Implant Inno

27-03-2019
Ana
Nu este medic/terapeut
Ana
Buna seara, tot citesc pe acest formul despre fel de fel de tipuri de implanturi, dar nimeni nu pomeneste de Inno! Tocmai ce mi s-au inserat 10 implanturi Inno la recomandarea medicului stomatolog. Ma sperie foarte tare “termenul de garantie” al implanturilor intre 5 si 15 ani ( pentru Inno nu stiu cat are garantie) ce se intampla dupa acesti ani? Stie cineva ceva de bine ( de rau) despre Inno? Si inca ceva, mi s-a recomandat sa optez pentru maxilar pentru lucrare definitiva din composit! Imita acest material dintii naturali? Va multumesc!!
2 comentarii
0
14-04-2019, ora 09:40
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua, implanturile Inno sunt niste implanturi nu foarte agresive pe marketing, dar implanturi bune. Increderea in medicul dumeavoastra este esentiala, cu siguranta utilizeaza mai multe sisteme si v-a recomandat cel mai potrivit din punct de vedere al amplitudinii lucrarii, osului dumeavoastra, experientei lui. Vindecare buna sa aveti!
0
07-09-2023, ora 11:49
bogdanxxl
Nu este medic/terapeut
bogdanxxl
Recomand implanturile Inno avand un raport foarte bun intre calitate si pret, iar in ultimul timp au inceput sa fie utilizate si pentru refacerea completa a danturii, sistem de genul Fast Smile Inno. Clar este foarte importanta si experienta medicilor, fara de care un tratament cu implanturi nu poate avea succes. Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Persoanele care iau antidepresive de două ori mai predispuse la eșecul implantului dentar
  • Tehnologia digitală ar putea face implanturile dentare mai accesibile și rapide
  • Durata de viață a implanturilor dentare
  • Testul gumei de mestecat pentru inflamaţia după implantul dentar
  • Implant dentar inovator, prezentat de cercetătorii americani
  •