intarzierea menstrei
buna seara!
acum 2 luni am decis ca vreau sa ma operez de amigdalita. timp de 3 saptamani inainte de operatie am fost nevoita sa iau medicamentul Z-max(antibiotic cu eliberare prelungita-10 zile). dupa operatie medicul mi-a prescris alte antibiotice (timp de 4 zile am luat antibiotice o data la 24 de ore).inainte luam ac-urile Yasmin, acum iau Mercilon, la sfatul medicului de planning. cat timp am luat antibioticele nu am intretinut relatii sexuale neprotejate, primul act neprotejat fiind facut in a 10 a zi dupa ce am terminat antibioticele.
problem ar fi ca ciclul intarzie sa-mi apara. sunt in a 5a zi de pauza si inca nimic...
as putea fi insarcinata?ar putea fi din cauza ca am luat atatea antibiotice sau pentru ca am schimbat ac-urile?
acum 2 luni am decis ca vreau sa ma operez de amigdalita. timp de 3 saptamani inainte de operatie am fost nevoita sa iau medicamentul Z-max(antibiotic cu eliberare prelungita-10 zile). dupa operatie medicul mi-a prescris alte antibiotice (timp de 4 zile am luat antibiotice o data la 24 de ore).inainte luam ac-urile Yasmin, acum iau Mercilon, la sfatul medicului de planning. cat timp am luat antibioticele nu am intretinut relatii sexuale neprotejate, primul act neprotejat fiind facut in a 10 a zi dupa ce am terminat antibioticele.
problem ar fi ca ciclul intarzie sa-mi apara. sunt in a 5a zi de pauza si inca nimic...
as putea fi insarcinata?ar putea fi din cauza ca am luat atatea antibiotice sau pentru ca am schimbat ac-urile?
4 comentarii
buna ziua am si eu o intrebare luna trecuta am fost la doctor si mia dat tratament ca sunt racita mia venit cu 2zile inainte de cat trebuia si ma tinut doar 3zile de regula pe mine ma tinea 6-7 zile miam facut test de sarcina si a iesit negativ e posibil sa ma fi tinut asa putin de la pastile.va multumesc si astept un raspuns ca sunt foarte ingrijorata:(
daca nu am avut ciclu din aprilie pana acuma e posibil sa intru in menopauza?
eu am luat anticonceptionale pentru reglarea de ciclu, dar dupa am facut pauza nu mai am din aprilie pana acuma si vreau sa incep sa-l iau ca sa vina ciclu si de care indicati?
pot sa iau anticonceptionale si credeti ca regleaza ciclu daca nu am deloc?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1de ce intarzie, oare. atat de mult?
- 2Menstruatie intarziata
- 4menstruatie intarziata si ceaiul verde
- 13oare sunt insarcinata? urgentt!!!
- 3cistita si dureri puternice la burta, menstruatie imi intarzie
- 1Intarziere ciclu dupa deflorare
- 3o umflatura in vagin
- 4Sunt insarcinata?
- 2Help!!!!Menstruatie intarziata 14 zile!!!!!
- 0Intarziere menstruatie, senzatie de rau, exces de vitamina c
- 0Scurgeri albe + reținere de ciclu
- 1Menstruatie intarziata
- 2Sunt insarcinata sau doar intarize?
- 1Ciclu menstrual intarziat. Poate fi vorba de o sarcina sau care ar putea fi cauza ?
- 0Întârziere menstruație anexita
- 2Am intrerupt anticonceptionalele si nu mi-a venit menstruatia
- 0Întârzierea menstruației după anticoncepționale
- 2Sunt gravidă?
- 1Am nevoie de un sfat - 5 teste de sarcina pozitive
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: