii
Buna ziua! Situatia dumeavoastra necesita diagnostic diferential intre afectiunile dentare, situatie care se poate aborda in cabinet, dupa control si radiografii de detaliu. Asa ca este indicat sa continuati tratamentul la medicul dentist.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Dureri de dinti si de masele
- 5durere insuportabile de masea de trei zile
- 6Infectie sau nu? ma doare o masea cand apas, adica cand mananc ceva sau inchid gura
- 3O durere infernala.de masea sau nerv nu stiu
- 0Dureri inexplicabile de dinti dupa vizita la dentist
- 2Durere de dinti
- 2dureri de cap cefalee nara infundata dureri de masele
- 3Durere masea tratata
- 1durere acuta in interiorul dintelui
- 9Durere la premolar cu nerv scos
- 1Ajutor ! Abces si durere
- 1Durere masea insuportabila la 48 de ore de la tratamentul stomatologic? Care ar putea fi problema?
- 4Durere dinte ce urca spre nas
- 2Durere nelocalizata
- 1Durere de masele îngrozitoare..
- 4Durere masea cand calc pe pe ea mai ales cand mananc!
- 1Durere dinte fara carie
- 3Dureri dentare fără cauza
- 4Durere molari de minte
Mai multe informații despre: Durerea de dinti durerea de dinti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: