Intrebare.. vreau să renunț la implanturi
Am 10 implanturi 6 sus 4 jos
Întrebarea mea este daca pot renunța la ideea de implant și să trec pe proteza clasica...m.am saturat sa stau cu hexa in buzunar și cimentul dentar în celălalt..cad continuu. Se pare că nu sunt singurul care pățește așa ceva așa că nu mai pot avea încredere în implanturi și vreau să renunț
Multumesc de raspunsuri
Întrebarea mea este daca pot renunța la ideea de implant și să trec pe proteza clasica...m.am saturat sa stau cu hexa in buzunar și cimentul dentar în celălalt..cad continuu. Se pare că nu sunt singurul care pățește așa ceva așa că nu mai pot avea încredere în implanturi și vreau să renunț
Multumesc de raspunsuri
3 comentarii
Buna ziua, inteleg ca avtei doar implanturi, nu mai aveti si dinti naturali? Probabil lucrarile sunt cimentate. Discutati cu medicul dumneavoastra daca se pot face si insurubate. E pacat daca tot aveti implanturile. Imi puteti trimite radiografia la dr_alinadragomir@yahoo.com sa-mi fac o idee despre situatia dumneavoastra.
Multumesc de răspuns,
Nu mai am dinti naturali doar implanturile
Sunt înșurubate dar ies( se deșurubează) din implant și rămân cu lucrarea in gura...
Fac, , naveta, , 3500 km de fiecare data( dr. de aici nu intervin pe lucrări făcute în altă parte)..in fine, crunt, dar sper sa termin cu acest coșmar... Mâine ajung in B și sper sa.mi poată pune ceva capacele pe implanturi și să îmi fac o proteza clasica...
Nu mai am dinti naturali doar implanturile
Sunt înșurubate dar ies( se deșurubează) din implant și rămân cu lucrarea in gura...
Fac, , naveta, , 3500 km de fiecare data( dr. de aici nu intervin pe lucrări făcute în altă parte)..in fine, crunt, dar sper sa termin cu acest coșmar... Mâine ajung in B și sper sa.mi poată pune ceva capacele pe implanturi și să îmi fac o proteza clasica...
Teapa, dar ma amuza cum se baga medicul Stomatolog fără nici o pregătire în implantologie. Dar na asa este în România, banul ochiul dracului.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3implantul dentar in cazul cancerului de colon
- 3implant dentar... ce marca sa folosesc?
- 1se poate face un implant?
- 2implant dentar?
- 4Implant+coroana
- 6Implantul dentar poate inlocui aparatul dentar?
- 7Durere dinte alaturat implantului
- 2Loc gol langa implant
- 7Implantul dentar se misca.
- 1Retragere os
- 4implanturi dentare
- 6Implant dentar in spatiu mic
- 1Proteza provizorie
- 94 implanturi dentare
- 2Diferente intre implanturile dentare INNO si Nobel Replace si Nobel Parallel
- 4Implant dentar si trombofilie
- 1Implant dentar
- 1Implanturi dentare calitate/pret