Stranut dimineata foarte mult. Cand stau culcat mi se infunda nasul.
Buna ziua,
In ultimii ani mi se infunda nasul foarte des de dimineat, imi curge si stranut. Cateodata stranut chiar si 1 ora dimineata. La ORL mi s-a spus ca am deviatie de sept si rinita, dar nu este cronica. Mi-a recomandat sa ma operez pentru deviatia de sept dar nu m-am dus pana acum, mai vreau sa aflu si alte pareri. Sa fiu alergic la parul de pisica? Stranutul a inceput sa se agraveze de cand am adus pisica in casa, acum doi ani. Ce analize sa fac? La cine sa apelez? Ma gandesc sa ma duc la un alergolog. Daca mai aveti si alte sfaturi sau idei scrieti-mi va rog.
In ultimii ani mi se infunda nasul foarte des de dimineat, imi curge si stranut. Cateodata stranut chiar si 1 ora dimineata. La ORL mi s-a spus ca am deviatie de sept si rinita, dar nu este cronica. Mi-a recomandat sa ma operez pentru deviatia de sept dar nu m-am dus pana acum, mai vreau sa aflu si alte pareri. Sa fiu alergic la parul de pisica? Stranutul a inceput sa se agraveze de cand am adus pisica in casa, acum doi ani. Ce analize sa fac? La cine sa apelez? Ma gandesc sa ma duc la un alergolog. Daca mai aveti si alte sfaturi sau idei scrieti-mi va rog.
4 comentarii
1.Vârsta. Sex. Înălțime. Kg??
2.cunoști Lista Alimentelor Alergene??
Care produc Mucus și produc acel strănut, fiind eliminate din intestin prin sistemul limfatic.
3. Consumi cumva Seara..fructe dukce. Acidulat. Oțet. Lamai usturoi??. Care produ reflux în somn și irita gatul și nasul?
2.cunoști Lista Alimentelor Alergene??
Care produc Mucus și produc acel strănut, fiind eliminate din intestin prin sistemul limfatic.
3. Consumi cumva Seara..fructe dukce. Acidulat. Oțet. Lamai usturoi??. Care produ reflux în somn și irita gatul și nasul?
Ridica temperatura in camera la 22 grade, pune un vas cu apa pe calorifer ptr umiditatea si scoate pisica din camera .
Varsta 30, barbat, 1.80, 87 kg
Lista alimentelor alergene nu o cunosc dar ma voi interesa de ea, cum problemele au inceput sa apara recent nu le.am dat pana acum o mare importanta.
Seara mai consum usturoi si ceapa, dar rareori, nu obisnuiesc sa fac asta des.
Chiar si acum cand scriu mesajul asta stranut, oricum, m.am lasat si de tigari de o luna si vad ca nu mai am crizele de stranut pe care le aveam, dar sunt unele dimineti in care stranut si de 20 de ori intr.un minut si imi suflu nasul. Se.simte ca un fel de gadilatura in spatele nasului. O sa acord mai multa atentie si o sa fac investigatii.
De aceea v.am intrebat, ca sa imi spuneti, unde anume sa ma duc la ce medici si cu ce specialitate?
Lista alimentelor alergene nu o cunosc dar ma voi interesa de ea, cum problemele au inceput sa apara recent nu le.am dat pana acum o mare importanta.
Seara mai consum usturoi si ceapa, dar rareori, nu obisnuiesc sa fac asta des.
Chiar si acum cand scriu mesajul asta stranut, oricum, m.am lasat si de tigari de o luna si vad ca nu mai am crizele de stranut pe care le aveam, dar sunt unele dimineti in care stranut si de 20 de ori intr.un minut si imi suflu nasul. Se.simte ca un fel de gadilatura in spatele nasului. O sa acord mai multa atentie si o sa fac investigatii.
De aceea v.am intrebat, ca sa imi spuneti, unde anume sa ma duc la ce medici si cu ce specialitate?
1. la gastrologie.. exclus.. un Helicobacter si o hernie hiatala.
2 regimul fara alimente alergene.
3. la ORL.. pentru un tratament cu un antialergic si un sprey care sa stopeze inflamatia si secretia din nas
2 regimul fara alimente alergene.
3. la ORL.. pentru un tratament cu un antialergic si un sprey care sa stopeze inflamatia si secretia din nas
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 816Nas infundat, respiratie diminuata
- 9are de mic nasul infundat!
- 8Rosu in gat persistent, rezistent la antibiotic
- 1'nas infundat si sforait '
- 1nas infundat si raguseala doar dimineata
- 25nas infundat respiratie ingreunata
- 1tusa seaca si nas infundat
- 13Nas infundat si tuse
- 2Nas infundat, respiratie ingreunata si uneori ameteli
- 1Intarziere antibiotic
- 4Nu pot stranuta
- 0nas permanent infundat, raguseala, dureri de cap, sufocare
- 0Cornete nazale marite
- 3Nas incarcat
- 2Leac din usturoi pentru nas înfundat?
- 3Bebe 5 luni haraie pe nas da nu ies mucisori
- 4Nas infundat la bebe de 6luni jumate
- 1Nas infundat, cate o nara alternativ
- 0Dispnee inspiratorie, nas înfundat fără secretii
- 3Nas infundat COVID
Mai multe informații despre: Stranutul nasul infundat nas infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: