Întârziere ciclu!!!
![Sophie16](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Bună ziua!Am 18 ani și am avut primul contact sexual, care a fost neprotejat, in data de 12 martie(menstruatia imi era intarziata de 2 zile). Pe 10 martie trebuia sa imi vina menstruatia si nu mi-a venit.Menționez ca nu a finalizat inauntru, insa de atunci nu am avut menstruatie. Am facut 2 teste de sarcina, primul dupa o saptamana de la act, iar al doilea dupa doua saptamani si ambele teste au iesit negativ.Nu am ciclul menstrual regulat, dar am patit foarte rar sa imi intarzie atat de mult.Am fost si la medicul de familie si mi-a spus sa nu ma ingrijorez.Este posibil sa fiu insarcinata?
1 comentarii
![Dr. Clinica Marie Stopes Romania](/arata_img.php?img=cont_127588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
in urma unui act sexual neprotejat poate rezulta o sarcina chiar daca ejacularea nu are loc in interiorul vaginului deoarece in lichidul seminal (lichidul care se elimina in timpul contactului sexual) exista spermatozoizi. Va recomandam sa efectuati si un test de sarcina din sange BetaHcg pentru acuratete
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
in urma unui act sexual neprotejat poate rezulta o sarcina chiar daca ejacularea nu are loc in interiorul vaginului deoarece in lichidul seminal (lichidul care se elimina in timpul contactului sexual) exista spermatozoizi. Va recomandam sa efectuati si un test de sarcina din sange BetaHcg pentru acuratete
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Mercilon imi opreste menstruatia
- 5ciclul menstrual! va rog sa ma ajutati va rog din suflet!
- 154simptomele prezentei unei sarcini
- 42nu imi vine menstruatia!!
- 2intarzierea menstruatiei dupa anticonceptionale si dupa un tratament homeopat
- 12Durere de burta si menstruatie intarziata
- 3imi intarzie menstruatia, helpp
- 1Probleme menstruale
- 0Nu îmi vine menstruatia!
- 1Sarcina sau probleme?
- 1Poate fi dereglare sau sarcina ??
- 11Ciclu întârziat
- 2Sarcina? Am nevoie de sfatul unui medic. Urgent!!
- 0Menstruatiei
- 1Bună ziua, este posibil să fii pierdut o sarcina?
- 4Amenoree sau Gravida ?
- 2Intarziere menstruatie
- 0Sunt gravida?
- 0Ultima menstruație mi-a venit in data de 7 Iunie 2021, astăzi este 6 Iulie și nu mi a venit încă..
- 0Aș putea să fiu însărcinată?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: