ajutati-ma!!!nu mai stiu ce sa cred
Buna.Numele meu e corina..am mai scris..de vreo cateva zile..daca am facut test de sarcina iar a doua linie mi-a iesit mai roz..nu rosie..ce inseamna?sunt sau nu gravida?mi-a intraziat si menstruatia cu 6 zile..va rog ajutati-ma...tare as vrea sa fie bebe...multumesc
4 comentarii
Mi s-a parut ca ati primit deja un raspuns. Deci, daca a doua liniuta a iesit roz inseamna ca, potrivit testului de sarcina care, in medie, are o sensibilitate de 96 %, sunteti insarcinata.
As dori si eu un raspuns cat mai rapid daca s-ar putea..ultimul c.m l-am avut pe data de 18 septembrie iar contactul neprotejat l-am avut pe data de 1spre 2 octombrie, mentionez ca am un c.m foarte regulat ar trebuii sa-mi vina pe data de 16 octombrie doar ca am niste simptome ciudate de cateva zile...sunt dureri ca la menstruatie doar ca sunt mai intense ca deobicei iar burta ma doare din ce in ce mai tare, simt o stare de oboseala dar poate fi si de la faptul ca lucrez destul de mult, sunt balonata dar ma gandesc ca poate fi de la o alimentatie necorespunzatoare, sanii sunt sensibili, foarte sensibili.ce sanse sunt sa fiu insarcinata? nu ne dorim asta deocamdata nici eu nici partenerul meu.a fost un accident :D.rog cat mai repede raspuns...MULTUMESC
multumesc domnule doctor pt raspuns...azi am facut inca unul si sunt amandoua rosii...dar pt exactitate am sa consult un ginecolog...multumesc mult..
..am fost la ginecolog si sunt insarcinata multumesc oricum.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 68pot ramane insarcinata de la primul act sexual?
- 4testul de sarcina ngativ.. sunt totusi insarcinata?
- 4Un iubit confuz - menstruatie intarziata
- 10Testul de sarcina a iesit negativ.
- 6de ce intarzie menstruatia?
- 3testul de sarcina are a 2-a linie foarte putin vizibila ce sa inteleg sunt sau nu insarcina?
- 3cistita si dureri puternice la burta, menstruatie imi intarzie
- 0mi-a intarziat 10 zile test negativ
- 0Care e problema ????
- 1Testul de sarcina - la cate zile de la contactul sexual se face?
- 9Menstruatie intarziata
- 1Lipsa menstruatie va rog ajutor
- 9Exista riscul de sarcina?
- 1Sex neprotejat ! Ajutor
- 0Întârziere ciclu
- 0Menstruație întârziată în jur de o lună și ceva
- 0Menstruație întârziată
- 0Menstruație întârziată, teste negative ! Un sfat, va rog !
- 0Întârziere menstruație
- 1Posibila intarziere a menstruatiei
Mai multe informații despre: testul de sarcina intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: