ceva albicios ca o branza.. se poate ca sa ramana insarcinata din aceasta cauza?
Buna,
Am o problema la care as dori sa aflu raspunsul cat mai repede. Am avut contact sexual neprotejal la inceput, adica am introdus penisul in vagin de cateva ori. Era intuneric si nu am observat ca pe el era ceva albicios ca o branza, nu stiu termenul corect. As dori sa stiu daca se poate ca sa ramana insarcinata din aceasta cauza. Mentionez ca dupa cateva ori fara, am folosit prezervativul. Va multumesc.
Am o problema la care as dori sa aflu raspunsul cat mai repede. Am avut contact sexual neprotejal la inceput, adica am introdus penisul in vagin de cateva ori. Era intuneric si nu am observat ca pe el era ceva albicios ca o branza, nu stiu termenul corect. As dori sa stiu daca se poate ca sa ramana insarcinata din aceasta cauza. Mentionez ca dupa cateva ori fara, am folosit prezervativul. Va multumesc.
3 comentarii
Salut,
Chestia aia albicioasa se numeshte smegma si nu poate ramane insarcinata datorita ei. Dar tzinand cont de faptul ca a-tzi pus-o fara, nu potzi fi sigur daca a ramas sau nu. Daca nu tzi-ai dat drumul in ea, riscul e destul de mic, putea sa ramana insarcinata datorita secretziei de dinainte de a incepe actul sexual (inainte sa incepi, e secretat un lichid - nu stiu ce scop are - care contzine si sperma). De asemenea, sperma mai ajunge la suprafatza si fara sa-tzi dai seama, in timpul actului sexual. Daca tzi-ai dat drumul, pastile de a 2-a zi! Daca a trecut deja a 2-a zi... trebuie sa faca un test cand a trecut o saptamana de la contactul sexual, sau mai mult. Intreaba la farmacie de teste pt. sarcina.
Good luck.
Chestia aia albicioasa se numeshte smegma si nu poate ramane insarcinata datorita ei. Dar tzinand cont de faptul ca a-tzi pus-o fara, nu potzi fi sigur daca a ramas sau nu. Daca nu tzi-ai dat drumul in ea, riscul e destul de mic, putea sa ramana insarcinata datorita secretziei de dinainte de a incepe actul sexual (inainte sa incepi, e secretat un lichid - nu stiu ce scop are - care contzine si sperma). De asemenea, sperma mai ajunge la suprafatza si fara sa-tzi dai seama, in timpul actului sexual. Daca tzi-ai dat drumul, pastile de a 2-a zi! Daca a trecut deja a 2-a zi... trebuie sa faca un test cand a trecut o saptamana de la contactul sexual, sau mai mult. Intreaba la farmacie de teste pt. sarcina.
Good luck.
rescriu. doar de 2 sau de trei ori am introdus penisul in vagin. Dupa care am pus prezervativul. Multumesc mult.
salut
pacat ca era intuneric in cazul asta...deci si lumina difuza are rolul ei...
smegma e o secretie care se aduna in pliul preputului la barbat si intre labii si clitoris la femeie in cazul ignorarii regulilor de igiena.
deci...trage singur concluzia.
cat despre a ramane sau nu insarcinata...act sexual neprotejat...
pacat ca era intuneric in cazul asta...deci si lumina difuza are rolul ei...
smegma e o secretie care se aduna in pliul preputului la barbat si intre labii si clitoris la femeie in cazul ignorarii regulilor de igiena.
deci...trage singur concluzia.
cat despre a ramane sau nu insarcinata...act sexual neprotejat...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3candida - doresc o schema de tratament
- 4mi-a intarziat ciclul 11 zile, este posibil sa fiu insarcinata?
- 6Mi-a intarziat aproape 3 saptamani. Sarcina sau altceva?
- 7sunt cumva insarcinata???
- 4Candidoza genitala - tratament eficient?
- 18ce sa fac?
- 4insarcinata?
- 4Nu stiu ce sa mai cred?!
- 8urgent! :-s pot ramane insarcinata??
- 6Pot ramane insarcinata daca...
- 4se poate cumva sa fii ramas gravida?
- 17Am nevoie de un raspuns, va rog! Sunt insarcinata?
- 2e posibil sa fiu gravida?
- 3posibila sarcina? ROG URGENT RASPUNSUL UNUI MEDIC
- 4ajutor!!! posibila sarcina?
- 3Am ramas insarcinata daca prietenul meu a ejaculat in preajma vaginului?
- 1dezvirginarea si sarcina
- 1daca m-a atins cu penisul pe de-asupra organului meu genital pot ramane gravida?
- 0Metoda retragerii la menstruatie. Va rog raspuns
- 0Există posibilitatea să fiu însărcinată?
Mai multe informații despre: Candidoza genitala sunt insarcinata?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: