Pivot masea

An o masea care a fost tratata, s-a facut obturatia canalelor si urmeaza sa-mi ia amprenta si sa puna pivotul si coronita, cel putin asa ar trebui.Dar dr.spune ca trebuie sa-mi slefuiasca maseaua si intrebarea mea e dece? Stiu ca pivotul vine slefuit, nu inteleg si am programare, as vrea sa stiu ca dr.este cam nervoasa si nu prea sta de vorba.Chiar trebuie slefuita maseaua?multumrsc
1 comentarii

Buna ziua! Dupa tratamentul de canal ( obturatia de canal ), dintele este mai fragil. Adesea peretii sunt asemanati cu ''coaja de ou'' si se pot fractura la masticatie. Ceea ce vedeti dumneavoastra la exterior sunt peretii maselei, medicul dumeavoastra poate vedea/ aprecia cat de subtiri sunt peretii restanti. Adesea, dupa acest tratament de canal, dintele trebuie acoperit cu coroana si trebuie slefuit pentru a realiza o coroana corespunzatoare. Pivotul o sa fie acoperit in intregime de coroana si corespunde ''miezului'' maselei, ancorat intr-o radacina a acesteia. Este util sa plecati lamurit din cabinetul unde vi se lucreaza, acolo se stie situatia particulara a dumneavoastra.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23masea cu nerv extirpat si gingie dureroasa
- 4Despre canalele strambe
- 1obturatie de canal cu dureri groaznice
- 3Obturatie de canal infectat la masea fara nerv
- 5Pivot de metal
- 2Ac rupt in canal dentar
- 1Durere masea
- 3Rog urgent recomandari privind atenuarea durerii dupa curatarea canalelor
- 1Tratament endodontic + Rezectie Apicala + Chistectomie - toate in 24h
- 2Este normal ca la o lucrare de obturatie canal sa raman o bucata de ac in canal?
- 1Pulsatie masea cu nerv scos
- 2Durere muscatura după tratament canal
- 1Va rog să mă ajutați - Mi-am scos nervul și mă doare de mor este infecție?
- 2Ajutați-mă va rog! abces dupa curatare canale
- 1Tratament și obturatie canal
- 1Depasire obturatie canal
- 1Abordare tratament Endodontic
- 1Durere molar 26 după scoaterea nervilor
- 3Infectie pe canal, masea plombata, poate provoca probleme cu articulatiile sau inima?
Mai multe informații despre: Obturatia de canal pivotul dentar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: