ciclu menstrual-nu, sarcina-nu

Am 36 de ani, un baietel de un an si am incercat sa raman insarcinata din nou. Dupa nastere am avut un ciclu nu tocmai regulat. Ultimul ciclu l-am avut pe 12 ianuarie, azi este 21 februarie si nimic. Am facut test de sarcina si a iesit negativ. Niciodata nu mi-a intarziat mai mult de 2-3 zile. Care poate fi cauza?
3 comentarii

multe cauze pot fi, de la stress la dereglări hormonale, fluctuaţii de greutate corporală etc. puteţi să mergeţi la un consult endocrinologic + ecografie pelvină pentru a vedea dacă este o problemă

Multumesc de raspuns, dar ciclul a revenit. In ceea ce priveste cauzele, pot sa spun cu siguranta ca stresul si fluctuatiile de greutate corporala nu se incadreaza. Nu stiu care o fi fost cauza, dar acum m-am linistit. Am in schimb, o alta intrebare: in ce perioada e femeia fertila? Va multumesc!

la ciclul de 28 de zile.. numărat ca prima zi - prima zi de sângerare cea mai fertilă este ziua 14- teoretic plus minus una două zile

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sunt gravida daca crezand ca este ciclu desi a fost o scurgere ce a durat 3 zile
- 46poti sa ramai gravida si fara penetrare?
- 2Sunt gravida?
- 3ajutati-ma va rog!sunt confuza
- 3Se poate sa ramai insarcinata cu anticonceptionale?
- 4sunt insarcinata?
- 5pot sa raman?
- 13oare sunt insarcinata? urgentt!!!
- 10menstruatie
- 5ramai gravida daca nu ai ciclu si alaptezi dupa sarcina?
- 11Sunt insarcinata?
- 0Dereglarea menstruatiei sau sarcina?
- 3anticonceptionale luate la ore diferite = sarcina?
- 2ingrijorare daca sunt gravida?
- 0Sunt insarcinata?
- 7Ce as putea face?
- 5Sunt insarcinata?
- 2Sunt însărcinată?
- 0Pot fi insarcinata?
Mai multe informații despre: Amenoreea sunt insarcinata?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: