menstra continue sa imi intarzie
deja mi-a intarziat 4 zile eu stau in ffff mare stres, nu am avut contact sexual dar mi-a ejaculat f aproape de vagin, la incheetura piciorului, stiu ca sunt stresante intrebarile persistente dar imi fac fff mari griji
4 comentarii
Stai liniştită, chiar şi stressul de a te crede gravidă poate duce la întârzieri menstruale. Fă un test ca să te calmezi şi după asta vei vedea că îţi va veni şi menstruaţia. În plus, foarte multe persoane au întârzieri şi dereglări primăvara- cauzat de mulţi factori, chiar de schimbarea vremii, alimentaţiei etc- sunt zeci de cazuri mai ales în această perioadă.
Deci scuze de deranj as putea sa jur ca tu esti de fapt Livia18 care si-a facut alt cont si pune intrebari in continuare- desi ti-am spus sa imi scrii mail in caz ca te mai sperii si nu stii ce sa faci, pentru ca daca chiar esti tu din nou- se cam potrivesc toate intrebarile, si cu intreruptul anticonceptionalelor si tot- si evident aceleasi intrebari obsesive speriate de sex si tot. Sincer, daca este asa ma tem ca ai nevoie de un psihiatru sau un cel putin un consult psihologic si tratament- pentru ca este grav. Parere profesionala
Geanina Leabu,
consilier psihologie
Geanina Leabu,
consilier psihologie
Ah ca sa nu mai zic, ca tu ai inceput sa postezi aproximativ de cand Livia nu a mai postat nimic pentru ca toata lumea o certase si incercase sa o calmeze ba cu frumosul ba altcumva si nu voia sa inteleaga nimic. Cel putin cateva persoane i-au lasat id uri si mailuri pentru a ii acorda ajutorul
Evident daca ma insel imi cer scuze, dar in cazul asta imi fac griji pentru educatia sexuala care este la pamant in aceasta tara!!- cand o persoana nu se poate bucura de niciun act sexual din cauza paranoia- e grav! foarte grav! Si daca cumva sunt doua astfel de persoane deja imi pun intrebari serioase: fie e varsta prea devreme a inceperii vietii sexuale, fie din toate aceste relatii lipsesc cu adevarat iubirea si lipsa de griji ca o relatie ar putea functiona cum trebuie...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Întâezierea menstruaţiei-sarcină?
- 1intarziere menstruatie, stare de rau...
- 1Intarziere ciclu dupa deflorare
- 4Exista posibilitatea de a ramane insarcinata?
- 6menstruatie intarziata sau sarcina?
- 0intarziere menstruatie
- 3Afectiunile de la stomac si burta pot afecta menstruatia ?
- 0Ce poate fi???
- 4oare sunt insarcinata?
- 0Am nevoie de o parere !!!
- 3Ce se petrece ? mi a întârziat menstra
- 1Intarzierea menstruatiei 10 zile
- 1Insarcinata?
- 1CM intarzie
- 15Pot fi însărcinată? teste de sarcina „home-made”
- 0Menstruație întârziată, 3 teste de sarcina negative
- 2Menstruație întârziată, vă rog un răspuns!
- 0Posibila sarcina?
- 2Menstruație întârziată
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: