Sunt gravida?
Buna ziua. Revin dupa ceva timp pe forumul dumneavoastra cu o problema destul de importanta. Am o relatie stabila de apox. 5 ani, in care nu am facut niciodata sex protejat, nu am ramas gravida pana acum, la anticonceptionale am renuntat acum mai mult de 5 ani, am probleme cu ovarele polichistice... pe scurt, ciclul nu mi-a venit de 1 luna, am stari de voma, somnolenta, nu am pofta de mancare absolut de loc, nici macar apa nu pot bea normal ca o vomit. nu am luat un test de sarcina, urmeaza zilele acestea, intrebarea mea este. pot fi insarcinata sau este doar o dereglare hormonala? sa ma ingrijorez sau sa ma bucur ( un copil este dorit). In eventualitatea unui raspuns va multumesc anticipat.
6 comentarii
Cum poate cineva pe un forum sa ghiceasca daca esti insarcinata sau nu?Poate fi sarcina in aceeasi masura in care poate fi o dereglare hormonala sau orice altceva, simptomele sunt comune. De ce nu faci un test de sange Beta HCG si in cateva ore afli?La o luna intarziere se vede si la ecograf.Bafta si sa fie asa cum doresti!
Buna ziua am si eu o intrebare.pe data de 16iunie am facut chiuretaj.m-am simtit bine dupa el.pe data de 23m-am culcat cu sotul meu si si-a dat drumu in mine.e posibil sa fi ramas insarcinata.noi ne dorim acest copil.precizez ca de pe data de 23iunie de cate ori am facut sex nu ne-am protejat.as putea face test acum sau mai trebuie sa astept.dati-mi va rig un raspuns
Buna danielabarau23, nu este indicat sa ramai insarcinata asa repede dupa un chiuretaj. Insarcinata poti ramane, dar daca nu oferi suficient timp pentru regenerarea endometrului risti sa ai o sarcina cu probleme.
Da inteleg dar este mai mare riscu sa raman acum de cat inainte un alt chiuretaj nu pot face.
Este putin probabil sa fi ramas insarcinata la o saptamana dupa chiuretaj.
Cu 3 luni in urma sa intimplat asa o situatie in care prietenul meu a ejaculat linga vulva, vagin, nu a avut loc nici un fel de penetrare, eu sunt virgina...Menstruatia in luna data mia venit exact pe data care trebuie...luna urmatoare a venit la fel, doar ca a durat doar 2 zile si a 3 ft putin, de obicei dura 4 zile ciclu si urinam ft des...mam speriat si am mers la medic unde a trecut uziul si mia spus ca am probleme cu rinichii am primit un curs de lecuire pina luna aceasta, acuma luni sa inceput ciclu, cantitatea a fost mai mare doar ca la fel a durat 3 zile...Ce poate fi ?E vorba de o sarcina ? am facut luna trecuta un test si a iesit negativ.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Sunt insarcinata oare? urgeeennnttt!!!
- 6se poate sa fiu insarcinata?
- 9o parere avizata va rog
- 3sunt sau nu insarcinata
- 4pot fi insarcinata chiar daca am menstruatie in mod regulat?
- 5sarcina? orice opinie m-ar ajuta!
- 6insarcinata fara penetrare?
- 5vreau sa stiu daca sunt insarcinata
- 8poate fi sarcina extrauterina???
- 37Ma poate ajuta cineva ?!
- 6Menstra intarziata, testul de sarcina arata negativ... sunt insarcinata?
- 5risc de sarcina?
- 4Prietena mea poate ramane insarcinata ? Am nevoie de ajutor urgent.
- 6pelicule nonoxinol imediat dupa contactul sexual = sarcina?
- 5Sunt insarcinata daca mi-a intarziat menstruatia?
- 1sunt gravida?
- 3Lichidul preejaculator a scapat, este vreo sansa de sarcina?
- 4intarzierea menstruatiei o luna.. sunt insarcinata?
- 3sarcina la o saptamana dupa ciclu?
- 2Sarcina sau problema de sanatate? (boala)?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: