Experiența cu medabon!
Buna ziua, va scriu si eu in legatura cu experienta pe care am avut-o pana in momentul de fata. Am luat prima pastila luni la ora 14:00 in cabinetul medicului, la cateva ore distanta pana a 2a zi seara (marti seara ) mi a fost ff rau si am avut si sangerari cu cheaguri. Va intreb este normal asa ceva de la prima pastila ca am tot citit pe aici si niciuneia nu ia fost rau la prima pastila … Acum miercuri de dimineata la ora 10:00 am introdus cele 4 pastilute si la vro ora -doua am avut sangerari mai abundente dct cu o zi in urma si am observat si cheaguri destul de marisoare cnd am mers la toaleta, dar nu mi a fost rau asa cum ma asteptam sau cum am citit aici pe forum, chiar am avut dureri de o menstruatie normala ( tin sa precizez ca eu in prima zi am dureri groaznice) si doar atat nu am varsat, nu am facut febra, nu mi a fost rau … si acum este ora 21:00 si sangerarea imi este normala, nu mai curge atat de mult si rau sa mai schimb tamponul din ora în ora. Crede ti ca este normal si oare sa eliminat ?
8 comentarii
Bună, cum a decurs experienta ta într-un final? Tot citesc pe forum diverse povesti. Și eu am luat astazi dar doar pastilele pentru introdus pentru ca sarcina mea este oprita in evoluție :(. Am întârziat un pic pentru ca am fost trimisa de la un medic la altul.. Sunt în 10 săptămâni, sac fara embrion. Ca simptome, dureri care nu trec cu pastile, vărsături și frisoane. Ținem pumnii sa se termine ok. Este o experienta neplăcuta și durere interioara și va doresc multa sănătate și sarcini cu bebei sănătoși!
Buna! Și eu am o sarcina de 8 săptămâni și 5 zile oprită din evoluție. Azi am luat prima pastila mâine urmează sa bag ovulele. Nu am avut sângerări, nimic astăzi. Sper și mâine sa fie totul Ok. La voi cum a fost fetelor? Sunt foarte speriata…
Îmi pare rău că trebuie să treci prin asta, dar o sa fie ok. Mie nu mi-a dat prima pastila, aceea se da pentru a opri sarcina. Probabil de asta nu sângerezi. Efectul dur vine de la cele 4 pastile pe care le introduci pentru ca acelea provoacă contracții ale uterului și produc eliminarea. Când o sa le iei pe acelea, la o ora, doua apar și durerile. Eu am eliminat tot, a fost o perioadă de sângerări și dureri, dar a trecut. La ecograf a fost ok, acum deja după 5 săptămâni mi-a venit menstruația și apoi vrem sa reincercam. Am luat antibiotice, ovule și nu am avut contact sexual. Adică trebuie sa urmezi toate indicațiile medicului. Mult succes sa se elimine ok!
Revin…
La ora 08:00 am băgat ovulele. Pana pe la ora 10:00 dureri ușoare, normale. După ora 10:00 dureri care deveneau din ce in ce mai puternice, in jur de 11:00 am vomitat de 2 ori aproximativ, iar in jur de 12:00 durerile incepeau sa se amelioreze. De la 12:00 pana pe la 13:25 am avut dureri dar nu continue. 1-2 minute ma lăsau după reveneau pentru câteva secunde. In jur de 13:25-13:30 deja simteam ca ma lasă și ma simteam mai Ok. In jur de 14:30 s-a produs expulzarea. După expulzare am avut sângerări mai abundente cam o ora și jumătate. Acum la 17:30 sângerări putine, ma simt Ok in ceea ce privește durerile, dar sunt foarte extenuată, am și vomitat de doua ori și din păcate am avut și diaree. Țin sa Menționez ca nu am luat pastile pentru durere absolut nimic, la recomandarea medicului, deoarece sarcina era destul de mare, aproape la limita și sa fim siguri ca se curată tot. Miercuri o sa merg la control sa facem și o ecografie sa ne asiguram ca totul e Ok. Sper din suflet ca totul sa fie Ok. Pentru mine durerile au fost extrem de mari dar nici nu am luat antiinflamatoare de frica așa ca am suportat 2 ore. O sa mai revin cu detalii pana după control pentru ca probabil ca sunt fete care citesc și sunt foarte speriate așa cum am fost și eu. Multă sănătate tuturor!
La ora 08:00 am băgat ovulele. Pana pe la ora 10:00 dureri ușoare, normale. După ora 10:00 dureri care deveneau din ce in ce mai puternice, in jur de 11:00 am vomitat de 2 ori aproximativ, iar in jur de 12:00 durerile incepeau sa se amelioreze. De la 12:00 pana pe la 13:25 am avut dureri dar nu continue. 1-2 minute ma lăsau după reveneau pentru câteva secunde. In jur de 13:25-13:30 deja simteam ca ma lasă și ma simteam mai Ok. In jur de 14:30 s-a produs expulzarea. După expulzare am avut sângerări mai abundente cam o ora și jumătate. Acum la 17:30 sângerări putine, ma simt Ok in ceea ce privește durerile, dar sunt foarte extenuată, am și vomitat de doua ori și din păcate am avut și diaree. Țin sa Menționez ca nu am luat pastile pentru durere absolut nimic, la recomandarea medicului, deoarece sarcina era destul de mare, aproape la limita și sa fim siguri ca se curată tot. Miercuri o sa merg la control sa facem și o ecografie sa ne asiguram ca totul e Ok. Sper din suflet ca totul sa fie Ok. Pentru mine durerile au fost extrem de mari dar nici nu am luat antiinflamatoare de frica așa ca am suportat 2 ore. O sa mai revin cu detalii pana după control pentru ca probabil ca sunt fete care citesc și sunt foarte speriate așa cum am fost și eu. Multă sănătate tuturor!
Buna ziua.cum a decurs controlul? Ati eliminat tot?
Buna seara!
Da, totul a fost Ok la control. Doctora zice ca a ajutat mult faptul ca nu am luat antiinflamatoare.
Acum sunt Ok. Sângerarea s-a oprit astăzi, dar continui sa iau tratamentul.
Sănătate multă!
Da, totul a fost Ok la control. Doctora zice ca a ajutat mult faptul ca nu am luat antiinflamatoare.
Acum sunt Ok. Sângerarea s-a oprit astăzi, dar continui sa iau tratamentul.
Sănătate multă!
Buna ziua,
Va rog mult spuneti mi si mie cat timp tine sangerarea cate zile v a tinut ?
Va rog mult spuneti mi si mie cat timp tine sangerarea cate zile v a tinut ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5mifepristona - sfaturi/sugestii
- 0avort medicamentos!.
- 5Avort medicamentos
- 1Avort medicamentos
- 0Avort medicamentos
- 0Avort medicamentos cu Medabon
- 0Avort medicamentos
- 2Alaptare dupa intrerupere sarcina cu Medabon
- 1Avort medicamentos
- 0Avort medicamentos Medabon
- 0Experienta mea cu Medabon
- 0Mulți mă vor judeca pentru întrebarea pusă - dar cât de des se poate avorta ?
- 0Adaptare cu mifepristona?
- 5Avort Medicamentos
- 0Experienta cu Medabon !
- 0Avort medicamentos.
- 0Avort medicamentos
- 2Avort medicamentos cu mifegyne
Mai multe informații despre: Avortul medicamentos medabon
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: