Ajutor urgent!!! Sunt in criza
Buna!
La începutul acestei luni, am avut niste secreții vaginale de culoare maro, fara vreun miros, timp de 5 zile, aproximativ.. dupa care, pe data de 20 am avut aceleași secreții, dar timp de 3 4 zile cand ar fi trebuit sa imi vina menstruația (am ciclu regulat, imi vine de pe 20+ maxim pana pe 30/31 ale lunii) este prima data cand imi întârzie atat de mult. Tin sa menționez, am facut-o cu iubitul meu neprotejat pe 18, dar nu a ejaculat in mine, si nici preejaculare nu este!! Am făcut si doua teste de sarcina, ambele negative!!
Perioada asta am fost stresata, am avut multe certuri, este posibil sa fie intarzierea de la stres?? Ajutor va rog
La începutul acestei luni, am avut niste secreții vaginale de culoare maro, fara vreun miros, timp de 5 zile, aproximativ.. dupa care, pe data de 20 am avut aceleași secreții, dar timp de 3 4 zile cand ar fi trebuit sa imi vina menstruația (am ciclu regulat, imi vine de pe 20+ maxim pana pe 30/31 ale lunii) este prima data cand imi întârzie atat de mult. Tin sa menționez, am facut-o cu iubitul meu neprotejat pe 18, dar nu a ejaculat in mine, si nici preejaculare nu este!! Am făcut si doua teste de sarcina, ambele negative!!
Perioada asta am fost stresata, am avut multe certuri, este posibil sa fie intarzierea de la stres?? Ajutor va rog
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7influenteaza antibioticele menstruatia?Ajutor!
- 4intarziere ciclu, need help
- 5sarcina dupa avort.help pls!!!!
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 7ciclu menstrual neregulat, vine dupa 30 zile
- 8Probleme cu menstruatia
- 8Problema menstruatie
- 12Mi a intarziat menstruatia
- 8Este sau nu insarcinata?
- 2Sarcina sau altceva?
- 1Întârzierea menstruației
- 2Posibila sarcina?
- 1Injectii cu triamcinolon
- 0Întârziere ciclu
- 1Intarzierea menstruatiei de la tinctura de marar
- 1Sunt insarcinata?
- 0Intarziere menstruatie
- 1Oare sunt insarcinata?
- 0Sunt gravida?
- 6Menstra indecisa și sperietura legata de sarcina
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: