pentru dl dr flueraru
Buna ziua domnule doctor am vazut ca raspundeti la intrebari aici si am zis sa va spun si eu problema mea.
Am 27 de ani si de mica am avut probleme cu gatul adica faceam mereu rosu in gat am facut controale la orl si nu s a vazut nici o problema. La ultimul control orl la bucuresti mi a zis un dr ca am peretii gatului subtiri si se crapa si de aceea fac mereu rosu in gat. Mi a dat atunci sa iau gel actovegin si vit a cate 3 luni pe an. Vitamina a iau si acum, gelul acela din pacate nu se mai gaseste la noi.doctora de familie imi da mereu antibiotic cand ma duc spune ca am mereu gatul urat rosu si cu secretii.
Am racit acum cateva zile ma ustura in gat si am decis sa ma duc la dr de familie care mi a dat un antibiotic, eurespal, nistatina si biomicin forte.apoi a inceput sa imi curga si nasul si am dat cu olynth vreo 2 zile dupa care mi s a uscat foarte tare nasul. Noaptea nu pot sa mai respir deloc pe nas numai pe gura. Nu l am mai follosit. Acum folosesc doar vitamina a care stiu ca este buna si mi am luat de la farmacie aerinaze, o sa iau 2 pastile pe zi timp de 5 zile asa mi a recomandat farmacista. Sper sa ma ajute sa imi desfunde nasul. Mentinez ca nasul nu mi curge doar este infundat si uscat. Este bine ce iau? Mai trebuie sa iau si altceva, nu prea stau bine nici cu imunitatea momentan.
Am 27 de ani si de mica am avut probleme cu gatul adica faceam mereu rosu in gat am facut controale la orl si nu s a vazut nici o problema. La ultimul control orl la bucuresti mi a zis un dr ca am peretii gatului subtiri si se crapa si de aceea fac mereu rosu in gat. Mi a dat atunci sa iau gel actovegin si vit a cate 3 luni pe an. Vitamina a iau si acum, gelul acela din pacate nu se mai gaseste la noi.doctora de familie imi da mereu antibiotic cand ma duc spune ca am mereu gatul urat rosu si cu secretii.
Am racit acum cateva zile ma ustura in gat si am decis sa ma duc la dr de familie care mi a dat un antibiotic, eurespal, nistatina si biomicin forte.apoi a inceput sa imi curga si nasul si am dat cu olynth vreo 2 zile dupa care mi s a uscat foarte tare nasul. Noaptea nu pot sa mai respir deloc pe nas numai pe gura. Nu l am mai follosit. Acum folosesc doar vitamina a care stiu ca este buna si mi am luat de la farmacie aerinaze, o sa iau 2 pastile pe zi timp de 5 zile asa mi a recomandat farmacista. Sper sa ma ajute sa imi desfunde nasul. Mentinez ca nasul nu mi curge doar este infundat si uscat. Este bine ce iau? Mai trebuie sa iau si altceva, nu prea stau bine nici cu imunitatea momentan.
8 comentarii
Am uitat sa mentionez ca spre dimineata se mai desfunda cate o nara, dar dupa amiaza si seara nasul se infunda aproape de tot si sunt nevoita sa respir pe gura
e o mare problema daca sau facut consult la ORL si nimeni nu a gasit cauza de ce se infunda nasul
pare cam ciudat...
in rest despre gat am scris mii de postari unde explic
Rosu in gat, frecvent, mucoase uscate si iritate, atrofice
NUmai la pacientii cu probleme gastrice si regim alimentar gresit
acum..e cazul de consult la gastrologie
schimbarea regimului alimentar
consult ORL si rezolvat chirurgical problema din nas
tratament local pentru faringe cum gasiti pe forum
pare cam ciudat...
in rest despre gat am scris mii de postari unde explic
Rosu in gat, frecvent, mucoase uscate si iritate, atrofice
NUmai la pacientii cu probleme gastrice si regim alimentar gresit
acum..e cazul de consult la gastrologie
schimbarea regimului alimentar
consult ORL si rezolvat chirurgical problema din nas
tratament local pentru faringe cum gasiti pe forum
Momentan iau antibiotic unasyn 1 comprimat la 12 ore. Am luat 1 pastila de aerinaze si vad ca nasul incepe sa se desfunde.
Buna ziua domnule doctor, ar insemna foarte mult pentru mine daca ati putea sa imi raspundeti la acest mesaj.
Este vorba de mama mea in varsta de 42 de ani, ale carei dureri de cap, ochi, gat au inceput in urma cu 14 ani. In urma unor consultatii orl s-a stabilit ca ar avea deviatie de sept, i s-a facut aceasta operatie, dar din cate am inteles nu foarte reusita si ar avea o perforatie de sept si o creasta in spatele nasului. I s-au facut de asemenea operatii de amigdalite, de polipi si cauterizare la cornetele nazale si in continuare are dureri de cap, de ochi, de ureche, fata, gat si probleme cu respiratia si durere de maxilar. La exudatul nazal a iesit si stafilococ auriu, tin sa va spun ca a fost la multi medici orl si de asemena la neurolog, dar pana in prezent niciun tratament pentru toate aceste simptome nu a functionat, continuand sa se manifeste durerile pana in prezent, antibioticul fiind singurul care amelioreaza aceste dureri pe moment. Mi-ati putea spune va rog pararea dumneavoastra despre aceasta situatie ?
Va multumesc
Este vorba de mama mea in varsta de 42 de ani, ale carei dureri de cap, ochi, gat au inceput in urma cu 14 ani. In urma unor consultatii orl s-a stabilit ca ar avea deviatie de sept, i s-a facut aceasta operatie, dar din cate am inteles nu foarte reusita si ar avea o perforatie de sept si o creasta in spatele nasului. I s-au facut de asemenea operatii de amigdalite, de polipi si cauterizare la cornetele nazale si in continuare are dureri de cap, de ochi, de ureche, fata, gat si probleme cu respiratia si durere de maxilar. La exudatul nazal a iesit si stafilococ auriu, tin sa va spun ca a fost la multi medici orl si de asemena la neurolog, dar pana in prezent niciun tratament pentru toate aceste simptome nu a functionat, continuand sa se manifeste durerile pana in prezent, antibioticul fiind singurul care amelioreaza aceste dureri pe moment. Mi-ati putea spune va rog pararea dumneavoastra despre aceasta situatie ?
Va multumesc
1 raiogarfii la sinsuri sau CT sa facut sa se excluda sinuzita
2 radografii la radacina dintilor ?
3 coloana cervicala sa investigat?
4 examen fund de ochi si consult Oftalmo pentru a exclude glaucomul sa facut?
5 probleme rinichi, ficat, constipatie?..Tensiunea arteriala? cate Kg are?
2 radografii la radacina dintilor ?
3 coloana cervicala sa investigat?
4 examen fund de ochi si consult Oftalmo pentru a exclude glaucomul sa facut?
5 probleme rinichi, ficat, constipatie?..Tensiunea arteriala? cate Kg are?
Buna seara! Prietenul meu in varst de 26 ani, a avut in data de 6 august o hemoragie nazala (epistaxis) si a fost dus de urgenta la spital, acolo a fost me?at ?i in zilele de spitalizare acesta a stat doar in pat fara sa faca nici un fel de efort, ca mai apoi pe data de 9 august sa fie deme?at la spusele doamnei doctor. In acea zi, dupa cateva ore hemoragia a reaparut, acesta fiind reme?at de catre asistenta, acesta intreband-o pe aceasta daca acea vena se poate cauteriza, aceasta spunand ca nu este posibil deoarece este vorba de un vas mare de sange. Dupa inca 3 zile de spitalizare, in 13 august a fost deme?at din nou si externat, recomandanduise o reteta de pastile(tarosin). Odata ajuns acasa acesta a stat doar in pat, fara a depune nici un fel de efort, a luat pastilele dupa cum i-au fost prescrise si a tinut comprese reci pe nas, totul fiind aparent bine. In data de 15 august a inceput sa ii curga din nou sange, dar nu exagerat de mult, acesta presand cu degetul pe nara cu pricina sangerarea oprindu-se in aprox. 10 min. Din acea data i-a mai curs sange in fiecare zi, aproximativ in aceasi cantitate, in ciuda sedentarismului, tratamentului prescris si a compreselor reci. Facandu-ne griji am mers in data de 20 august la un control la doamna doctor la care a fost internat, aceasta scotandui din nara o crusta si prescriindui din nou aceleasi pastile (tarosin) si in plus un unguient (rinopanteina). Tratamentul a fost cumparat si administrat in ziua aceea, sangerarea ne mai fiind prezenta. Astazi in data de 21, pe seară, sangerarea a aparut din nou, in aceasi cantitate relativ mica, oprindu-se dupa aprox. 10 min in urma presarii narii stangi cu degetul.
Am ales sa va adresam cateva intrebari fiind destul de ingrijorati de neameliorarea situatiei. De ce nu se vindeca? Este ceva normal sa aibe astfel de sangerari zilnic? In urma documentarii noastre am inteles ca vasele mari de sange se cauterizeaza prin radiofrecventa. Ar fi recomandat sa faca o astfel de interventie pentru a se vindeca? Va rugam frumos sa ne oferiti o explicatie pentru aceste sangerari zilnice si o solutie pentru stoparea lor definitiva, chiar suntem ingrijorati. Va multumim anticipat! Asteptam un raspuns si un sfat din partea dumneavoastra, domnule doctor Flueraru.
Am ales sa va adresam cateva intrebari fiind destul de ingrijorati de neameliorarea situatiei. De ce nu se vindeca? Este ceva normal sa aibe astfel de sangerari zilnic? In urma documentarii noastre am inteles ca vasele mari de sange se cauterizeaza prin radiofrecventa. Ar fi recomandat sa faca o astfel de interventie pentru a se vindeca? Va rugam frumos sa ne oferiti o explicatie pentru aceste sangerari zilnice si o solutie pentru stoparea lor definitiva, chiar suntem ingrijorati. Va multumim anticipat! Asteptam un raspuns si un sfat din partea dumneavoastra, domnule doctor Flueraru.
Buna ziua domnul doctor!Am o otita in spatele urechi stanga veche de vreo 2-3 ani.Am facut infiltrate de 2 ori dar nu ma ajutat cu nimic.O simt infundata uneori am dureri usoare, si cate odata pacane cum ar fi o spuma si cind misc din maxilar se aude ceva (cred ca sa format clei. ) Cum a-ti putea sa ajutati sa scap de aceasta problema.Eu sunt din Bucuresti vin la dumneavoastra daca credeti ca ma puteti ajuta.va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8diaree prelungita la copil de 2 luni si 3 saptamani
- 9urechi nas infundat
- 3nas infundat
- 6nas infundat nu doresc operatie polipii
- 1tusa seaca si nas infundat
- 6Operatia de polipi necesara?
- 11nas uscat mai tot timpul
- 3sunt disperata... am rosu in gat si ma ustura, am luat ospen si azitromicina
- 2rosu in gat frecvent la copil de 4 ani
- 4nas infundat, fetita un an
- 6polipi nazali si de doua luni are nasul infundat