Avort medicamentos Medabon

15-12-2020
Ale vladas5
Nu este medic/terapeut
Ale vladas5
Din pacate am facut avort medicamentos cu Medabon dupa confirmarea sarcinii de catre medic. Am luat prima pastila la cabinet unde am stat 1 ora sub supraveghere. Dupa prima pastila nu am simtit nimic, nici durere nici alte reactii. La 24 de h dupa am introdus comprimatele vaginale si 2 h am stat intinsa in pat. Am simtit cum durerile cresc in intensitate. Dupa 2 h deja aveam dureri groaznice, am mers la baie si am vazut sangerarea pe absorbant. Am stat pe toaleta incercand sa imi controlez starea si sa suport durerile ingrozitoare. De indata m-a apucat diareea, nu mai stiam ce sa fac, simteam ca o sa lesin, incepusem sa vad alb si in ceata si nu imi mai pot controla corpul. Cu ultimele puteri m-am ridicat si am ajuns la pat, aproape sa cad jos inainte sa ajung la el. Am stat putin insa in scurt timp din nou diaree si o stare de lesin, nu mai aveam forta sa imi controlez corpul si ma simteam foarte slabita. M-am intors si m-am intins din nou, simteam ca imi era foarte frig si auzeam zgomote in urechi. Timp de 4 ore durerile au fost ingrozitoare, sangerarea a fost ca la o mentruatie obisnuita. La 7 zile am fost la control si mi s-a prescris inca 7 zile de Arthotec si docicilina 5 zile pentru ca se vedea un cheag care nu fusese eliminat, urmand sa merg la recontrol dupa urmatoarea menstruatie. Cand am luat prima pastila de medabon sarcina avea 6 saptamani si 5 zile(calculate de la data ultimei menstruatii). Imi pare rau pentru ce am facut si nu as mai face la fel daca as da timpul inapoi. Pastilele au reactii diferite, insa ramai marcata psihic de asa ceva. Faceti tot ce tine de voi sa evitati astfel de intamplari.
3 comentarii
0
24-03-2021, ora 23:44
Mirela33
Nu este medic/terapeut
Mirela33
Da așa e rămâi marcată psihic pe viață!!am trecut si prin toate stările care le spui acum 2 săptămâni!!
0
15-05-2021, ora 16:06
Andreea.ioana
Nu este medic/terapeut
Andreea.ioana
Buna fetelor, in speranța ca pot sa liniștesc pe cineva care trece printr-o experiența similară cu a mea, va las aici câteva detalii despre avortul medicamentos (P.S știu ca avortul e un păcat, am procese mari de conștiința, așa ca Ptr cei cu comentarii răutăcioase va rog sa va abțineți). Ideea e.l ca săptămâna aceasta am luat medabon, marți pastila apoi joi cele 4 ovule. Am plans si m-am panicat, crezând ca o sa am dureri groaznice, însă nu a fost așa. Am avut dureri exact ca la o menstruație normala si sângerări. Vineri pe 21 merg la control si intr-adevăr sunt speriata ca nu s-a eliminat complet. Aveam cam 4 săptămâni de sarcina, am făcut 3 ecografii pana sa se vadă ceva... ideea e ca nu trebuie sa va panicați, aveți încredere ca fiecare organism este diferit. Sănătate multă si pe viitor sa evitam astfel de situații!
1
25-08-2021, ora 11:49
Tote
Nu este medic/terapeut
Tote
Buna, cum a fost la control ? Mulțumesc pentru răspuns
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avortul medicamentos prin instalarea de agenti abortivi
  • Avortul medicamentos prin reducerea selectiva
  • Avortul medicamentos acasă - ce trebuie să știi
  • Administrarea fără restricții a pilulei pentru avort Mifepriston, sigură și eficientă
  • Avortul medicamentos la domiciliu după 12 săptămâni: o opțiune sigură și eficientă
  • Cercetările susțin avortul foarte timpuriu pentru femeile care doresc oprirea sarcinii
  •