imi intarzie menstruatia, helpp
Buna ziua am si eu o problema am 5 zile de intarziere la menstruatie nu stiu care ar fi problema ca ultimul act sexual l am avut la inceputul lunii decembrie iar dupa pe la sfarsit avut menstruatie. In luna ianuarie mi a intarzia doua zile iar in loc sa ma tina 5 zile m a tinut doar 3 dar eram pe antibiotic injectabil, am continuat cu moldamin si cu antibiotic pe cale orala si in luna febuarie si am intarziere 5 zile cei drept, nu prea ma odihneac am zile in care doar doar 2 ore si atat si ma stresez ca nu mi a venit. Nu stiu care e problema
.. Mai ales ca am avut simptome ca ar venii dureri abdominale si sani sensibili insa nimic... Am facut si test si e negativ.
.. Mai ales ca am avut simptome ca ar venii dureri abdominale si sani sensibili insa nimic... Am facut si test si e negativ.
3 comentarii
Daca ati avut relatii sexuale protejate, nu aveti de ce sa va stresati.
Va intarzie de la antibiotc. Asteptati linistita fara sa va mai stresati atat si de fiecare data folositi prezervativ ca sa nu mai treceti prin atatea emotii.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22postinor 2 si menstruatia intarziata
- 3am facut si 2 teste de sarcina care au iesit negative si menstruatia intarzie
- 8Intarzierea ciclului menstrual sau dereglare hormonala
- 4De ce nu imi mai vine ciclul?
- 2Sunt insarcinata?
- 4Posibila sarcina va rog raspundeti
- 0sunt insarcinata???
- 0Ciclu menstrual intarziat
- 5intârziere menstruație
- 7deja in ziua 35 si menstruatia ezita sa apara
- 3Menstruatie intarziata cu 7 zile -teste negative
- 3Oare sunt insarcinata?
- 2Posibila sarcina ?
- 2Ajutati-ma!!! ESTE URGENT De cateva zile imi intarzie menstruatia
- 0Intarzierea menstruatiei
- 2Intarziere menstruatie
- 0Însărcinată sau nu?
- 2Am intrerupt anticonceptionalele si nu mi-a venit menstruatia
- 0Ajutați-mă... Mi-a intarziat menstruatia 10 zile
- 0Întârzierea menstruației după stoparea anticonceptionalelor
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: