Primul act sexual.
Buna ziua ! am 16 ani si sunt virgina. Acum aproximativ 2 luni am facut sex anal cu prietenul meu, el a ejaculat in mine. Mestroatia nu mi-a mai venit de atunci. La interval de 2 saptamani am facut primul teste de sarcina acesta a iest negativ, iar acum o saptamana altul cu acelasi raspun negativ. Vreau sa va intreb de ce nu imi apare mestroatia, poate fi cauzata datorita acestui act sexual ? Trebuie sa fac un control la ginecolog ? Multumesc anticipat.
2 comentarii
Nu poti rămâne gravida daca faci sex anal...chiar daca a ejaculat in tine...ca sa ramai gravida trebuie sa ejaculeze in vagin...
Interesant Primul Sex Trebue facut Control Sexual Ca sa nu Aiba Vreo Unul Vreo Boala Sexuala Daca Luati Medicamente nu Sunt Bune la Ovarele Fetei sau Femei Se Cumpara Prezervativ dar Este Principar Igiena Trebue Facuta Igiena Ca sa nu Niroase Corpul Urat Corpul Trebue Ingrijit Prin Igiena A Ma Spala cu Apa Sapun Sampon Ca sa nu Contactez Civa Rau Sanatati La Primul Contact Sexual Trebue facut Control Ginecologic Controlul Trebue Facut O Data Cand Simtim Nevoia Sa Facem Control Etc.???
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1ce sanse am sa fiu insarcinata?
- 4din "joaca" am scapat un pic de sperma in vagin
- 4a ramas insarcinata, daca ia anticonceptionale?
- 6iau yasmin de 7 luni (regulat) si simt ca acum am dor ovarele, spatele, pieptul
- 10se poate intampla ceva ?
- 7pot fi insarcinata?
- 8Mesntruatie care intarzie de 5 zile
- 3poate fi eroare la testul de sarcina?
- 4pauza la anticonceptionale, tratament trachisan si sex = sarcina?
- 3gravida? va rog raspundeti-mi
- 3sarcina la ciclu neregulat? urgent, va rog!!!
- 1sunt insarcinata?
- 1Se poate sa ramana insarcina chiar daca nu s-a spart prezervativul?
- 4Nu mai stiu sunt insarcinata sau nu !
- 1Dureri de ovare
- 4Ajutor! Sunt insarcinata?
- 1Sarcina?
- 4Sunt virgina, pot ramane insarcinata?
- 1Am nevoie chiar acum de un raspuns. O fi sarcina?
- 0Există posibilitatea să fiu însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: