Experienta mea cu medabon

15-10-2023
popam
Nu este medic/terapeut
popam
Buna seara, incep prin a scrie si eu experienta mea cu medabon. Am fost la medicul ginecolog si mi s-a confirmat o sarcina de 5 saptamani, din diferite circumstante aceasta sarcina nu putea fii dusa pana la capat si am fost nevoita sa apelam la acest medicament. Prima pastila am luat-o in data de 14.09.2023, iar celalalte 4 pastile mi-au fost recomandate sa le introduc dupa 17 ore de la prima pastila. De aici incepe experienta propriu zisa, dupa prima pastila nu am avut probleme mici greturi si ameteli, in rest stare de bine, eram ca inainte de administrarea pastilei. In ceea ce privesc stariile dupa cele 4 pastile, am avut dupa 2 ore niste dureri puternice ca cele din timpul menstruatiei, am vomitat o data, am avut scaun diareic, sangerariile in prima zi au fost destul de abundente si cu cheaguri, dar dureriile dupa 4 ore au inceput sa nu se mai resimta. Fetelor aveti grija o perioada de cateva ore aproximativ 3-4 sa nu mergeti la baie sa urinati exista riscul sa eliminati pastilutele.Sangerariile in cazul meu au durat 10 zile. Am fost la un control dupa 3 saptamani, medicul ginecolog mi-a spus ca am eliminat( nu am vazut cand s-a eliminat deoarece sarcina era mica si se putea confunda si cu cheaguriile), dupa 3 saptamani jumate am facut si un test de sarcina care a iesit negativ. Acum ma aflu la 31 de zile de la avort, astept sa vina menstruatia, exact nu stiu cand vine am inteles ca ar trebui sa vina intre 4-6 saptamani, medicul ginecolog mi-a zis ca daca nu vine dupa 6 saptamani sa merg sa imi prescrie niste pastile pentru a declansa menstruatia.
Pentru fetele care urmeaza sa treaca printr-un avort medicamentos sa nu va fie frica suntem puternice, nici eu nu am stiut cum o sa fie, cum o sa decurga, dar sincera sa fiu, a fost destul de bine nu a fost nimic de aperiat.
Sa aveti incredere in voi si daca alegeti aceasta varianta din diferite morive sa fiti pregatite atat pe plan fizic cat si psihic.

O intrebare cine a trecut prin avortul medicamentos dupa cat timp vi-a revenit menstruatia?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avortul medicamentos prin instalarea de agenti abortivi
  • Avortul medicamentos prin reducerea selectiva
  • Avortul medicamentos acasă - ce trebuie să știi
  • Administrarea fără restricții a pilulei pentru avort Mifepriston, sigură și eficientă
  • Avortul medicamentos la domiciliu după 12 săptămâni: o opțiune sigură și eficientă
  • Cercetările susțin avortul foarte timpuriu pentru femeile care doresc oprirea sarcinii
  •