Nas fornait la bebe de 8 luni

Bunz ziua!
Am si eu o intrebare legata se bebelusul meu in varsta de 8 luni.
De ceva timp are nasul fornait rau. Ai impresia ca are niste secretii cleioase in fundul nasului si nu se desprind de acolo.
In special noaptea, fornaie f tare, este agitat ca nu poate respira. Nu pot sa-mi imaginez ce are.
Pediatrul mi-a dat sa-i dau cu Herbaflu si Sa ia Aerius sirop.dar nu vad nici o imbunatatire.
Va rog, un sfat!!!
Am si eu o intrebare legata se bebelusul meu in varsta de 8 luni.
De ceva timp are nasul fornait rau. Ai impresia ca are niste secretii cleioase in fundul nasului si nu se desprind de acolo.
In special noaptea, fornaie f tare, este agitat ca nu poate respira. Nu pot sa-mi imaginez ce are.
Pediatrul mi-a dat sa-i dau cu Herbaflu si Sa ia Aerius sirop.dar nu vad nici o imbunatatire.
Va rog, un sfat!!!
3 comentarii

Diana,
cate zile i-ai dat copilului ceea ce ti-a prescris pediatrul??poate este un anumit timp de administrare...daca crezi ca nu este in regula, mergi cu el in alta parte, la un alt medic si vezi ce are copilul tau!!!sanatate multa va doresc.
cate zile i-ai dat copilului ceea ce ti-a prescris pediatrul??poate este un anumit timp de administrare...daca crezi ca nu este in regula, mergi cu el in alta parte, la un alt medic si vezi ce are copilul tau!!!sanatate multa va doresc.

Buna!
Pai i-am dat 7 zile, dar nimic.
Toata noaptea sforaie pe nas si dimineata vreo jumatate de ora ii trebuie pana isi revine. Probabil ca voi merge la un alt pediatru cum ai zis si tu. Multumesc!!
Pai i-am dat 7 zile, dar nimic.
Toata noaptea sforaie pe nas si dimineata vreo jumatate de ora ii trebuie pana isi revine. Probabil ca voi merge la un alt pediatru cum ai zis si tu. Multumesc!!

eu zic ca asa este cel mai bine!!!sanatate multa la bebe!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dupa sinuzita (din cauza aerului conditionat de la masina): nasul infundat, durere de cap...
- 12rinita cronica catarala hipetrofica
- 11nas infundat
- 8Rosu in gat persistent, rezistent la antibiotic
- 0tuse nocturna, nas infundat
- 12Operatie nas - ajutor!
- 3De vreo cateva zile imi "joaca" nara stanga a nasului
- 4nasul infundat de cateva saptamani
- 4Dureri de cap, nas infundat, durere de maxilar, ochi si ureche
- 8Nas infundat si sforait la bebe de 11 luni
- 5probleme mucoasa nazala
- 2nas care curge si infundat
- 3tiuit in urechi+ nas infundat
- 3Nara infundata dupa operatie
- 9pentru dl dr flueraru
- 10Rinita subacuta
- 4Nas înfundat copil de 1 an si 10 luni..
- 1Nas înfundat și tusea la bebelus de 2 luni
- 4Stranut dimineata foarte mult. Cand stau culcat mi se infunda nasul.
Mai multe informații despre: nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: