Alergie?
Buna Ziua!
As avea o intrebare la dumneavostra.Eu am niste bubite pe burta abdomen si cateva pe gat dar si in interiorul coapselor{deci numai pe interior toate bubitele}.Am fost in italia la un doctor si a spus ca am alergie la haine.trebuie sa port numai bumbac, mia prescris o crema pe nume ARIOL si mia zis ca in doua luni imi trec.As vrea sa va intreb ce imi recomandati pentru o alergie la haine? {o crema niste pastile}si crema aceasta prescrisa ARIOL este buna?sau poate sa nu fie alergie haine ? ASTEPT O PARERE! { SI VREAU SA VA SPUN CA ANALIZELE AU IESIT FOARTE BUNE}
VA MULTUMESC!
As avea o intrebare la dumneavostra.Eu am niste bubite pe burta abdomen si cateva pe gat dar si in interiorul coapselor{deci numai pe interior toate bubitele}.Am fost in italia la un doctor si a spus ca am alergie la haine.trebuie sa port numai bumbac, mia prescris o crema pe nume ARIOL si mia zis ca in doua luni imi trec.As vrea sa va intreb ce imi recomandati pentru o alergie la haine? {o crema niste pastile}si crema aceasta prescrisa ARIOL este buna?sau poate sa nu fie alergie haine ? ASTEPT O PARERE! { SI VREAU SA VA SPUN CA ANALIZELE AU IESIT FOARTE BUNE}
VA MULTUMESC!
3 comentarii
Chiar nu stie nimeni despre aceste bube doar pe partea interioara pe gat abdomen si pe interiorul coapselor, pe spate sunt curat ca lacrima mici macar un cos n-am pe spate..Inteleg foarte bine ca este foarte multa lume cu probleme..Multa Sanatate tuturor!
http://uploadimage.ro/images/08428188297638433662.jpg
O poza cu bubele..Astept o parere !
O poza cu bubele..Astept o parere !
Buna ziua am 24 de ani si pana anu trecut nu am avut nci o problema cu privire la alergie, dar deodata mia aparut ceva pete pe picioare seara apareau si dimineata disparea asta a fost cand mia aparut prima oara, apoi dupa cateva luni 5 6 a aparut din nou dar mult mai grav a inceput sa mi se umfle limba gatu sa nu pot respira am fost la mai multi docotri care miau dat un tratament cu Medrol, care am auzit k este un medicament tare si nu poate fi folosit pe un timp lung, am luat 2 sapt Medrol de 32 apoi urmatoarele 2 sapt de 16, apoi 4, Si am oprit apoi dupa cam 2 sapt, au reinceput petele si nu ma mai pot scapa.nu stiu ce sa ma mai fac am fost la mai multi doctori dar nu au avut nici un efect
Am inteles ca in ungaria sunt ceva doctori buni! daca ma poate ajuta cineva cu un sfat!Va multumesc mult
Am inteles ca in ungaria sunt ceva doctori buni! daca ma poate ajuta cineva cu un sfat!Va multumesc mult
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3alergie sezoniera
- 3alergie la prezervative
- 3Alergie sau altceva?
- 2alergie sau altceva?
- 3infectii ale sangelui
- 4alergie sau un semn de boala?
- 6Pete pe fata - alergie la alcool?
- 2Alergie sau o boala misterioasa?
- 3tuse alergica
- 8Alergie ciudata
- 9polipi nazali si alergie
- 8alergie.prednison?
- 4alergie... bubite rosi foarte mici si multe care imi provoaca mancarimi
- 5Sabie sau Alergie
- 5imflaturi rosii, mi se umfla gitul ca nu pot respira, ochii ca nu vad deloc si buzele ca nu pot minc
- 3mancarime de la praf, miros de vopsea si alte lucruri...
- 3reactie alergica de la intepaturile de tantar!!!
- 2Bubite pe maini
- 0Alergie sau soc anafilactic ?
Mai multe informații despre: Reactia alergica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: