intarzierea menstrei

17-11-2010
ionescu.cristina
Nu este medic/terapeut
ionescu.cristina
buna seara!
acum 2 luni am decis ca vreau sa ma operez de amigdalita. timp de 3 saptamani inainte de operatie am fost nevoita sa iau medicamentul Z-max(antibiotic cu eliberare prelungita-10 zile). dupa operatie medicul mi-a prescris alte antibiotice (timp de 4 zile am luat antibiotice o data la 24 de ore).inainte luam ac-urile Yasmin, acum iau Mercilon, la sfatul medicului de planning. cat timp am luat antibioticele nu am intretinut relatii sexuale neprotejate, primul act neprotejat fiind facut in a 10 a zi dupa ce am terminat antibioticele.
problem ar fi ca ciclul intarzie sa-mi apara. sunt in a 5a zi de pauza si inca nimic...
as putea fi insarcinata?ar putea fi din cauza ca am luat atatea antibiotice sau pentru ca am schimbat ac-urile?
4 comentarii
0
18-11-2010, ora 08:36
roxana21
Nu este medic/terapeut
roxana21
buna ziua am si eu o intrebare luna trecuta am fost la doctor si mia dat tratament ca sunt racita mia venit cu 2zile inainte de cat trebuia si ma tinut doar 3zile de regula pe mine ma tinea 6-7 zile miam facut test de sarcina si a iesit negativ e posibil sa ma fi tinut asa putin de la pastile.va multumesc si astept un raspuns ca sunt foarte ingrijorata:(
0
01-12-2010, ora 14:39
cindea_sari
Nu este medic/terapeut
cindea_sari
daca nu am avut ciclu din aprilie pana acuma e posibil sa intru in menopauza?
0
01-12-2010, ora 14:42
cindea_sari
Nu este medic/terapeut
cindea_sari
eu am luat anticonceptionale pentru reglarea de ciclu, dar dupa am facut pauza nu mai am din aprilie pana acuma si vreau sa incep sa-l iau ca sa vina ciclu si de care indicati?
0
01-12-2010, ora 14:43
cindea_sari
Nu este medic/terapeut
cindea_sari
pot sa iau anticonceptionale si credeti ca regleaza ciclu daca nu am deloc?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: