Bună ziua, este posibil să fii pierdut o sarcina?
Bună, cred ca este posibil să fii pierdut o sarcina, totul a început când am avut o întârziere de 1 săptămână ( oarecum mi s-a părut ciudat ţinând cont că mie menstruaţia îmi era mereu punctuală) am decis să imi fac un test ca sa vad daca sunt gravidă sau nu, testul a fost negativ, săptămânile au trecut dar mie tot nu îmi venea menstruaţia, am mai facut vreo 6 teste toate au ieşit negative, m-am gândit ca cine ştie poate chiar sunt pentru ca am avut toate simptomele, la ginecolog nu mi-am facut un control din cauza fricii, acum 2 săptămâni am inceput sa am forunci iar doctorita de familie mi-a prescris Amoxacilina si Aereus pe atunci ar fii trebuit sa am 9 saptamani de sarcină doar ca după 4 zile de tratament mi-a venit si ciclul dar cu dureri foarte mari si sângerări excesive, intrebarea mea este credeţi ca a fost un avort sau doar pur si simplu a fost o întârziere ( am avut o întârziere de 72 de zile in total )
1 comentarii
Nu a fost avort. Trebuie sa mergeti la un ginecolog pentru analize sa vedeti ce a fost.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot sa fiu insarcinata ?!
- 4am luat postinor 2 dar nu mi-a venit dupa 5 zile
- 6menstruatie intarziata si mi se pare ca am unele simptome de sarcina
- 8am emotii numai la gandul ca.. as fi insarcinata
- 0Lipsa menstruatie...ajutati-ma!
- 0Menstruatie întârziată!
- 2Sunt insarcinata daca am facut sex neprotejat?
- 9Menstruatie intarziata
- 8Este sau nu insarcinata?
- 1Amenoree
- 4nu mi-a venit menstruatia de vreo doua luni
- 1Intarziere
- 0Amenoree
- 2Ajutati-ma!!! ESTE URGENT De cateva zile imi intarzie menstruatia
- 0Imi intarzie menstruatia
- 0Sarcina cu test negativ?
- 0Dereglare hormonala sau sarcina?
- 1Ajutati-ma! Sunt insarcinata?
- 1Menstruatie întârziată
- 6Menstra indecisa și sperietura legata de sarcina
Mai multe informații despre: Amenoreea Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: