Aceeasi intrebare: oare pot fi insarcinata?
Va rog mult, ajutati-ma si pe mine cu un raspuns. Am 19 ani si am facut sex cu prietenul meu pe 15 si pe 20 feb. In luna februarie, ciclul mi-a venit pe 24, deci, teoretic, 15 era prima zi sigura, nu? Mentionez ca el nu a ejaculat in interior, desi stiu ca nu este o metoda contraceptiva potrivita, m-am bazat pe calendar. Cum spuneam, in feb am avut ciclu de pe 24 pana pe 5 martie. Dar in martie, nu am avut decat niste secretii putin abundente, maronii, in perioada cand trebuia sa am ciclu. Insa nu menstruatie! Deja mi-a intarziat mai mult de doua saptamani, iar ultimul test de sarcina facut cam la 12 zile la intarzierea menstruatiei, a iesit negativ. La fel ca si cele precedente. Si atunci.mie de ce nu imi vine ciclul? :( multumesc anticipat pentru raspuns
6 comentarii
Va rog mult, ajutati-ma si pe mine cu un raspuns. Am 19 ani si am facut sex cu prietenul meu pe 15 si pe 20 feb. In luna februarie, ciclul mi-a venit pe 24, deci, teoretic, 15 era prima zi sigura, nu? Mentionez ca el nu a ejaculat in interior, desi stiu ca nu este o metoda contraceptiva potrivita, m-am bazat pe calendar. Cum spuneam, in feb am avut ciclu de pe 24 pana pe 5 martie. Dar in martie, nu am avut decat niste secretii putin abundente, maronii, in perioada cand trebuia sa am ciclu. Insa nu menstruatie! Deja mi-a intarziat mai mult de doua saptamani, iar ultimul test de sarcina facut cam la 12 zile la intarzierea menstruatiei, a iesit negativ. La fel ca si cele precedente. Si atunci.mie de ce nu imi vine ciclul? :( multumesc anticipat pentru raspuns
Buna.am luat 5 luni Triregol dar din pacate luna trecuta in Martie am cam uitat de ele adica azi am luat maine am uitat.Ultima pastila a fost pe data de 26 Martie.Atunci a fost si ultima le-am intrerupt. Pe data de 31 Martie am avut menstruatie doar o zi si foarte putin. Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata ?Am dureri usoare la ovare si ma dor sanii foarte tare. Anul trecut am pierdut doua sarcini desi toti doctori me-au spus ca totul este an regula. Va rog sa ami dati un raspuns.Va multumesc.
cum sa fii insarcinata daca ai avut ciclu dupa actul sexual? avand in vedere ca ai doar 19 ani, e cel mai probabil sa fie niste dereglari hormonale. mergi la ginecolog sa-ti prescrie niste pastile. am trecut si eu prin asta.
buna.as avea si eu o nelamurire.trebuia sa imi vina cm in data de 18 dar na aparut.azi suntem in 21 si tot nimic.am facut un tes si a iesit negati.Nu am simptome doar o usoara durere a sanilor si puti capul.pot sa fi insarcinata_va rog sa ma lamuriti
buna, am si eu cam aceeasi problema am avut un contact sexual acum 3 saptamani a folosit prezervativ doar ca s-a rupt eu am luat o pastiluta anticonceptionala a doua zi era prima oara cand s-a rupt asa ca nu prea stiam ce sa facem ameteli stari de voma nu am in schimb mi-a crescut apetitul si imi intarzie ciclul si luna trecuta a intarziat destul de mult dar nu aveam motive de ingrijorare numai tin minte data exacta stiu doar ca trebuie sa imi vina in primele 5 -10 zile parca totusi nu a venit si desi suntem inca in 6 sunt destul de speriata as putea fii insarcinata???
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ce este?
- 558Intarzierea menstruatiei!
- 3Sunt insarcinata?
- 6Pot ramane insarcinata daca el nu a ejaculat in vagin?
- 3menstruatia mi-a venit 2 zile si foarte putin, sunt insarcinata?
- 6Iau anticonceptionale.. exista pericolul sa raman insarcinata
- 0sunt insarcinata?
- 2Sunt gravida?
- 6Dupa prima partida am facut din nou sex (la interval de 10 min)... Este insarcinata?
- 6o posibila sarcina?
- 3Buna ziua. Durere sfarcuri
- 1Intarziere menstruatie
- 0puteti sa'mi spuneti daca sunt insarcinata?
- 1Ciclu intarziere
- 0probabilitatea sarcinii
- 0Intarziere menstruatie
- 4As fi putut ramane insarcinata?
- 0Renuntare anticonceptionale, intarziere menstruatie
- 6Întârzierea menstruației
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei