Menstrutie intarziata
Buna seara,
O confrunt cu o situatie care imi creaza mult stres. Mi-a intarziat menstruatia 5 zile conform calendarului. Mentionez faptul ca aceasta nu este regulata, o medie ar fi undeva la 24-27 de zile. Ultima menstruatie a fost pe data de 29 ianuarie la o distanta de 21 de zile fata de precedenta. In perioada 6-12 februarie am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu protejandu-ne cu prezervativ.
De asemenea sunt racita, insa nu ceva extrem si am fost foarte stresata in ultima perioada datorita slujbei si examenelor. Nu am facut un test de sarcina inca.
Care ar putea fi cauza?
Multumesc.
O confrunt cu o situatie care imi creaza mult stres. Mi-a intarziat menstruatia 5 zile conform calendarului. Mentionez faptul ca aceasta nu este regulata, o medie ar fi undeva la 24-27 de zile. Ultima menstruatie a fost pe data de 29 ianuarie la o distanta de 21 de zile fata de precedenta. In perioada 6-12 februarie am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu protejandu-ne cu prezervativ.
De asemenea sunt racita, insa nu ceva extrem si am fost foarte stresata in ultima perioada datorita slujbei si examenelor. Nu am facut un test de sarcina inca.
Care ar putea fi cauza?
Multumesc.
1 comentarii
Buna ziua,
din pacate fara un consult nu vi se poate spune daca sunteti sau nu insarcinata, efectuati un test de sarcina si daca acesta este pozitiv mergeti la un medic
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
din pacate fara un consult nu vi se poate spune daca sunteti sau nu insarcinata, efectuati un test de sarcina si daca acesta este pozitiv mergeti la un medic
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Menstra intarziata, testul de sarcina arata negativ... sunt insarcinata?
- 3am nevoie de o parere.. mi-a intarziat mentruatia
- 6Pauza 7 zile si lipsa menstruatie
- 4Boala inflamatorie pelvina si intarziere menstruatie
- 1intarzierea menstruatiei
- 0Menstruaţie întârziată si teste negative.
- 3Este posibil sa fiu însărcinată?
- 0Intarziere menstruatie
- 1are simtomele aparitiei menstruatiei dar nu au aparut sangerarile
- 5Menstruatie intarziata
- 1Întârziere cm 7 zile iar testul este negativ. Posibila o sarcina?
- 0Întârziere ciclu, sfatul unui medic va rog!
- 0Sarcina?
- 0Ajutor - am aproape o saptamana de când întârzie și am sânii foarte sensibili
- 0Urgent, Intarziere ciclu menstrual
- 1Menstruatie întârziată
- 9Menstruatie tot nu a venit
- 0Sperietura de sarcina
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: