Posibil sarcina? Posibil dezechilibru hormonal?
Buna ziua,
V-as ruga sa îmi acordați părerea dvs., in ceea ce privește următoarele simptome: sâni ușor dureroși ( in special la sfârcuri), balonare, crampe și înțepături ușoare la nivelul ovarelor, dureri lombare ocazionale, menstra întârziată 7 zile. Menționez ca pe parcursul celor 7 zile de întârziere, mi-am făcut 3 teste de sarcina, rezultatele fiind negative, din păcate.
Vreau sa specific ca menstruația este, in general regulata, cu fluctuatii de 2, 3 zile, uneori.
M-am programat la medic săptămâna viitoare, însă as dori o / mai multe păreri in avans.
Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
V-as ruga sa îmi acordați părerea dvs., in ceea ce privește următoarele simptome: sâni ușor dureroși ( in special la sfârcuri), balonare, crampe și înțepături ușoare la nivelul ovarelor, dureri lombare ocazionale, menstra întârziată 7 zile. Menționez ca pe parcursul celor 7 zile de întârziere, mi-am făcut 3 teste de sarcina, rezultatele fiind negative, din păcate.
Vreau sa specific ca menstruația este, in general regulata, cu fluctuatii de 2, 3 zile, uneori.
M-am programat la medic săptămâna viitoare, însă as dori o / mai multe păreri in avans.
Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5sunt gravida?
- 6ce pot sa fac sa mi vina ciclul?
- 5intarziere menstruatie, care e posibilitatea sa raman insarcinata?
- 6menstruatie care nu vine si am aceleasi simptome ca atunci cand imi venea
- 17pilula contraceptiva
- 2Intarzierea ciclului
- 5probleme cu menstruatia
- 2intarziere menstra
- 1OVARE POLICHISTICE SI LIPSA MENSTRUATIEI
- 3Sangerare de implantare sau Ciclu ? Ajutor !
- 3Oare sunt insarcinata?
- 0De ce nu imi vine menstruatia?
- 0Simptome de sarcina sau anexita?
- 0Ajutor - am aproape o saptamana de când întârzie și am sânii foarte sensibili
- 1Help me! Întârzierea menstruatiei
- 1Sarcina?
- 2Antiobiotice și menstruație
- 1Ciclu întârziat, aproape doua luni., ajutațima
- 4Amenoree sau Gravida ?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: