Bună ziua, este posibil să fii pierdut o sarcina?
Bună, cred ca este posibil să fii pierdut o sarcina, totul a început când am avut o întârziere de 1 săptămână ( oarecum mi s-a părut ciudat ţinând cont că mie menstruaţia îmi era mereu punctuală) am decis să imi fac un test ca sa vad daca sunt gravidă sau nu, testul a fost negativ, săptămânile au trecut dar mie tot nu îmi venea menstruaţia, am mai facut vreo 6 teste toate au ieşit negative, m-am gândit ca cine ştie poate chiar sunt pentru ca am avut toate simptomele, la ginecolog nu mi-am facut un control din cauza fricii, acum 2 săptămâni am inceput sa am forunci iar doctorita de familie mi-a prescris Amoxacilina si Aereus pe atunci ar fii trebuit sa am 9 saptamani de sarcină doar ca după 4 zile de tratament mi-a venit si ciclul dar cu dureri foarte mari si sângerări excesive, intrebarea mea este credeţi ca a fost un avort sau doar pur si simplu a fost o întârziere ( am avut o întârziere de 72 de zile in total )
1 comentarii
Nu a fost avort. Trebuie sa mergeti la un ginecolog pentru analize sa vedeti ce a fost.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sarcina sau nu.. menstruatie intarziata 2 saptamani
- 3ce se intampla.. menstruatie ce intarzie 3 saptamani
- 4modificare menstruatie
- 5ciclul menstrual! va rog sa ma ajutati va rog din suflet!
- 4Menstruatie intarziata..sunt gravida?
- 3intarziere menstruatie..un raspuns va rog frumos urgent..
- 6sarcina sau intarzierea menstruatiei?
- 18Am facut un test de sarcina si a iesit negativ, dar tot intarzie menstruatia
- 0Dereglari hormonale, modificari de menstruatie
- 1cm intarziat
- 0Problema ciclu menstrual
- 2Menstruația nu vine
- 0Ajutați-mă - mi-a întârziat menstruația 12 zile
- 0Renuntare la anticonceptionale. Menstruatia intarzie.
- 1Help me! Întârzierea menstruatiei
- 1Ciclu menstrual intarziat. Poate fi vorba de o sarcina sau care ar putea fi cauza ?
- 0Menstruatie intarziata
- 4Pastila de a 2a zi
- 1Intarziere menstruatie, please help
Mai multe informații despre: Amenoreea Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: