dupa sinuzita (din cauza aerului conditionat de la masina): nasul infundat, durere de cap...
in luna iulie 2007, am suferit o sinuzita din cauza aerului conditionat de la o masina. mi-am revenit in urma unui tratament de la un medic de specialitate, dar problema nu este intru totul rezolvata. acum nasul il am mai tot timpul infundat, gatul are o secretie galbuie si capul ma doare mult mai des, urechile le simt mai tot timpul infundate. si totusi analizele efectuate mi-au iesit in limite normale. nu stiu ce sa mai fac.
4 comentarii
O radiorafie SAF. Care o sa.ti arate in ce masura sunt afectate sinusurile nazale si care. Sinuzite sunt de mai multe feluri(congestive, purulente, micotice, polipoide). O sa fie clar daca sinusita din 2007 sa vindecat complet si a ramas o rinita cronica(care iti da senzatia de nas si urechi infundate).sau sinuzita sa transformat in cronica si necesita alt tratament.
si eu am aceasi suferinta de ani de zile am facur radiografie tomograf am luat diverse pastile de la medic si tot nimic daca stiti o alta metoda de tratament va rog sa ma ajutati. Imi trece doar cu paracetamol sinus si la ceva cald pus pe frunte dar a doua zi daca stau in aer rece sau intru la metrou unde este mai curent o iau de la capat si mam saturat de atitea p[astile
La rez. analizelor : deviatie de sept si rinita cronica
La rez. analizelor : deviatie de sept si rinita cronica
pt.vikisor76.diagnosticul de deviatie de sept cu rinita cronica poate explica de ce revindurerile tale la rece.
O respiratie proasta nazala face ca sinusurile paranazale sa nu se aeriseasca.
Trebue sa treci peste teama de operatie si sa rezolvi problema cu respiratia nazala.
O respiratie proasta nazala face ca sinusurile paranazale sa nu se aeriseasca.
Trebue sa treci peste teama de operatie si sa rezolvi problema cu respiratia nazala.
magda, cati ani ai si din ce oras esti? iti pot recomanda eu medici buni de specialitate, dar depinde foarte mult de orasul in care esti
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14dureri de gat, cap, umeri
- 3Durere de cap ( urgent)
- 82dupa operatia de sinuzita maxilara?
- 7Urgent!!!Stari de ameteala, lesin, dureri de cap
- 4nara infundata
- 6nasuc infundat, raceala, temperatura, rosu in gat...
- 5sinuzita, alergie curent?
- 2nas infundat la bebelusul de 11 luni
- 1dureri de cap dese
- 2Ureche infundata
- 2de ceva timp ma doare capul si coloana cervicala.
- 1ureche infundata 2 sapt.
- 3Doresc un diagnostic la problemele mele legate de nas înfundat tuse seaca nod în gat
- 0Nas si ureche infundata dupa aterizare cu avionul
- 5Nas infundat
- 3Tuit si urechi infundate
- 4Nas infundat la bebe de 6luni jumate
- 0Durere de cap când inspir
- 1Inundarea urechilor
- 3Mi se infunda urechile cand ma supar si cand ridic vocea
Mai multe informații despre: Sinuzita Durerea de cap nasul infundat urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Sinuzita
- Rinita
- Rinita medicamentoasa
- Sinuzita la copii
- Migrena
- Cefaleea cluster
- Cefaleea la copil
- Sinuzita maxilară odontogenă (de cauză dentară)
- Cefaleea - durerea de cap
- Sinuzita fungică
- Nas înfundat (congestie nazală)
- Senzația de ureche înfundată
- Durere de cap aproape zilnică - cauze și tratamente posibile
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: