Dureri de cap, nas infundat, durere de maxilar, ochi si ureche
Buna seara!
De 3 zile am dureri puternice de cap (in zona sprancenei si in partea din spate a capului), de maxilar si in regiunea de sub ochi (toate pe partea stanga), iar nasul este infundat. Cand ma aplec sau ma spal pe dinti (probabil din cauza ca pasta este mentolata) din nas imi curge un lichid incolor. Durerile se maresc mai ales cand stau culcata. Uneori mai simt dureri si in ureche, ca niste cutite. Ce sa fac?
De 3 zile am dureri puternice de cap (in zona sprancenei si in partea din spate a capului), de maxilar si in regiunea de sub ochi (toate pe partea stanga), iar nasul este infundat. Cand ma aplec sau ma spal pe dinti (probabil din cauza ca pasta este mentolata) din nas imi curge un lichid incolor. Durerile se maresc mai ales cand stau culcata. Uneori mai simt dureri si in ureche, ca niste cutite. Ce sa fac?
4 comentarii
un consult la stomatolog unde sa cauti probleme la radacina dintilor de sus de sub sinus.
daca nu e decacolo...mergi la orl
daca nu e decacolo...mergi la orl
Va multumesc mult pentru raspuns! Multa sanatate!
Buna ziua.In martie anul acesta, m-am operat de deviatie de sept, deoarece nu mai puteam sa respir deloc, tuseam intruna si nasul imi era tot infundat.Ciudat e ca dupa operatia de deviatie de sept, am nasul tot infundat, imi lacrimeaza ochii si am numai urdori tot timpul, mi se infunda urechile, ma mananca urechile, am ameteli si o stare de disconfort generala.V-as ruga sa imi spuneti ce tratament pot lua ca sa imi treaca, in afara de antibiotic, sprayuri de nas, bixtonim, aerosol, deoarece cu toate acestea am incercat.Am fost la control, la doctorul care m-a operat si mi-a zis ca operatia a reusit si nu mai are ce sa imi faca.Daca nu am adresat Intrebarea intr-un loc corespunzator, va rog sa ma indrumati unde sa o adresez, pentru ca nu stiu.Va multumesc anticipat!
Intrebarea e corect adresata.
Daca esti aproape de pascani te ajut concret dupa ce vii la consult.
Daca nu e posibil. Gaseti un alt medic orl care sa vada nasul.cornetul. sinechii.s.a sa faca
O radiografie saf.
Ce tine de ameteli... pot fi de la probleme de circulatie cerebrala... necesita alte investigstii si alt tratament.
Daca esti aproape de pascani te ajut concret dupa ce vii la consult.
Daca nu e posibil. Gaseti un alt medic orl care sa vada nasul.cornetul. sinechii.s.a sa faca
O radiografie saf.
Ce tine de ameteli... pot fi de la probleme de circulatie cerebrala... necesita alte investigstii si alt tratament.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1dureri ciudate in zona cefei
- 2nas infundat de aproape 20 ani
- 3dureri de cap dupa ce m-am spalat cu apa rece (pe cap)
- 20rinita vasomotorie
- 6Formatiuni chistice la nivelul sinusului frontal drept
- 3nas infundat
- 1pocnesc timpanele...dureri de cap
- 5Raceala..dureri de gat si cap
- 2nas infundat la bebelusul de 11 luni
- 64Nas infundat tot timpul anului.
- 0Durere de cap, maxilar amortit, stari de somnolenta
- 1durere de cap puternica in zona occipitala
- 1durere de cap si respiratie ingreunata
- 4Intepaturi intre gat si ureche
- 0diaree, greata, dureri de cap