Arsuri, iritații, alergie - de ce mi-a prescris antibiotic?
Buna ziua,
De o luna ma tratez cu aerius și Xyzal apoi aerius și singulair la medic de familie. Am făcut o alergie la un antibiotic naturist- goldenseal
Astăzi m am sinteam f rău și am ajung la alergolog ma ardeau toate mucoasele, limba se inrosise și nu mai avea acele papile. Mâncat foarte greu, arsuri, respirat la fel de greu, sufocant, simt toate mirosurile și cele care n ar tb. Si acelea ma îneaca, mâncărimi pe corp, iritație în gura. Mi a dat incontinuare aerius dimineața, neuromultivit 2 capsule de 2 ori pe 20 zile, fiole vitamina c și calciu injectabile la doua zile, antibiotic ampicilinsa la 12 ore cu fluconazol la 2 zile și eubiotic. Întrebare. Pentru ce mi a dat acel antibiotic? Nu ii înțeleg rostul. N as vrea sa tot iau antibiotice. Ce i drept al tot luat în ultimul timp. Însă pt infecții al masele Rog din suflet sa ma lămuriți, mi a fost jenă sa o întreb era grăbită. Va tb sa fac și analize. Apoi revin după 3 sapt la dansa. Mulțumesc din tot sufletul.
De o luna ma tratez cu aerius și Xyzal apoi aerius și singulair la medic de familie. Am făcut o alergie la un antibiotic naturist- goldenseal
Astăzi m am sinteam f rău și am ajung la alergolog ma ardeau toate mucoasele, limba se inrosise și nu mai avea acele papile. Mâncat foarte greu, arsuri, respirat la fel de greu, sufocant, simt toate mirosurile și cele care n ar tb. Si acelea ma îneaca, mâncărimi pe corp, iritație în gura. Mi a dat incontinuare aerius dimineața, neuromultivit 2 capsule de 2 ori pe 20 zile, fiole vitamina c și calciu injectabile la doua zile, antibiotic ampicilinsa la 12 ore cu fluconazol la 2 zile și eubiotic. Întrebare. Pentru ce mi a dat acel antibiotic? Nu ii înțeleg rostul. N as vrea sa tot iau antibiotice. Ce i drept al tot luat în ultimul timp. Însă pt infecții al masele Rog din suflet sa ma lămuriți, mi a fost jenă sa o întreb era grăbită. Va tb sa fac și analize. Apoi revin după 3 sapt la dansa. Mulțumesc din tot sufletul.
4 comentarii
Buna ziua,
Ar fi mai bine sa mergeti la un dermatolog. Numai dupa un consult se poate stabili diagnosticul si implicit tratamentul. Nu pot sa va raspund la intrebare intru cat nu avem un diagnostic cert.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Ar fi mai bine sa mergeti la un dermatolog. Numai dupa un consult se poate stabili diagnosticul si implicit tratamentul. Nu pot sa va raspund la intrebare intru cat nu avem un diagnostic cert.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Asta am scris, ca m am tratat la medic de familie iar azi am fost la medic de specialitate. Doamna doctor la care am fost și care mi a dat tratamentul scris mai sus este dermatog și alergolog.
Nu înțeleg pt ce e antibioticul..Ampicilina.
Nu înțeleg pt ce e antibioticul..Ampicilina.
Doamna doctor m a întrebat de ce sufăr, ce ma doare. Și o am zs un colon iritabil, am o spondiloza, nu prea am reușit sa mănânc ca făcusem o glosita de la niște vitamina c subta, și deja aveam limba iritata și am slăbit mult. Adică dansa a vrut sa vadă și toate afecțiunile curente. Asta am spus! Mi a dat preventiv? Antibioticul...
buna ziua,
Antibioticul se da in genersl ptr o infectie. Nu stiu la ce s-a gandit dna dr.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
Antibioticul se da in genersl ptr o infectie. Nu stiu la ce s-a gandit dna dr.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Posibila alergie a pielii de pe fata...
- 3alergie sezoniera
- 61nu pot sa respir!
- 3Alergie sau altceva?
- 20Am reactii alergice in momentul cind pielea mea intra in contact cu metale
- 2Se poate face alergie la apa?
- 28stranut si mancarimi ale nasului
- 5Unde pot afla la ce substante sunt alergica?
- 8Boala de piele sau o reactie la tratament?
- 3Alergie medicamentoasa copil 6 ani
- 3Alergie proteina lapte de vaca?
- 5alergie, rinita sau altceva?
- 1Alergie la mucegai
- 12secretii abundente si uneori suierat pe piept
- 4Alergic la transpiratie
- 0Înlocuitor NO-SPA (alergie) - pentru RMN
- 0Reactie adversa la augumentin?
- 3probleme cu fetita mea de un an si 4 luni.
- 18Alergie la medicamente
Mai multe informații despre: Reactia alergica Alergia la medicamente alergia la antibiotice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: