Test negativ, menstruatia nu mai apare, oare sunt insarcinata?

27-01-2019
AndreeAndreea
Nu este medic/terapeut
AndreeAndreea
Buna seara. Astept o programare la doctor, dar pana atunci sunt nerabdatoare sa aflu ce se intampla..incercam sa facem un bebe, ovulatia a avut loc in data de 7ian, am incercat cateva zile inainte si cateva dupa, menstruatia urma sa apara pe data de 21 ianuarie si nu am nici acum, deci a intarziat deja 7 zile, in mod normal am o menstruatie regulata.Am facut deja cateva teste, ultimul chiar azi dimineata, dar toate cu rezultat negativ. Tin sa precizez ca am dureri si intepaturi in abdomenul inferior, sanii ma dor si am impresia ca s au mai marit, imi este mereu foarte somn, ma simt foarte ametita cand ma ridic de jos si nu mai suport fumul de tigara. Imi doresc foarte mult un bebe si nu stiu ce sa cred si nu mai am rabdare pana o sa merg la doctor. Cand ar trebui sa repet testul?se poate sa iasa testul negativ chiar daca sunt insarcinata?va rog sa ma ajutati cu un raspuns ! Va multumesc si astept cu nerabdare pareri.
1 comentarii
0
29-01-2019, ora 12:56
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

va recomandam sa efectuati un test de sarcina din sange BetaHcg,

O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: