Sunt insarcinata? Va rog un raspuns concret!!!
Buna ziua,
Am avut contact sexual protejat cu logodnicul meu, la final a ejaculat inauntru, iar cand am scos prezervativul am observat ca era fisurat aproape de varf. Asta s-a intamplat acum aproape doua saptamani, iar acum ciclul menstrual inca nu a venit (trebuia sa-mi vina acum 3 zile). Exista posibilitatea de a fi ramas insarcinata?
Am avut contact sexual protejat cu logodnicul meu, la final a ejaculat inauntru, iar cand am scos prezervativul am observat ca era fisurat aproape de varf. Asta s-a intamplat acum aproape doua saptamani, iar acum ciclul menstrual inca nu a venit (trebuia sa-mi vina acum 3 zile). Exista posibilitatea de a fi ramas insarcinata?
2 comentarii
Buna ziua,
da este posibil sa ramaneti insarcinata, pana nu efectuati un test de sarcina sau o ecografie nu va poate spune nimeni in mediul virtual daca este sau nu o sarcina,
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes International
da este posibil sa ramaneti insarcinata, pana nu efectuati un test de sarcina sau o ecografie nu va poate spune nimeni in mediul virtual daca este sau nu o sarcina,
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes International
Da cel mai posibil sa fi ramas insarcinata!
iti recomand sa faci un test de sarcina si sa mergi la ginecolog
iti recomand sa faci un test de sarcina si sa mergi la ginecolog
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4menstruatie intarziata
- 3intarzierea menstruatiei
- 14Intarzierea menstruatiei
- 9Am nevoie de un raspuns
- 0E posibil să fiu din nou însărcinată?
- 1Întârziere menstruație
- 2Menstruația nu vine
- 0Sunt insarcinata?
- 1Bună ziua, este posibil să fii pierdut o sarcina?
- 1Sarcina sau alta afecțiune
- 1Menstruatia întârziată..
- 0Întârziere menstruație
- 1Sunt gravida?
- 0Întârziere menstruație anexita
- 0Menstruatie
- 2Menstruație întârziată, vă rog un răspuns!
- 3Întârzierea menstruației
- 1Întârziere menstruație, dar totuși test negativ
- 2Nu ii vine perioada dupa sex
- 6Ejaculare la o zi întârziere a menstruației (sarcina?)
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata prezervativul rupt intarzierea menstruatiei ruperea prezervativului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: