Primul act sexual.
Buna ziua ! am 16 ani si sunt virgina. Acum aproximativ 2 luni am facut sex anal cu prietenul meu, el a ejaculat in mine. Mestroatia nu mi-a mai venit de atunci. La interval de 2 saptamani am facut primul teste de sarcina acesta a iest negativ, iar acum o saptamana altul cu acelasi raspun negativ. Vreau sa va intreb de ce nu imi apare mestroatia, poate fi cauzata datorita acestui act sexual ? Trebuie sa fac un control la ginecolog ? Multumesc anticipat.
2 comentarii
Nu poti rămâne gravida daca faci sex anal...chiar daca a ejaculat in tine...ca sa ramai gravida trebuie sa ejaculeze in vagin...
Interesant Primul Sex Trebue facut Control Sexual Ca sa nu Aiba Vreo Unul Vreo Boala Sexuala Daca Luati Medicamente nu Sunt Bune la Ovarele Fetei sau Femei Se Cumpara Prezervativ dar Este Principar Igiena Trebue Facuta Igiena Ca sa nu Niroase Corpul Urat Corpul Trebue Ingrijit Prin Igiena A Ma Spala cu Apa Sapun Sampon Ca sa nu Contactez Civa Rau Sanatati La Primul Contact Sexual Trebue facut Control Ginecologic Controlul Trebue Facut O Data Cand Simtim Nevoia Sa Facem Control Etc.???
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2se poate sa fiu insarcinata?:((
- 3de cateva sapt. am stari de greata si uneori si pofte si mi-a intarziat cm.. oare sunt insarcinata?
- 6imi este f greata imi vine sa vomit in orice interval al zilei... sunt insarcinata?
- 11Va rog ajutati-ma!!!
- 6E posibil sa fi ramas insarcinata?
- 5e posibil sa fie o dereglare sau sunt insarcinata?
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 20Va rog sa imi raspundeti.. sunt insarcinata?
- 5Posibil sarcina sau dereglare hormonala ?
- 4sunt gravida?
- 11Am facut sex neprotejat!!
- 6Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?
- 5ciclu neregulat sau sarina?
- 8Sunt insarcinata?
- 3sunt sau nu insarcinata?
- 7sarcina sau nu, o parere... va rog!
- 2Sarcina? Am nevoie urgent de un raspuns
- 4Sunt şanse sa fi rămas însărcinată ?
- 2sunt insarcinata?
- 2Posibil sa fiu însărcinată.
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: