Durere alternanta a dintilor
Buna! Am sa incep prin a spune ca am avut in iarna probleme cu sinuzita si dupa lungi tratamente, am reusit sa scap. Dupa au inceput problemele cu dintii. M-am programat de urgenta la dentist deoarece ma durea o masea atat de tare incat nu puteam dormi sau vorbi. Maseaua a fost afectata si dupa o interventie pe canale si o plomba definitiva, am crezut ca am scspat. Am o dantura pretentioasa, fac carii des si in general cariile se formeaza intre dinti, afectandu-i pe amandoi. Acum o saptamanazile au inceput seara, dureriile de dinti. Nu pot numi un anumit dinte, deoarece durerea alterneaza, cand pe partea stanga, cand pe partea dreapta, cand sus, cand jos. Imi creste o masea de minte si i-am spus dentistului meu, care tinde sa creada ca durerea venea de la o masea din partea stanga sus, care era destul de afectata. Am destule carii si urmeaza sa mi le rezolv, insa speram ca dupa ultima p0lomba voi scapa de dureriile nocturne. Prima zi a fost o0k, insa urmatoarea seara, pe la ora 12 au inceput durerile. Nu erau dureri intense insa e cumva ca o sacaiala, ba la cele 2 masele plombate, ba la alti dinti, durerea cea mai mare canalizandu-se la o masea din partea de jos, stanga, unde stiu de ceva timp ca am o carie. A doua zi au reaparut durerile. Intensitatea lor e scazuta, insa e enervanta. Seara durerea cea mai intensa s-a canalizat la dintii din fata, din partea inferioara. Nu stiu daca are legatura cu cariile sau cu o lucrare prost facuta sau cu sinuzita dar sunt destul de alarmata.
Multumesc!
Multumesc!
1 comentarii
Buna ziua! Situatia dumeavoastra necesita diagnostic diferential intre afectiunile dentare, situatie care se poate aborda in cabinet, dupa control si radiografii de detaliu. Asa ca este indicat sa continuati tratamentul la medicul dentist.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dureri: lucrare premolari, masele de minte si urechi
- 6durere masea de minte?
- 2Durere de dinti
- 6dintele dinaintea locului extractiei ma incomodeaza cumplit de cand a ramas fara maseaua de dupa
- 12Puroi la masea
- 0durerea de dinte, medicul zice ca nu e maseaua de minte
- 2Durere de masea
- 4Durere insuportabila
- 2durere dinte/masea
- 1Durere netratata
- 1Durere ureche
- 1Durere masea insuportabila la 48 de ore de la tratamentul stomatologic? Care ar putea fi problema?
- 2Durere masea cu nerv scos
- 4Durere intepatoare molar 36
- 3Dureri de masea
- 3Durere de masea
- 2Cum tratez o durere de masea de la curent
- 2Molar inflamat
- 2Dureri de măsea și otita externa bilaterala
Mai multe informații despre: Durerea de dinti durerea de dinti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: