Nas fornait la bebe de 8 luni
![DianaCurelaru](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Bunz ziua!
Am si eu o intrebare legata se bebelusul meu in varsta de 8 luni.
De ceva timp are nasul fornait rau. Ai impresia ca are niste secretii cleioase in fundul nasului si nu se desprind de acolo.
In special noaptea, fornaie f tare, este agitat ca nu poate respira. Nu pot sa-mi imaginez ce are.
Pediatrul mi-a dat sa-i dau cu Herbaflu si Sa ia Aerius sirop.dar nu vad nici o imbunatatire.
Va rog, un sfat!!!
Am si eu o intrebare legata se bebelusul meu in varsta de 8 luni.
De ceva timp are nasul fornait rau. Ai impresia ca are niste secretii cleioase in fundul nasului si nu se desprind de acolo.
In special noaptea, fornaie f tare, este agitat ca nu poate respira. Nu pot sa-mi imaginez ce are.
Pediatrul mi-a dat sa-i dau cu Herbaflu si Sa ia Aerius sirop.dar nu vad nici o imbunatatire.
Va rog, un sfat!!!
3 comentarii
![adirafa](/arata_img.php?img=cont_152114.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Diana,
cate zile i-ai dat copilului ceea ce ti-a prescris pediatrul??poate este un anumit timp de administrare...daca crezi ca nu este in regula, mergi cu el in alta parte, la un alt medic si vezi ce are copilul tau!!!sanatate multa va doresc.
cate zile i-ai dat copilului ceea ce ti-a prescris pediatrul??poate este un anumit timp de administrare...daca crezi ca nu este in regula, mergi cu el in alta parte, la un alt medic si vezi ce are copilul tau!!!sanatate multa va doresc.
![DianaCurelaru](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna!
Pai i-am dat 7 zile, dar nimic.
Toata noaptea sforaie pe nas si dimineata vreo jumatate de ora ii trebuie pana isi revine. Probabil ca voi merge la un alt pediatru cum ai zis si tu. Multumesc!!
Pai i-am dat 7 zile, dar nimic.
Toata noaptea sforaie pe nas si dimineata vreo jumatate de ora ii trebuie pana isi revine. Probabil ca voi merge la un alt pediatru cum ai zis si tu. Multumesc!!
![adirafa](/arata_img.php?img=cont_152114.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
eu zic ca asa este cel mai bine!!!sanatate multa la bebe!!
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4nas infundat seara, sunt dependent de rinxil
- 31Picaturi nazale si nasul e in continuare infundat
- 12rinita cronica catarala hipetrofica
- 3nasuc infundat dimineata
- 30nas infundat, dar numai cate o nara, cand se desfunda una se infunda cealalta
- 1Nas Infundat 24|7
- 4respiratie ingreunata si nas infundat
- 1Nas infundat de 7 zile la copil de 3, 5 ani
- 2Mucotomie baiatel 5 ani si 7 luni
- 8Catar ototubar
- 27am febra in continuu cu frisoane, nas infundat, mi s-a umflat gatul si diaree
- 7Nas infundat
- 0Rog urgent un sfat! deficiențe respiratorii f grave
- 2Nas infundat de 3 saptamani!!!
- 2Nas înfundat bebeluș 1 luna si 3 saptamani
- 1Bebe 7 luni nas înfundat
- 5Nas înfundat de mai mult de o săptămână
- 3Nas infundat de cateva luni
- 0Problema enervanta cu nasul
- 1Nu scăpăm de mucisori
Mai multe informații despre: nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: