Întârzierea menstruației

Bună.. Am o menstruație neregulată..deși în ultimele 2 luni am avut perioada menstruală de 31 de zile. Luna aceasta trebuia să îmi vină pe 5, însă tot întârzie.. Mă dor sânii, am avut și mici dureri de burtă, acnee și o mică scurgere maro-roșiatică pe data de 3.. În rest nimic. Sunt șanse să rămân însărcinată sau ce anume să cred?
2 comentarii

Bună dimineața!
Durerile de sâni se pot datora și sindromului premenstrual, iar dacă aveți un ciclu neregulat, o întârziere de câteva zile e posibilă.
Mici cantități de scurgeri rosiatice, pot aparea in momentul in care oul fertilizat incepe sa patrunda in captuseala uterului, la aproximativ 6 zile de la conceptie, acest lucru putand fi însoțit si de crampe abdominale.
Scurgeri vaginale pot aparea si datorita faptului ca cervixul sufera o serie de modificari mecanice si fiziologice in scopul de a secreta mucusul care va proteja fatul pe perioada sarcinii. Este foarte important ca aceste secretii sa fie inodore si sa nu creeze disconfort la nivelul aparatului genital.
In caz contrar, pot semnala infectii vaginale si astfel, necesita un consult de specialitate.
Scurgerile vaginale pot fi cauzate și de pastilele anticonceptionale sau infectii vaginale.
Pentru siguranță, cumpărați un test de sarcină de la orice farmacie, care-i simplu de folosit, sau și mai sigur consultați un ginecolog, pentru că dacă nu e sarcină poate depista adevăratele cauze ale problemei dumneavoastră și vă dă un tratament adecvat. De multe ori o infecție neluată în seamă poate crea probleme mai târziu.
Durerile de sâni se pot datora și sindromului premenstrual, iar dacă aveți un ciclu neregulat, o întârziere de câteva zile e posibilă.
Mici cantități de scurgeri rosiatice, pot aparea in momentul in care oul fertilizat incepe sa patrunda in captuseala uterului, la aproximativ 6 zile de la conceptie, acest lucru putand fi însoțit si de crampe abdominale.
Scurgeri vaginale pot aparea si datorita faptului ca cervixul sufera o serie de modificari mecanice si fiziologice in scopul de a secreta mucusul care va proteja fatul pe perioada sarcinii. Este foarte important ca aceste secretii sa fie inodore si sa nu creeze disconfort la nivelul aparatului genital.
In caz contrar, pot semnala infectii vaginale si astfel, necesita un consult de specialitate.
Scurgerile vaginale pot fi cauzate și de pastilele anticonceptionale sau infectii vaginale.
Pentru siguranță, cumpărați un test de sarcină de la orice farmacie, care-i simplu de folosit, sau și mai sigur consultați un ginecolog, pentru că dacă nu e sarcină poate depista adevăratele cauze ale problemei dumneavoastră și vă dă un tratament adecvat. De multe ori o infecție neluată în seamă poate crea probleme mai târziu.

Mulțumesc frumos de răspuns.. Am facut ieri 2 teste, ambele au ieșit negative. Dar sânii și faptul că nu mi-a venit menstruația încă mă sperie..

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4menstruatie intarziata si ceaiul verde
- 5postinor 2 - mai mult decat ingrijorata
- 6am renuntat la anticonceptionale = sarcina?
- 6Am simptome de sarcina... sunt insarcinata ?
- 4Exista posibilitatea de a ramane insarcinata?
- 1intirzierea ciclului avind sterilet
- 1Chist pe ovar si intarziere a menstruatiei
- 0intarziere menstruatie
- 11Nu mi-a venit ciclul şi sunt foarte balonată
- 3Afectiunile de la stomac si burta pot afecta menstruatia ?
- 2Întârziere menstruație
- 0Sarcina sau lipsa menstruației
- 2Intarziere menstruatie
- 1Keloid - Injectii cu triamcinolon
- 15Pot fi însărcinată? teste de sarcina „home-made”
- 1Intarziere menstruatie fara semne de sarcina
- 1Intarziere menstruatie, please help
- 2Întârzieri menstruației
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: