mancarimi in plamani
buna!
de cateva zile am luat o pisicuta (e clar care e cauza problemei)
si dupa o vreme am inceput sa simt mancarimi in plamani, pe langa ochii iritati (daca ii atingeam dupa ce ma jucam cu ea) sau stranutam... e ca o mica forma de alergie, care o poate avea foarta multa lume, din cauza substantei iritante de pe blana.
in fine... as vrea sa stiu daca pot fi urmari grave daca nu incerc sa micsorez contactul cu ea, in sensul sa nu o mai las sa stea pe mine, pe haine, sa evit orice mijloc de a-i inhala parul.
mancarimile astea sunt un inceput de astm sau e ceva relativ normal cand e vorba de pisici?
ar trebui sa "scap" de pisica?
de cateva zile am luat o pisicuta (e clar care e cauza problemei)
si dupa o vreme am inceput sa simt mancarimi in plamani, pe langa ochii iritati (daca ii atingeam dupa ce ma jucam cu ea) sau stranutam... e ca o mica forma de alergie, care o poate avea foarta multa lume, din cauza substantei iritante de pe blana.
in fine... as vrea sa stiu daca pot fi urmari grave daca nu incerc sa micsorez contactul cu ea, in sensul sa nu o mai las sa stea pe mine, pe haine, sa evit orice mijloc de a-i inhala parul.
mancarimile astea sunt un inceput de astm sau e ceva relativ normal cand e vorba de pisici?
ar trebui sa "scap" de pisica?
8 comentarii
Buna seara! Nu prea inteleg ce inseamna "mancarimi in plamani", dar ar fi bine sa faci un consult alergologic, testari la alergeni( mai ales par de pisica), da, poti fi alergic la parul de pisica; mergi cu pisica la veterinar, poate este necesara o de parazitare;iti recomand igiena riguroasa a mainilor, cu sapun, inainte de a atinge fata si ochii; numai bine
scuze pentru graba, am vrut sa spun deparazitare...
toxoplasma este o boala luata de la pisici!!aveti mare grija ca este destul de periculos!!
prin "mancarimi in plamani" ma refer la ce se aude. sa simti cum te mananca ceva in piept, plamanii, mai ales simti in umeri
pe mine ma intereseaza in mod special daca este o forma de astm sau un incaput...
pe maini ma spal foarte des, mai ales de cand am pisica si de cand cu mancarimile, incerc tot mai mult sa o tin departe... acum sta in hol, nu la mine in camera.
pe mine ma intereseaza in mod special daca este o forma de astm sau un incaput...
pe maini ma spal foarte des, mai ales de cand am pisica si de cand cu mancarimile, incerc tot mai mult sa o tin departe... acum sta in hol, nu la mine in camera.
mai bine incercati sa ii gasiti un alt stapan pisicii...
0
10-11-2008, ora 14:32
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Jaquelinne mai bine dispus foarte mult cu ultimul tau sfat...exact asta vroiam sa spun si eu pe langa teste alrgologice etc. Ai fost foarte tare ;)
;)) pai nu-i asa Nick ? chiar daca este iubitor de animale, atata timp cat ii dauneaza trebuie sa o scoata definitv din casa ;)) sau vb ta, sa faca niste teste alergologice, ca poate nu-i pisica de vina ;))
te pup
te pup
0
11-11-2008, ora 11:57
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
:)) Asa este, cu atat mai mult daca simptomele au debutat odata cu venirea patrupedului...in plus exista o incidenta foarte mare a toxoplasmozei (cum ai sp si tu) la persoanele care au pisici in casa, chiar si pe hol!
Kisses for you!
Kisses for you!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7aloe vera buna pt alergia la acarieni
- 0operata de strabism si dupa o luna am facut o alergie de la ata medicala
- 11alergie in timpul sarcini
- 3alergie la prezervative
- 3Alergie sau altceva?
- 2alergie sau altceva?
- 11alergie la nichel
- 7eczema de la alergie la pisici
- 3infectii ale sangelui
- 4Alergie la apa...
- 7Alergie?