Menstruatie intarziata

Ultimul contract sexual a fost pe data de 29 octombrie. Ultima menstruatie a fost 24-29 noiembrie, normala, abundenta. Pe 23 decembrie ar fi trebuit sa imi vina menstruatia, insa nu a venit, a intarziat 9 zile. Am simptome premenstruale. Despre ce credeti ca este vorba?
3 comentarii

Buna seara,
Va recomand ca, in loc sa asteptati sa-si dea niste straini cu presupusul pentru sanatatea dumneavoastra, sa mergeti sa cumparati un test de sarcina si sa vedeti care este situatia. Daca testul este negativ rezolvati o parte din problema. Ramane cealalta parte: ar trebui sa investigati cauzele intarzierilor menstruatiei, sa nu existe alte probleme.
Va recomand ca, in loc sa asteptati sa-si dea niste straini cu presupusul pentru sanatatea dumneavoastra, sa mergeti sa cumparati un test de sarcina si sa vedeti care este situatia. Daca testul este negativ rezolvati o parte din problema. Ramane cealalta parte: ar trebui sa investigati cauzele intarzierilor menstruatiei, sa nu existe alte probleme.

Întârzierea poate avea și alte cauze. Un diagnostic sigur aflați doar în urma unui control ginecologic, pentru că ginecologul are posibilitatea unor investigații. Tot ce v-am spune noi e la nivel de ipoteză, ceea ce nu v-ar ajuta.

Test de sarcina consult ginecologic ecografie

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Aceeasi intrebare: oare pot fi insarcinata?
- 117de ce nu imi vine menstruatia???
- 17oare sunt insarcinata?
- 0Are ceva daca imi intarzii menstruatia?
- 4Sarcina?
- 7ciclu intarziat 2 luni, teste de sarcina negative
- 9mi-a intarziat ciclul.. sunt insarcinata?
- 0scurgeri de sange la ovulatie, menstruatie intarziata
- 3imi intarzie menstruatia, helpp
- 1Ce sa fie? posibila cauza de intarziere a menstruatiei
- 2Întârzierea menstruației
- 1Va rog sa imi raspundeti. Ciclul trebuia sa imi vina acum 5 zile
- 3Ajutati-ma va rog ! menstruatia mea intarzie de 8 zile
- 0Intarzierea menstruatiei 20 de zile
- 3Ce se petrece ? mi a întârziat menstra
- 0Menstruatie întârziată
- 2Sunt insarcinata? Va rog un raspuns concret!!!
- 1Menstrutie intarziata
- 1Întârziere ciclu!!!
- 0Ajutor urgent!!! Sunt in criza
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: