Sarcina?
Buna seara. Mie imi intarzie menstruatia mereu..la cateva zile, o saptamana, doua saptamani si chiar mai mult. Ideea este ca am facut sex neprotejat cu prietenul meu, dar nu a ejaculat in mine si nu s-a oprit exact cand i-a venit, si-a retras penisul mai devreme. Ciclul nu mi-a mai venit de 2 saptamani, dar odata cu asta nu am vreun simptom ca as fi insarcinata, nu am greturi, nu am dureri de cap etc..Exista vreo sansa? Multumesc.
4 comentarii
buna
deniss si prietena mea are aceeasi problema, am facut sex si protejat si neprotejat... nu are greturi, dureri absolut nimic se simte bine... :- am facut si un test de sarcina care a iesit negativ.luna trecuta i-a intarziat vreo 5 6 zile acum deja a ajuns la 14.din cate stiu nu i-a curs nimic( nici un fel de lichid )...
deniss si prietena mea are aceeasi problema, am facut sex si protejat si neprotejat... nu are greturi, dureri absolut nimic se simte bine... :- am facut si un test de sarcina care a iesit negativ.luna trecuta i-a intarziat vreo 5 6 zile acum deja a ajuns la 14.din cate stiu nu i-a curs nimic( nici un fel de lichid )...
Mie imi curge un lichid alb, putin mirositor
Daca nu a ejaculat inauntru sunt sanse mari sa nu fii insarcinata.
Decat un test de sarcina, ar elucida problema..facut la o saptamana de cand trebuia sa-ti vina mensta sau 3 saptamani de la contactul sexual.din prima urina de dimineata.cu acel lichid, poti merge sa faci o analiza la secretia vaginala si apoi tratament dat de medic..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1ce sanse am sa fiu insarcinata?
- 1Este posibil sa fiu insarcinata?
- 6E posibil ca dupa renuntarea la anticonceptionale sa imi intarzie menstruatia?
- 4S-ar putea sa fiu insarcinata?
- 2sunt insarcinata? va rog sa ma ajutati...
- 25Sunt sau nu insarcinata?
- 11Este insarcinata?
- 8e posibil sa fiu insarcinata?
- 6ce pot sa fac sa mi vina ciclul?
- 4este sarcina?
- 8Poti ramane insarcinata asa usor?
- 6Am menstruatia foarte regulata, acum mi-a intarziat
- 2E posibil sa fiu insarcinata desi am facut trei teste de sarcina?
- 3sarcina da sau nu??
- 2Sex in timpul ovulatiei
- 0puteti sa'mi spuneti daca sunt insarcinata?
- 2Menstruatie intarziata
- 0Risc de sarcina ?
- 0Este posibil sa fiu iar însărcinată?!?
- 0Mens întârziată și durere ovar stang
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei