Implant Inno
Buna seara, tot citesc pe acest formul despre fel de fel de tipuri de implanturi, dar nimeni nu pomeneste de Inno! Tocmai ce mi s-au inserat 10 implanturi Inno la recomandarea medicului stomatolog. Ma sperie foarte tare “termenul de garantie” al implanturilor intre 5 si 15 ani ( pentru Inno nu stiu cat are garantie) ce se intampla dupa acesti ani? Stie cineva ceva de bine ( de rau) despre Inno? Si inca ceva, mi s-a recomandat sa optez pentru maxilar pentru lucrare definitiva din composit! Imita acest material dintii naturali? Va multumesc!!
2 comentarii
Buna ziua, implanturile Inno sunt niste implanturi nu foarte agresive pe marketing, dar implanturi bune. Increderea in medicul dumeavoastra este esentiala, cu siguranta utilizeaza mai multe sisteme si v-a recomandat cel mai potrivit din punct de vedere al amplitudinii lucrarii, osului dumeavoastra, experientei lui. Vindecare buna sa aveti!
Recomand implanturile Inno avand un raport foarte bun intre calitate si pret, iar in ultimul timp au inceput sa fie utilizate si pentru refacerea completa a danturii, sistem de genul Fast Smile Inno. Clar este foarte importanta si experienta medicilor, fara de care un tratament cu implanturi nu poate avea succes. Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Recomandare cabinet - implanturi dentare
- 39Am nevoie de implant dentar
- 8Care este cea mai sigura si simpla metoda de a avea o alta masea?
- 77Implant masea dupa cat timp se poate face?
- 6e normal dupa ce iti aplica pivotul sa doara ingrozitor?
- 9costul unui implant dentar
- 5cat de estetic va fi implantul dentar dupa reconstructia de creasta?
- 2Implant dentar migrat in sinus
- 6Implantul dentar poate inlocui aparatul dentar?
- 5lipsa masea
- 1Nedumerire coroana implant dentar
- 2Durere de dinţi după implant
- 3implant
- 1Proteza provizorie
- 4Implant la aproape 20 de ani
- 2Implant dentar
- 1Migrare molar peste implant
- 1Dureri la rece la un implant
- 0Alergie la implant dentar e posibil după 2 luni
Mai multe informații despre: implantul dentar intretinerea implantului dentar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: