e posibil sa fiu insarcinata?

30-04-2009
cryiss
Nu este medic/terapeut
cryiss
hello!!!!...deci...am si eu o intrebare...in urma cu o zi eu si prietenul meu ne-am"jucat" si din "greseala" a ajuns cu penisul langa vaginul meu.iar atunci a ejaculat foarte putin(da nu e sigur k a fost sperma).eu sunt virgina da e posibil k sa fi ramas insarcinata dupa ce acel lichid mi-a atins vaginul?eu am facut dus dupa asta da.e posibil sa fi ramas insarcinata?am nevoie d un raspuns urgent...
8 comentarii
0
30-04-2009, ora 14:38
diana_lozonschi
Nu este medic/terapeut
diana_lozonschi
nu cred ca esti insarcinata
peste 7 zile faci un test de sarcina
0
30-04-2009, ora 18:15
nicolla_75
Nu este medic/terapeut
nicolla_75
in nici un caz nu esti insarcinata, stai linistita.
0
30-04-2009, ora 20:01
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Hello si tie!Nu este posibil sa fi ramas insarcinata atata timp cat vaginul nu a fost penetrat!Dar pe viitor, cand mai vreti sa va jucati de-a mama si de-a tata, luati-va niste masuri de precautie si folositi metode contraceptive, de preferat ar fi prezervativul!Sexul nu este o joaca!Cand iti incepi viata sexuala trebuie sa iti asumi o responsabilitate si sa te gandesti la consecinte!
0
30-04-2009, ora 20:03
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Apropo, testul de sarcina se face la 21 zile de la contactul sexual cu pricina!
0
01-05-2009, ora 09:11
diana_lozonschi
Nu este medic/terapeut
diana_lozonschi
7 zile scrie pe prospectul oricarui test de sarcina
0
01-05-2009, ora 18:58
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Nu se poate depista o sarcina la 7 zile dupa contact sexual cu baby test!
0
04-05-2009, ora 09:58
diana_lozonschi
Nu este medic/terapeut
diana_lozonschi
ba se poate cu orice test de sarcina: cara, baby test, minut test. sunt o varietate de teste cu banda sau caseta
citeste prospectul te rog ; este vorba de hormonul specific sarcinii prezent in urina, care poate fi depistat dupa 7 zile;
0
04-05-2009, ora 16:59
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Am citit prospectul dar nu stiu cat de eficient este...Ma rog, eu asa stiam ca se face testul pt un rezultat corect!Si am vazut ca si medicii la fel spun!Unii medici spun sa se faca testul la 3 sapt.dupa contactul sexual, iar altii spun la 7 zile dupa intarzierea ciclului menstrual!Mi se pare mult prea devreme sa se faca testul la 7 zile dupa contactul sexual, pt ca exista posibilitatea sa iasa negativ si ea defapt sa fie insarcinata!In fine...fiecare face cum doreste!
Numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •