Menstruatie intarziata
![Mariana2530](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Ultimul contract sexual a fost pe data de 29 octombrie. Ultima menstruatie a fost 24-29 noiembrie, normala, abundenta. Pe 23 decembrie ar fi trebuit sa imi vina menstruatia, insa nu a venit, a intarziat 9 zile. Am simptome premenstruale. Despre ce credeti ca este vorba?
3 comentarii
![Psiholog Pescaru Valentin](/arata_img.php?img=cont_171088.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna seara,
Va recomand ca, in loc sa asteptati sa-si dea niste straini cu presupusul pentru sanatatea dumneavoastra, sa mergeti sa cumparati un test de sarcina si sa vedeti care este situatia. Daca testul este negativ rezolvati o parte din problema. Ramane cealalta parte: ar trebui sa investigati cauzele intarzierilor menstruatiei, sa nu existe alte probleme.
Va recomand ca, in loc sa asteptati sa-si dea niste straini cu presupusul pentru sanatatea dumneavoastra, sa mergeti sa cumparati un test de sarcina si sa vedeti care este situatia. Daca testul este negativ rezolvati o parte din problema. Ramane cealalta parte: ar trebui sa investigati cauzele intarzierilor menstruatiei, sa nu existe alte probleme.
![Psiholog Niculina Ciuperca](/arata_img.php?img=cont_184294.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Întârzierea poate avea și alte cauze. Un diagnostic sigur aflați doar în urma unui control ginecologic, pentru că ginecologul are posibilitatea unor investigații. Tot ce v-am spune noi e la nivel de ipoteză, ceea ce nu v-ar ajuta.
![Dr. Mătușa Ion-Cătălin](/arata_img.php?img=cont_197239.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Test de sarcina consult ginecologic ecografie
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3De ce imi intarzie menstruatia?
- 0intarzierea mensruatiei
- 0Nu imi vinee menstruatia! Va rog ajutati-ma!
- 1Intarziere menstruatie
- 4nu-mi vine menstruatia
- 5am nevoie de raspuns urgent... sunt insarcinata? raspundeti mi va rog
- 1Posibil gravida?
- 7Probleme in timpul si dupa actul sexual
- 2Mi-a intarziat
- 0Simptome de sarcina
- 0De 3 luni de zile iau anticoncepționale Belusha, însă am 10 zile întârziere a ciclului
- 1Întrerupere sarcină
- 1Întârzierea menstruației
- 3Ce se petrece ? mi a întârziat menstra
- 1Oare sunt insarcinata
- 1Intirziere menstruatie...
- 0Intarzierea Menstruatiei dupa operatie
- 0Intarzierea de ciclu se datoreaza pilulei de contraceptie escapelle?
- 1Sunt însărcinată?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: