sex neprotejat, menstruatie a doua zi... e vreun risc de sarcina?
buna, am si eu o intrebare..am avut contact sexual neprotejat, nu a ejaculat in mine, a doua zi mi-a venit ciclu, exista vreun risc de sarcina..??
6 comentarii
Nu. O sarcină în urma acestui contact sexual este exclusă.
multumesc mult, dar totusi imi fac griji...faptul ca mia venit ciclu a 2-a inseamna ca nu pot sa fi ramas insarcinata?????
Exact. Ovulatia are loc cu 14 zile inainte de ciclu, iar ovulul rezista nefecundat maximum o zi. Deci, dupa 13 zile de la ovulatie, nu e posibila fecundaţia.
buna am si eu o mare dilema, desi folosesc yasmin de aproape 4 ani, in urma cu 2 luni am avut un contact sexual si desi mi a venit menstruatia, starea mea generala s a inrautatit, am avut ameteli, m am ingrasat ma dor sanii, e posibil sa fie o sarcina?????
buna ziua.am si eu o intrebare.am facut sex protejat cu prietenul meu d 2 ori intr-un interval scurt de timp(max1/2 ora).prima data si-a pus prezervativul bine, dar a doua oara si l-a pus gresit si apoi l-a schimbat pe acelasi inainte de contactul sexual si l-a pus bine.e posibil sa raman insarcinata asa?mi-a intarziat menstruatia 4-5 zile si sunt km ingrijorata.e de precizat si faptul ca dupa contact organele noastre genitale s-au atins dar nu in apropierea vaginului meu, iar eu cred ca sunt racita la ovare deoarece dupa ce urinez apare o usturime.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5pot fii insarcinata... s-a rupt prezervativul
- 2Oare as putea ramane insarcinata??!!!
- 8este posibil sa ajunga o picatura de sperma in interiorul vaginului si sa raman insarcinata?
- 2sunt sau nu insarcinata?
- 3lichidul seminal poate sa lase o fata insarcinata?
- 3Confuzie... ar putea fi vorba de o sarcina?
- 4poti fi insarcinata dar sa nu ai niciun simptom?
- 3sunt sau nu gravida?
- 9Pericol de sarcina?
- 7Sarcina
- 8Prezervatul s-a rupt (pt prima data)
- 1Sarcina ?
- 7sarcina sau nu, o parere... va rog!
- 6sex neprotejat. ejacuare afara
- 3Sarcina sau boala? Ajutati-ma va rog mult :(((
- 1Sunt gravida?
- 5Rezultate hcg
- 1Sarcina ?
- 0Metoda retragerii la menstruatie. Va rog raspuns
- 0Posibila sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: