imi intarzie menstruatia, helpp
![ElyElisa](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua am si eu o problema am 5 zile de intarziere la menstruatie nu stiu care ar fi problema ca ultimul act sexual l am avut la inceputul lunii decembrie iar dupa pe la sfarsit avut menstruatie. In luna ianuarie mi a intarzia doua zile iar in loc sa ma tina 5 zile m a tinut doar 3 dar eram pe antibiotic injectabil, am continuat cu moldamin si cu antibiotic pe cale orala si in luna febuarie si am intarziere 5 zile cei drept, nu prea ma odihneac am zile in care doar doar 2 ore si atat si ma stresez ca nu mi a venit. Nu stiu care e problema
.. Mai ales ca am avut simptome ca ar venii dureri abdominale si sani sensibili insa nimic... Am facut si test si e negativ.
.. Mai ales ca am avut simptome ca ar venii dureri abdominale si sani sensibili insa nimic... Am facut si test si e negativ.
3 comentarii
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Daca ati avut relatii sexuale protejate, nu aveti de ce sa va stresati.
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Va intarzie de la antibiotc. Asteptati linistita fara sa va mai stresati atat si de fiecare data folositi prezervativ ca sa nu mai treceti prin atatea emotii.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7sarcina sau nu?
- 17o intrebare - un raspuns imi da si mie cineva?
- 8Intarzierea ciclului menstrual sau dereglare hormonala
- 2intarzierea menstruatiei
- 0menstruatie
- 2Probleme cu menstruatia va rog raspundeti
- 2Întârziere menstruatie
- 0Am ramas gravida?!
- 0Cistita
- 1Intarzierea menstruatiei
- 2Întârzierea menstruatiei
- 0Intarziere memstruatie 21 zile
- 0Simptome de sarcina
- 0De ce nu imi vine menstruatia?
- 1Întârziere menstruație
- 1Întârziere ciclu!!!
- 0Menstruație întârziată, teste negative ! Un sfat, va rog !
- 0Menstruatie intarziata, teste de sarcina negative
- 0Sarcina?
- 2Anticonceptionale
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: