Intrebare.. vreau să renunț la implanturi

Am 10 implanturi 6 sus 4 jos
Întrebarea mea este daca pot renunța la ideea de implant și să trec pe proteza clasica...m.am saturat sa stau cu hexa in buzunar și cimentul dentar în celălalt..cad continuu. Se pare că nu sunt singurul care pățește așa ceva așa că nu mai pot avea încredere în implanturi și vreau să renunț
Multumesc de raspunsuri
Întrebarea mea este daca pot renunța la ideea de implant și să trec pe proteza clasica...m.am saturat sa stau cu hexa in buzunar și cimentul dentar în celălalt..cad continuu. Se pare că nu sunt singurul care pățește așa ceva așa că nu mai pot avea încredere în implanturi și vreau să renunț
Multumesc de raspunsuri
3 comentarii

Buna ziua, inteleg ca avtei doar implanturi, nu mai aveti si dinti naturali? Probabil lucrarile sunt cimentate. Discutati cu medicul dumneavoastra daca se pot face si insurubate. E pacat daca tot aveti implanturile. Imi puteti trimite radiografia la dr_alinadragomir@yahoo.com sa-mi fac o idee despre situatia dumneavoastra.

Multumesc de răspuns,
Nu mai am dinti naturali doar implanturile
Sunt înșurubate dar ies( se deșurubează) din implant și rămân cu lucrarea in gura...
Fac, , naveta, , 3500 km de fiecare data( dr. de aici nu intervin pe lucrări făcute în altă parte)..in fine, crunt, dar sper sa termin cu acest coșmar... Mâine ajung in B și sper sa.mi poată pune ceva capacele pe implanturi și să îmi fac o proteza clasica...
Nu mai am dinti naturali doar implanturile
Sunt înșurubate dar ies( se deșurubează) din implant și rămân cu lucrarea in gura...
Fac, , naveta, , 3500 km de fiecare data( dr. de aici nu intervin pe lucrări făcute în altă parte)..in fine, crunt, dar sper sa termin cu acest coșmar... Mâine ajung in B și sper sa.mi poată pune ceva capacele pe implanturi și să îmi fac o proteza clasica...

Teapa, dar ma amuza cum se baga medicul Stomatolog fără nici o pregătire în implantologie. Dar na asa este în România, banul ochiul dracului.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Implant sau punte dentara?
- 33Implant pe teren nepregatit?
- 2implant dentar sau lucrare portelan?
- 5transplant de os mandibular
- 3sanse implant dupa 10 ani de la extractie
- 1Suruburi puse oblic
- 5caderea implanturilor dentare
- 5cand se poate face implantul?
- 1implanturi neaceptate
- 2Implant dentar
- 0Dinte zirconiu - pata neagra
- 4implanturi dentare
- 3Portelanul si fumatul-mit sau realitate
- 1Mi-am facut un implant si la nici doua luni mi-a cazut
- 4Implant de titan vesus zirconiu?
- 6Procedura greșită sau respingere din cauze naturale???
- 2Diferente intre implanturile dentare INNO si Nobel Replace si Nobel Parallel
- 2Proteză pe capse pe implanturi
- 1Migrare molar peste implant
- 1Implant, proteza fixa sau proteza mobila?
Mai multe informații despre: implantul dentar implant sau proteza
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: