Obturatie de canal dureroasa+lucrare
Buna ziua! Am si eu o problema destul de grava, in sensul ca de mai mult de doua luni ma doare maseaua obturata. Dupa 2 saptamani de la inceprea durerii a dezobturat canalul crezand ca poate ar mai fi un alt canal. Durerea adevenit si mai putenica, nu puteam sa dorm. Medicul meu stomatolog este ingrozit, spune ca nu a mai intalnit asa ceva. Am facut o gramada de radiografii, singurul lucru care pare suspect este un punct unde se termina canalul(cica este pasta de canal care de regula se reintegreaza). M-a trimis apoi la un prieten unde am facut niste infiltratii, fericirea a durat cateva zile deoarece durerea a reaparut parca si mai puternic. Ma dureau si maselele din jur, nu puteam manca. Apoi acelasi medic mi-a dat un tratament cu lyrica si antiimflamatoare, ce-i drept s-a mai diminuat. Acum cateva zile mi-a pus lucrarea provizoriu sa vedem cum reactioneaza, normal ca ma doare acea masea, dar si lucrarea cu totul, se presupune ca iradiaza. Nu stiu ce sa mai cred, a cui este vina, organismul meu sau medicul a gresit ceva. Mentionez ca cealalta maseluta obturata, care face parte din lucrare, nu are nimik si nu m-a durut absolut deloc. Sunt disperata, dati-mi va rog un sfat ce as putea sa mai fac...Astazi mi-a zis ceva de laserterapie( cand am intrebat la o clinica s-au uitat stramb la mine)...diagnosticul ipotetic pus de medicul meu- parodontita apicala post obturatie canal 46- si daca nu rezectie sa scoata acel punct de la care se "presupune" ca vine durerea. Dati-mi va rog un sfat pe 15 feb se fac 3 luni de cand stau cu aceasta durere si nimeni nu stie cauza. Multumesc mult si scuze de deranj!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Despre canalele strambe
- 1obturatie canal - ceva normal ?
- 6Durere dupa plomba de canale
- 5Gingie umflată şi la două luni după scoatere nerv dinte şi obturaţie canal
- 2Ac rupt in canal dentar
- 2Durere obturatie de canal
- 3Rog urgent recomandari privind atenuarea durerii dupa curatarea canalelor
- 3Durere de masea dupa picarea plombei provizorii
- 1durere gingie dupa tratament de canal
- 0Endodontie partiala + durere ulterioara
- 1Pivot masea