Întârziere ciclu, sfatul unui medic va rog!
Buna, am făcut sex neprotejat, au fost câteva penetrari adânci, precizez, câteva, iar prietenul înainte de acele penetrari își dăduse drumul, doar s-a sters, am mai stat o ora și era uscat complet apoi l-a introdus cu câteva penetrari, exista riscul de sarcina ? Trebuia sa îmi vina ciclul acum 3 zile, am menstruația neregulată și luna trecută mi-a venit pe 11.05, iar acum e 14.05, cu câteva săptămâni înainte, cam 3 săptămâni apoximativ, am făcut neprotejat dar nu și-a dat drumul, exista riscul ca acum sa fiu însărcinată? Am făcut teste in casa, cu zahăr, pasta de Dinți, au ieșit negative, dar tot sunt speriata, iubitul meu bea ceaiuri de tei și din câte știu acestea întrerup sarcina, dar nu a mai baut de câteva săptămâni, sunt speriata, țin sa precizez ca atunci când aceata face laba, sperma e aproape transparentă și apoasa. Sunt foarte speriata, ma puteți ajuta ???tin sa precizez ca am fost cam stresată in ultima vreme și nu am simtomele alea de gravida, adică sânii ma dor foarte puțin spre deloc și nu am grețuri, dorm bine
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2imi intarzie menstruatia, ma dor sanii si sunt putin umflati
- 2insarcinata, protejandu-ma cu prezervativ?
- 3Pot fi insarcinata?
- 3am o relatie de aproape un an in care am folosit tot timpul metoda coit intrerupt
- 7poate ramane insarcinata?
- 5Sanse de sarcina nedorita?!
- 4Un iubit confuz - menstruatie intarziata
- 10se poate intampla ceva ?
- 3oare sunt insarcinata?
- 3pot ramane insarcinata?
- 5pot sa raman insarcinata daca fac pauza de o luna?
- 0Intarziere a menstruatiei
- 2insarcinata?
- 4Mi-a intarziat 15 zile!
- 6dereglare hormonala?! sau altceva
- 0Ajutor! mi-a intarziat menstruatia 3 zile
- 2Întârziere menstruație
- 0Menstruatie intarziata
- 0Menstruație întârziată, 3 teste de sarcina negative
- 2Despre o probabilă sarcină
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei