pot ramine insarcinata daca sunt virgina?
intr-un moment intim cu prietenul meu, el a ejaculat la mine pe burta, posibil sa se scurs o cantitate de sperma in vagin, si m-am sters cu sevetele umede, , dar sunt virgina...exista riscul de a ramine insarcinata?
4 comentarii
Nu, nu este posibil sa ramaneti insarcinata (natural) altfel decat prin contact sexual, adica atingerea genitaliilor.
Relatari de tip "ramasa insarcinata de la capacul de la WC" fac parte din folclorul urban.
Relatari de tip "ramasa insarcinata de la capacul de la WC" fac parte din folclorul urban.
Prietenul meu şi-a atins penisul care avea acel lichid...apoi s-a jucat cu intrarea in vagin, tot cu mâna...Menţionez ca sunt virgina...este posibila o sarcina? Cred ca degetul lui a intrat abia un centimetru...imi puteţi raspunde..va rog!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 59pot sa fiu insarcinata?
- 12Mica sangerare
- 5a m facut sex 3 zile una dupa alta cu prietena si mi-a aparut pe penis niste taieturi
- 2oare sunt insarcinata? va rog rasp repede
- 6o mica nelamurire: menstruatie dereglata sau sarcina?
- 1Este posibila o sarcina in felul acesta?!
- 3riscuri de a ramane insarcinata?
- 5Test sarcina pozitiv dupa un minut, pe prospect... rezultatul apare dupa 5-10 min
- 1sunt insarcinata?
- 10despre virginitate
- 13sarcina sau raceala?
- 7posibila sarcina? va rog un raspuns cat mai rapid!!
- 2sunt insarcinata?
- 0sunt insarcinata?
- 6Sex neprotejat in a 7-a zi de ciclu..risc de sarcina?
- 12Pot sa fiu insarcinata?
- 10Risc de sarcina?
- 1Va rog, ajutati-ma!!! Este vorba de o posibila sarcina?
- 2Sex inainte de menstruație
- 6Sunt însărcinată?
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti sunt insarcinata? virginitatea