alergie de la suzeta
buna ziua!
revin din nou cu o problema!!!!
baietelul meu de 1 an si 4 luni i-au iesit bubite mici pe fata, medicul dermatolog ne-a recomandat o crema Repair si ne-a spus ca este alergie la suzeta, am renuntat la suzeta din seara de cand am venit acasa de la dermatolog, am folosit crema Repair, dar nimic...nu au trecut bubitele, am mers la medicul de familie, ne-a spus ca s-ar putea sa fi facut alergie la Zentel(a urmat un tratament pt giardia) ne-a recomandat aerius si ultralan, din prima seara cand a luat aerius si am folosit unguentul s-a vazut ameliorare(5 zile am urmat tratamentul), dupa ce l-am terminat au trecut 3 zile si au aparut iarasi, va mentionez ca nu apar decat pe fata, sub forma de cosuri mici mici rosi.ce ar trebui sa fac?ce analize trebuie sa urmez?
Va multumesc frumos!
revin din nou cu o problema!!!!
baietelul meu de 1 an si 4 luni i-au iesit bubite mici pe fata, medicul dermatolog ne-a recomandat o crema Repair si ne-a spus ca este alergie la suzeta, am renuntat la suzeta din seara de cand am venit acasa de la dermatolog, am folosit crema Repair, dar nimic...nu au trecut bubitele, am mers la medicul de familie, ne-a spus ca s-ar putea sa fi facut alergie la Zentel(a urmat un tratament pt giardia) ne-a recomandat aerius si ultralan, din prima seara cand a luat aerius si am folosit unguentul s-a vazut ameliorare(5 zile am urmat tratamentul), dupa ce l-am terminat au trecut 3 zile si au aparut iarasi, va mentionez ca nu apar decat pe fata, sub forma de cosuri mici mici rosi.ce ar trebui sa fac?ce analize trebuie sa urmez?
Va multumesc frumos!
5 comentarii
incercati sa dati pe fata cu creme de dermatita atopica - gen trixera de la avene. aveti grija cu ce il spalati pe el si cu ce ii spalati hainele. dalinul, johnson, chiar nivea- eu nu am incredere in ele si pot da alergii. balsamul sa fie special pentru bebelusi la spalatul rufelor si clatite neaparat de doua ori. daca va permiteti spalati copilul cu bioderma, mustella sau alte produse prietenoase pentru copii.
la trixera am vazut efecte foarte foarte bune.
la trixera am vazut efecte foarte foarte bune.
Buna ziua!
In primul rand nu va recomand sa folositi nici un fel de tratamente locale (creme, unguente etc.) si
va explic si de ce. Prin piele organismul elimina o buna parte din substantele toxice aflate in interiorul sau. Prin aplicarea
tratamentelor locale, impiedicam sau chiar blocam aceasta eliminare, substantele toxice raman in interior si creaza
probleme interne, mult mai grave decat eruptiile cutanate propriu-zise.
Va recomand sa va adresati unui homeopat care trateaza si copii. Pana atunci, puteti sa-i dati pe gura,
dizolvate in putina apa plata, extracte din muguri de coacaz negru MG=D1, de nuc MG=D1, de platan MG=D1.
Nu-i dati sucuri si nici alimente cu chimicale, "E"-uri; alimentatia sa fie cat mai naturala.
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
In primul rand nu va recomand sa folositi nici un fel de tratamente locale (creme, unguente etc.) si
va explic si de ce. Prin piele organismul elimina o buna parte din substantele toxice aflate in interiorul sau. Prin aplicarea
tratamentelor locale, impiedicam sau chiar blocam aceasta eliminare, substantele toxice raman in interior si creaza
probleme interne, mult mai grave decat eruptiile cutanate propriu-zise.
Va recomand sa va adresati unui homeopat care trateaza si copii. Pana atunci, puteti sa-i dati pe gura,
dizolvate in putina apa plata, extracte din muguri de coacaz negru MG=D1, de nuc MG=D1, de platan MG=D1.
Nu-i dati sucuri si nici alimente cu chimicale, "E"-uri; alimentatia sa fie cat mai naturala.
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
buna seara!
D-le dr. Ciprian- Laurentiu Vlaicu va multumesc frumos pt amabilitate si buna vointa de a-mi raspunde, am sa va urmez sfatul.
Va multumesc frumos!
Sarbatori fericite!
D-le dr. Ciprian- Laurentiu Vlaicu va multumesc frumos pt amabilitate si buna vointa de a-mi raspunde, am sa va urmez sfatul.
Va multumesc frumos!
Sarbatori fericite!
Buna Geaninaleabu, iti multumesc pt sfat, am sa tin cont de el, dar mai intai de toate am sa urmez sfatul medicului Ciprian-Laurentiu Vlaicu.
Sarbatori fericite iti doresc!
Sarbatori fericite iti doresc!
Orice ati face produsele de spalat de la baita trebuie schimbate oricum. Ca nu are rosts a incercati sa tratati bagand chimicale pe alta parte. Produse cat mai prietenoase posibil...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2alergiile si sarcina
- 5Tratament cu Moldamin.. reactii alergice
- 7alergie cred la o atingere mai dura
- 9Virusi si bacterii
- 2alergie sau nu?
- 0operata de strabism si dupa o luna am facut o alergie de la ata medicala
- 3alergie si la prezervative sau la substantele din care sunt facute?
- 3Alergie sau altceva?
- 3tuse alergica
- 28stranut si mancarimi ale nasului
- 17intoleranta la histamina
- 8alergie.prednison?
- 3alergie sau bts
- 4astm bronsic, alergii, spasm bronsic
- 5probleme cu gatul sau alergie
- 3Alergie probabil
- 4Alergie la aluminiu?
- 1Alergie nedepistata!!...
Mai multe informații despre: Reactia alergica