Menstruatie intarziata
Ultimul contract sexual a fost pe data de 29 octombrie. Ultima menstruatie a fost 24-29 noiembrie, normala, abundenta. Pe 23 decembrie ar fi trebuit sa imi vina menstruatia, insa nu a venit, a intarziat 9 zile. Am simptome premenstruale. Despre ce credeti ca este vorba?
3 comentarii
Buna seara,
Va recomand ca, in loc sa asteptati sa-si dea niste straini cu presupusul pentru sanatatea dumneavoastra, sa mergeti sa cumparati un test de sarcina si sa vedeti care este situatia. Daca testul este negativ rezolvati o parte din problema. Ramane cealalta parte: ar trebui sa investigati cauzele intarzierilor menstruatiei, sa nu existe alte probleme.
Va recomand ca, in loc sa asteptati sa-si dea niste straini cu presupusul pentru sanatatea dumneavoastra, sa mergeti sa cumparati un test de sarcina si sa vedeti care este situatia. Daca testul este negativ rezolvati o parte din problema. Ramane cealalta parte: ar trebui sa investigati cauzele intarzierilor menstruatiei, sa nu existe alte probleme.
Întârzierea poate avea și alte cauze. Un diagnostic sigur aflați doar în urma unui control ginecologic, pentru că ginecologul are posibilitatea unor investigații. Tot ce v-am spune noi e la nivel de ipoteză, ceea ce nu v-ar ajuta.
Test de sarcina consult ginecologic ecografie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4intarzierea ciclului
- 4S-ar putea sa fiu insarcinata?
- 3Intarziere menstruatie
- 7am si eu o nelamurire: sunt insarcinata?
- 3Intarzierea ciclului menstrual
- 0intarzierea menstruatiei
- 3cistita si dureri puternice la burta, menstruatie imi intarzie
- 2vine bebe?
- 0Nu îmi vine menstruatia!
- 7deja in ziua 35 si menstruatia ezita sa apara
- 1Posibil gravida?
- 3Sex protejat, intarziere menstruatie
- 0Întârzierea menstruației
- 0Sunt însărcinată?
- 4Mi-a intarziat 3 saptamani.
- 0De 3 luni de zile iau anticoncepționale Belusha, însă am 10 zile întârziere a ciclului
- 1Întârziere cm aproape 2 zile
- 1Posibila sarcină?
- 0Ajutați-mă... Mi-a intarziat menstruatia 10 zile
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: