Nas înfundat copil de 1 an si 10 luni..

16-08-2018
Mazilu_catalina
Nu este medic/terapeut
Mazilu_catalina
De 1 saptamana ne confruntă cu nas înfundat, am tot curatat nasul cu Septoaqua si Nazosept si batistă bebelusului, la un momendat i-am dat si panadol la 8 ore, si nimic, persista.. Nu a facut temperatura nu a facut rosu in gat doar nasul atat, culoare mucisorilor sunt un alb spre transparent, la început erau mai lichizi, acum sunt mai aposi.. Cand il curat cu batistă bebelusului ii iau mucisori pare sa nu mai abia, dar dupa 2/min il aud ca are mucisori si ii are acolo inauntru de tot, cum sa l fac sa scape.. Nu vreau sa ajungând in plămâni, desi il curat zilnic, săraci il apuca groaza cand audeca trebuie sa i iau mucisori.. Am auzit de colargol, unele păreri sunt contra altele pro.. Nu stiu ce sa mai folosesc, vibrocil este tare.. Am incertat sa gasim Sinus Spa, dar nicio farmacie nu a auzit de el. . maine ne vom duce la dr de familie sa vedem ce ne spune... Dar am fi vrut sa aud si alte opinii.. Mulțumesc
4 comentarii
0
17-08-2018, ora 09:24
Dr. Baciu Damian
Pediatrie, Brasov
Dr. Baciu Damian
Incercati Sinupret 3x15 pic/zi p.o. si Betabioptal 4x1 pic/zi in fiecare narina. Succes!
0
17-08-2018, ora 10:04
Mazilu_catalina
Nu este medic/terapeut
Mazilu_catalina
Am încercat Sterimar.. Dar acum observ ca tusește, aseara m am uutat in guriță lui si nu are rosu in gat, sa fie de la mucisori? Sa ii dau si nurofen.. Sau tamtum verde
0
17-08-2018, ora 10:06
Mazilu_catalina
Nu este medic/terapeut
Mazilu_catalina
Sau panadol cu nurofen, alternativ? /...
0
17-08-2018, ora 10:40
Mazilu_catalina
Nu este medic/terapeut
Mazilu_catalina
Am. Inceput sa i dau nurofen deja.. Si tamtum verde.. Tusea asta pare sa rupa ce are in gat, eu il aspir tot timpul nu l las cu mucisori.. Febră nu a facut de loc. mucisori sunt albi transparent.. Sa ma ingrijiorez? Nici nu vreau sa i dau antibiotic
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: