Întârziere ciclu!!!
Bună ziua!Am 18 ani și am avut primul contact sexual, care a fost neprotejat, in data de 12 martie(menstruatia imi era intarziata de 2 zile). Pe 10 martie trebuia sa imi vina menstruatia si nu mi-a venit.Menționez ca nu a finalizat inauntru, insa de atunci nu am avut menstruatie. Am facut 2 teste de sarcina, primul dupa o saptamana de la act, iar al doilea dupa doua saptamani si ambele teste au iesit negativ.Nu am ciclul menstrual regulat, dar am patit foarte rar sa imi intarzie atat de mult.Am fost si la medicul de familie si mi-a spus sa nu ma ingrijorez.Este posibil sa fiu insarcinata?
1 comentarii
Buna ziua,
in urma unui act sexual neprotejat poate rezulta o sarcina chiar daca ejacularea nu are loc in interiorul vaginului deoarece in lichidul seminal (lichidul care se elimina in timpul contactului sexual) exista spermatozoizi. Va recomandam sa efectuati si un test de sarcina din sange BetaHcg pentru acuratete
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
in urma unui act sexual neprotejat poate rezulta o sarcina chiar daca ejacularea nu are loc in interiorul vaginului deoarece in lichidul seminal (lichidul care se elimina in timpul contactului sexual) exista spermatozoizi. Va recomandam sa efectuati si un test de sarcina din sange BetaHcg pentru acuratete
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ciclu care intarzie
- 3Parerea unui medic, va rog ! :(
- 3despre sarcina
- 8problema legata de menstruatie :|
- 7Intarzierea menstruatiei si concediul
- 5menstruatie lipsa 2 saptamani
- 3cistita si dureri puternice la burta, menstruatie imi intarzie
- 3Trebuie sa merg la medic daca...intarzierie 2 saptamani?
- 2Intarziere menstruatie!!
- 1Intarziere ciclu. Sunt minora. Cred ca e vorba de sarcina.
- 5intârziere menstruație
- 7Probleme in timpul si dupa actul sexual
- 1Va rog sa imi raspundeti. Ciclul trebuia sa imi vina acum 5 zile
- 0Ajutor - am aproape o saptamana de când întârzie și am sânii foarte sensibili
- 1Întârzierea menstruatiei
- 0Menstruatie intarziata
- 2Anticonceptionale
- 1Menstruație intarziata 13 zile
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: